Chicago Bulls
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
hahahaha joj cujte Thibsa ahahhaha to Titoooooooooooo tooooooooo bozeeeeeeeeeeee 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Deng je morao bit medju 10 u odbrani,a ni Allstar poziv nije bio daleko
kako rose lako nabija asiste kad suigraci pogadjaju otvoren sut,posebno booz
kako rose lako nabija asiste kad suigraci pogadjaju otvoren sut,posebno booz
Zadnja izmjena: dema, dana/u 13 maj 2011, 04:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ode ovo na +30...Jastrebovi očerupani skroz 

- Titova-Juga
- Kontakt:
Ajde Tom nastavi ti plesat na liniji ali uvedi Butlera i ostale benchere da se ne bih neko ozljedio ne daj Boze slucajno.
Kakav kralj od trenera, stavili ga na "slika u slici" dok je trajao ovaj zadnji napad Atlante da svi vidimo kako igra odbranu hahahaaha.
Kakav kralj od trenera, stavili ga na "slika u slici" dok je trajao ovaj zadnji napad Atlante da svi vidimo kako igra odbranu hahahaaha.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
thibs je legenda,kako lik skace uz liniju,koja demonstracija ekipe koja je bila najbolja u reg. sezoni.Titova-Juga je napisao/la:Ajde Tom nastavi ti plesat na liniji ali uvedi Butlera i ostale benchere da se ne bih neko ozljedio ne daj Boze slucajno.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Rose 19p, 12 ast,
Boozer 23p 10sk
Noah za 21 minutu 11p 3 blokade, 6sk
Ostali takodjer fenomenalni Deng,Asik i td
Atlant au ovom cetvrtom periodu tek 3 kosa dali 6p
....cinimo cuda , a drugi nas kritikuju, dok ovi na tv evo ismijavaju druge, svaki put kada Rose onako spektakularno prodje ili td
... volim ovkao kad se lijepo smjeskaju i uzivaju zajedno sa nama 
Boozer 23p 10sk
Noah za 21 minutu 11p 3 blokade, 6sk
Ostali takodjer fenomenalni Deng,Asik i td
Atlant au ovom cetvrtom periodu tek 3 kosa dali 6p

