Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ako ako, samo se lagaj u guziceadis.p je napisao/la:MA super bilo u skoli....jedva doceko ovaj vikend da mogu strebat na miru..![]()
![]()
aj ba idi,nego nemoj zanemarit knjiguadis.p je napisao/la:Ajd ode ja malo napolje s rajomm, pa cu doc kasnije.....poz
nek uci ekonomikualfarouqaminu je napisao/la:aj ba idi,nego nemoj zanemarit knjiguadis.p je napisao/la:Ajd ode ja malo napolje s rajomm, pa cu doc kasnije.....poz![]()
ne ne bolje statistikuamEl_rooB je napisao/la:nek uci ekonomikualfarouqaminu je napisao/la:aj ba idi,nego nemoj zanemarit knjiguadis.p je napisao/la:Ajd ode ja malo napolje s rajomm, pa cu doc kasnije.....poz![]()
Joj legendo samo spamaš...legenda reala je napisao/la:ghdje ste lujudhi ???jestel živhi![]()
![]()
![]()
i ubili se onaj na kraju ,šta bi imate li informacija
reds je napisao/la:Joj legendo samo spamaš...legenda reala je napisao/la:ghdje ste lujudhi ???jestel živhi![]()
![]()
![]()
i ubili se onaj na kraju ,šta bi imate li informacija![]()
alfarouqaminu je napisao/la:reds je napisao/la:Joj legendo samo spamaš...legenda reala je napisao/la:ghdje ste lujudhi ???jestel živhi![]()
![]()
![]()
ne zna se ko je veci dal ti ili on...![]()
e bogati ,čuj spamam ,nisam bio ovdje čitav dana ,pa reko nema alfe daj da mu koji post pobjegnemreds je napisao/la:Joj legendo samo spamaš...legenda reala je napisao/la:ghdje ste lujudhi ???jestel živhi![]()
![]()
![]()
Nemaš ti šanse protiv njega,jedino da opet ode na neko vrijeme ili da ukinu da se broje postovi kad se piše na ovoj temi.legenda reala je napisao/la:e bogati ,čuj spamam ,nisam bio ovdje čitav dana ,pa reko nema alfe daj da mu koji post pobjegnem on nadoknađuje izgubljeno gradivo sad ,za 3 dana 400 postova
reds je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:reds je napisao/la:
Joj legendo samo spamaš...![]()
ne zna se ko je veci dal ti ili on...![]()
![]()
E vala naš'o se ko će nam reći.
Evo ti legende nek ti on sastavlja,ne znam ti se ja kladiti.alfarouqaminu je napisao/la:ma bre manimo se spamanja,nego hoces lli mi jedan tiket napraviti za ovaj vikend
al jedan milionski
mali izgleda da nisi pratio temu kladionica u prethodnim danima ,kako prelaze prolazim ,pa na tvom Liverpolu sam uzo pare 2/2 poklon 4.70 kvota ,pa poslije na Interu X/X ,e večeras ću opet nadam se uzeti pare ima prelaz i dva para na jednom tiketureds je napisao/la:Evo ti legende nek ti on sastavlja,ne znam ti se ja kladiti.alfarouqaminu je napisao/la:ma bre manimo se spamanja,nego hoces lli mi jedan tiket napraviti za ovaj vikend
al jedan milionski![]()
P.S. Ovo malo furam legendu nek misli da je dobar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.