Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 12 maj 2011, 18:20

Nimla_RZ je napisao/la:Tevez se vraća za finale u subotu tako da će Džeko da se vrati na svoje mjesto, klupu. :roll:
Jbg. Imao je sansu da zabije par golova dok Tevez nije bio tu. Da je zabio protiv Tottenhema, sve bi sigurno bilo drugacije.
Ne vjerujem da ce u subotu Dzeko dobiti sansu, jer poznavajuci Mancinija, on ce igrati u sistemu 4-5-1, sa Tevezom kao spic. Kasnije jos uvede svog talijana Balonju, a Dzeko ce presjedit na klupi. Nadam se da nece biti ovako :roll:

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 12 maj 2011, 18:39

Goalgetter je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Tevez se vraća za finale u subotu tako da će Džeko da se vrati na svoje mjesto, klupu. :roll:
Jbg. Imao je sansu da zabije par golova dok Tevez nije bio tu. Da je zabio protiv Tottenhema, sve bi sigurno bilo drugacije.
Ne vjerujem da ce u subotu Dzeko dobiti sansu, jer poznavajuci Mancinija, on ce igrati u sistemu 4-5-1, sa Tevezom kao spic. Kasnije jos uvede svog talijana Balonju, a Dzeko ce presjedit na klupi. Nadam se da nece biti ovako :roll:
I ja se isto nadam, ali hoce! Al, ako bi tevez igrao, ne razumijem kako tako brzo, cim se oporavio odmah u igru..
Izdržati, to je temelj vrline!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 maj 2011, 18:40

ubjedjen sam da ce Dzeko aBd u subotu igrati u pocetnom sastavu,sad da li sa Tevezom u napadu ili ce Tevez ostati na klupi jer je dugo bio odsutan i sigurno mu fali utakmica! Dzeko je standardan u klubu pred odlucujuce utakmice reprezentacije,to je za sve nas posebno vazno...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 maj 2011, 18:43

rogeRF je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
I ja se isto nadam, ali hoce! Al, ako bi tevez igrao, ne razumijem kako tako brzo, cim se oporavio odmah u igru..
Tevez je već igrao nakon povrede. Meč sa Tottenhamom, zadnjih 15 minuta... To je sigurno bilo radi finala, da se malo vidi kakav je, a nije se loše pokazao...
Čelik Zenica 1945

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 maj 2011, 18:50

Nema šanse da Tevez odigra 90 minuta. E, sad, jedino je pitanje hoćel' ga Manćini gurnuti otpočetka jedno poluvrijeme, ili ostaviti za finiš..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 maj 2011, 18:52

Stoke je prejak u zadnje vrijeme, tako da nema šanse da Mancini riskira sa Džekom. Tevez će od početka, a kako @VanBasten kaže, on vjerovatno ne može igrati cijelu i tu vidim priliku Džeke na jedno pola sata...
Čelik Zenica 1945

emir_

Post Postao/la emir_ » 12 maj 2011, 19:04

Nimla_RZ je napisao/la:Stoke je prejak u zadnje vrijeme, tako da nema šanse da Mancini riskira sa Džekom. Tevez će od početka, a kako @VanBasten kaže, on vjerovatno ne može igrati cijelu i tu vidim priliku Džeke na jedno pola sata...
tevez 100% pocinje s klupe, a s obzirom da je mancinijev miljenik Balonja zadnje dvije tekme na klupi, budite ssigurni da ce poceti finale!!!
4-IN-A-ROW

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 maj 2011, 19:10

Stoke igra puno na centarsuteve tako da ce Edo sigurno poceti u prvih 11 zajedno sa Balom ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 12 maj 2011, 20:32

Balotelli vjerovatno starter, a nadam se da ce Dzeko dobiti sansu sredinom drugog poluvremena.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 maj 2011, 08:12

Dzeki je bolje da igra zadnjih pola sata,ali zavisi i od rezultata,pa ovi poderase Arsenala halo nece bit lako.Imam suhu da ce gutavo a onda svi oni pehovi se zaboravljaju jer Dzekson zabija za 1-0.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 maj 2011, 09:27

Nogometni reprezentativac BiH Edin Džeko obećao je navijačima Manchester Cityja da će iduće sezone vidjeti najbolje od njega.

