Sretan rodjendan lave.elninho_resTO je napisao/la:na moj rodjendan![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sretan rodjendan lave.elninho_resTO je napisao/la:na moj rodjendan![]()
Sretan rođendanelninho_resTO je napisao/la:na moj rodjendan![]()
Punom parom naprijed , sa Kennijem na celu
Player of the season!!Carlo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Lucas igračina
Jos jedna dobra utakmica Lucasa nadam se da tu njegovu dobru igru vide i njegovi pljuvaci.Zaista veliki igrac to sam rekao i opet cu reci.Kenny je juce na pressici rekao da bi bilo sjajno kad bi navijaci napravili pjesmu za Lucasa.Mislim da ako to kaze KING KENNY ,da ja nisam budala,lud,malouman... sto kazem da je Lucas dobar i zaista zasluzuje neku navijacku pjesmu.To ce mu biti sigurno dodatni motiv da i dalje napreduje.Carlo je napisao/la:elninho_resTO je napisao/la:na moj rodjendan![]()
[youtube][/youtube]
Lucas igračina
Cekaj zvanicnoPonos Torina je napisao/la:Sretan rodjenda EL nINHO
yOUNG Dobrodosao na Anfield!!!![]()
![]()
Tako lako si zaboravio Rieru?Dirk je napisao/la:Ashley Young
Ako on dodje vjerujem da ce se dici jos veca euforija oko naseg kluba, jer zaista sve je krenulo na bolje, jos dolazak ove igracine ce biti odlicna stvar, najbolje krilo koje ce doci na Anfieldu u zadnjih 10 godina ... jedino veca igracina od njega kao krilo bio je Kewell ali zbog povreda to nije uspio ali i dalje mi je ostao drag igrac
Ma znas moje misljenje o tim polovnjacima, sto se mene tice svi su bili dobri osim Benayouna, al nikad necu zaboraviti kako sam se tresao kad ga vidim sa lopotom od mukeJimmy from the hood je napisao/la:Tako lako si zaboravio Rieru?Dirk je napisao/la:Ashley Young
Ako on dodje vjerujem da ce se dici jos veca euforija oko naseg kluba, jer zaista sve je krenulo na bolje, jos dolazak ove igracine ce biti odlicna stvar, najbolje krilo koje ce doci na Anfieldu u zadnjih 10 godina ... jedino veca igracina od njega kao krilo bio je Kewell ali zbog povreda to nije uspio ali i dalje mi je ostao drag igrac![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.