Džeko je u januaru došao za velike novce iz Wolfsburga sa velikim ugledom i kao najbolji strijelac Bundeslige, ali je u Premiershipu dosad pogodio samo jednom. Još četiri je postigao protiv skromnih protivnika u FA Cupu i Evropskoj ligi. Džeko se nada kako će mu menadžer Roberto Mancini ipak pružiti šansu u finalu FA Cupa u subotu koje City igra protiv Stokea.

Britanski mediji prenose riječi našeg reprezentativca:

"Moj san je bio da igram u najjačoj ligi na svijetu s najboljim klubom i sad ovdje želim dati najbolje što mogu. Znam da mogu igrati puno bolje nego što je to bio slučaj u posljednjih nekoliko mjeseci. Nisam prvi igrač koji nije imao najbolji početak u novom klubu. Ipak, iako nisam postigao mnogo golova, raduje me da su oni koje sam postigao bili važni".

Džeko je dodao kako nikad nije sumnjao u sebe, te je podsjetio da je i po dolasku u Bundesligu postepeno napredovao.

"Nova sezona će biti moja. Želim priliku da redovnije počinjem utakmice kako bih mogao dati više golova", kaže naš dijamant.

Džeko je susret protiv Manchestera u polufinalu FA Cupa gledao s klupe, ali se ipak nada da će biti u prvih 11 u finalu.

"Svako želi igrati na Wembleyu. Možda baš dobijem šansu u finalu, ali najvažnije je da tim pobjeđuje", navodi Džeko.

Svjestan je da je igračima Cityja na leđima veliki teret jer navijači 35 godina čekaju veliki trofej.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 13 maj 2011, 09:33

Bojim se da Dzeko nece nikako igrati.
Tevez ce igarti jedan period, il prvih 60min, il ceijlo drugo poluvrijeme. Ostatak ce igrati Baloteli.

Nadam se da nece tako biti, al mi se cini da hoce.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 13 maj 2011, 15:18

Gledao sam ga zadnju utakmicu. Stvarno Djeka pojma nema. Skroz je izgubio talenat. Bojim se da će se prije vremena vratiti u Želju.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 maj 2011, 15:19

Chelsea_CBH je napisao/la:Gledao sam ga zadnju utakmicu. Stvarno Djeka pojma nema. Skroz je izgubio talenat. Bojim se da će se prije vremena vratiti u Želju.
:oops: :shock: :o :( :roll: :cry: :| :?

MegaNormala
Kontakt:

Post Postao/la MegaNormala » 13 maj 2011, 15:21

Dzeko sto je igrao igrao je, engleska liga je ipak prejaka za njega.
.....

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 maj 2011, 15:29

NoName je napisao/la: Mi ovdje imamo problem da ne gledamo utakmice City-a nego samo gledamo Edina i šta će on uraditi (prvi ja). Probajte tako gledati bilo kog igrača na planeti i uvijek će se moći naći mnogo detalja za kritiku.
Upravo tako :!:

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 13 maj 2011, 16:27

MegaNormala je napisao/la:Dzeko sto je igrao igrao je, engleska liga je ipak prejaka za njega.
jedino sto je prejako ovdje je tvoj komentar...
BLUE NATION.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 13 maj 2011, 16:31

mandraX je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Gledao sam ga zadnju utakmicu. Stvarno Djeka pojma nema. Skroz je izgubio talenat. Bojim se da će se prije vremena vratiti u Želju.
:oops: :shock: :o :( :roll: :cry: :| :?
Ovaj i dalje nastavlja sa svojim biserima... :roll:

dino_10
Kontakt:

Post Postao/la dino_10 » 13 maj 2011, 20:22

Nek' je Torres nešto bolji. :roll:
BOSNA ♥

Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 maj 2011, 20:26

Zabija Džeko na Wambleyu, opet nasuho, bez vazelina... :arrow:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], riki46 i 23 gosta.