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 13 maj 2011, 04:24, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
31-12 asisti za Bullse
- Titova-Juga
- Kontakt:
Thank you and goodbye Hawks.
Idemo dalje, vrućine se približavaju.
Imamo 3-0 omjer protiv Heata u reg. djelu ali to u playoffu skoro pa ništa ni ne znači.
Možemo živjeti s tim da James i Wade imaju super utakmicu, ali da sve ostale zatvorimo, nikako se neko treći još ne smije umješati da odigra odlično ako želimo da im poremetimo planove!
Laku noć svima !
Idemo dalje, vrućine se približavaju.
Imamo 3-0 omjer protiv Heata u reg. djelu ali to u playoffu skoro pa ništa ni ne znači.
Možemo živjeti s tim da James i Wade imaju super utakmicu, ali da sve ostale zatvorimo, nikako se neko treći još ne smije umješati da odigra odlično ako želimo da im poremetimo planove!
Laku noć svima !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hah gledaj kod Thobsa face ljut je haman nije zadovoljan ... koji je on manijak od trenera svaka mu cast
kraj: 93-73... bravo momci bravo svima , i hvala kriticarima sa foruma i mnogim drugim koji su govorili suprotno za pojedine igrace i ekipu..... svima hvala jos jendom i lose za vas je to sto nas morate gledati barem jos 4 utakmice,a nadam se i mnogo vise.... hvala ovoj djeci na parketu, upravi, svim navijacima koji su najzasluzni za uspjeh nasih Bullsa.
Krsticu gledaj Noaha u finalu istoka, CP3 divi se svom nasljednjiku u USA timu, jer novi starter na olimpiskim igrama je MVP Derrick Rose
kraj: 93-73... bravo momci bravo svima , i hvala kriticarima sa foruma i mnogim drugim koji su govorili suprotno za pojedine igrace i ekipu..... svima hvala jos jendom i lose za vas je to sto nas morate gledati barem jos 4 utakmice,a nadam se i mnogo vise.... hvala ovoj djeci na parketu, upravi, svim navijacima koji su najzasluzni za uspjeh nasih Bullsa.
Krsticu gledaj Noaha u finalu istoka, CP3 divi se svom nasljednjiku u USA timu, jer novi starter na olimpiskim igrama je MVP Derrick Rose
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 13 maj 2011, 04:42, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Begonja je napisao/la:Ovakva Atlanta je prejaka za Chicago. Biće težak protivnik i Majamiju u finalu.
Begonja je napisao/la:Kao što sam na poluvremenu napisao, 15 razlike za Maimi. Biće (ne)zanimljivo gledati iduće utakmice Miamija protiv Atlante i Dallasa.
Za laku noc malo humora od Begonje. Ljudi cujemo se sutra.Begonja je napisao/la: Da se uozbiljim? Izgleda li tebi ovaj Boston kao ekipa koja može pobjediti ovakav Majami. Do kraja utakmice Majami ide na +15. Šta sam to napisao protiv Chicaga? Jedino da sam razočaran igrom u play off-u, pogotov se to odnosi na MVP-a i da će ispasti od Atlante što je i sljepcu jasno kao dan.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
slijedece sezone treba vidjeti sta mozemo napraviti...mozemo naci dva veterana koja zele titulu i koji ce se sloziti da ulaze s klupe i dovesti startera sutera i bicemo top...ja bi vidjeo dali se moze naci neko ko ce solidno mjenjati Rosa i uradio bi to sa Alenom Iversonom..naravno trebalo bi mu odmah reci znas da si drugi i da neces imati ono sto si nekad imao, ali ako zelis uzeti titulu, onda dodji i pomozi.. drugi od tih veterana neka bude T Mac i naravno starter suter Richardson,Crawford ili neko treci, samo onaj ko ce biti starter...znaci ova dvojica veterana moraju se sloziti sa tim da hoce prihvatiti nase uvjete, jer mi smo ekipa koja ima urednu svlacionicu i ne treba nam zajebancija
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Chicago sports anchor Dary Hawks found dead in Atlanta
NBC Chicago has confirmed that sports anchor Daryl Hawks died this morning in Atlanta. The Fulton County, Ga. medical examiner's office confirmed the death.
Hawks was in Atlanta to cover Game 6 of the Chicago Bulls-Atlanta Hawks game at Philips Arena. The cause of death is unknown, according to the station's report.
The Fulton County medical examiner's office told the Chicago Tribune that Hawks was pronounced dead at 11:48 a.m. at Emory University Medical Center. Further information wasn't immediately available. Hawks's body was discovered in his hotel room after he did not appear for the Bulls' morning shootaround at approximately 9:30 a.m., according to the reports.
"We are all stunned right now," said Frank Whittaker, NBC Chicago station manager and vice president of news. "Daryl was a great member of our sports team, and was so excited about covering the Bulls during this playoff run."
NBC said Hawks was 38 years old, a three-time Emmy winner, and a former Marine. He leaves behind a wife, Sandy, and two children.
Eto i jedna losa vjest koja se desila u Atlanti ...zato je i bila ona minuta sutnje
... covjek otisao u Atlantu zbog utakmice i vidi sta se desi 
NBC Chicago has confirmed that sports anchor Daryl Hawks died this morning in Atlanta. The Fulton County, Ga. medical examiner's office confirmed the death.
Hawks was in Atlanta to cover Game 6 of the Chicago Bulls-Atlanta Hawks game at Philips Arena. The cause of death is unknown, according to the station's report.
The Fulton County medical examiner's office told the Chicago Tribune that Hawks was pronounced dead at 11:48 a.m. at Emory University Medical Center. Further information wasn't immediately available. Hawks's body was discovered in his hotel room after he did not appear for the Bulls' morning shootaround at approximately 9:30 a.m., according to the reports.
"We are all stunned right now," said Frank Whittaker, NBC Chicago station manager and vice president of news. "Daryl was a great member of our sports team, and was so excited about covering the Bulls during this playoff run."
NBC said Hawks was 38 years old, a three-time Emmy winner, and a former Marine. He leaves behind a wife, Sandy, and two children.
Eto i jedna losa vjest koja se desila u Atlanti ...zato je i bila ona minuta sutnje

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ups
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 13 maj 2011, 08:37, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
ODLICNA PARTIJA!
Ovakav nam Boozer treba. Svi su odradili svoj posao maestralno. Defanzivno jedna od boljih utakmica sezone, a ne samo POa.
Imali smo 34 asistencije, a pogodili smo 41 sut, sto znaci timska igra u najboljem svjetlu.
Fino, fino. Taman se ima i par dana za odmoriti pred vrucinu...
Ono sto mi je se svidjelo na kraju, je da nije bilo nikakve euforije. sSvi su pokazali veliki karakter, jer nisu nabijali Hawksima, to da su ih pobjedili. Fino se ispozdrvljali, a ne slavili ko da su vec osvojili prvenstvo...
Bravo momci, bravo!!!
Ovakav nam Boozer treba. Svi su odradili svoj posao maestralno. Defanzivno jedna od boljih utakmica sezone, a ne samo POa.
Imali smo 34 asistencije, a pogodili smo 41 sut, sto znaci timska igra u najboljem svjetlu.
Fino, fino. Taman se ima i par dana za odmoriti pred vrucinu...
Ono sto mi je se svidjelo na kraju, je da nije bilo nikakve euforije. sSvi su pokazali veliki karakter, jer nisu nabijali Hawksima, to da su ih pobjedili. Fino se ispozdrvljali, a ne slavili ko da su vec osvojili prvenstvo...
Bravo momci, bravo!!!
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Evo sta i Smith rece sinoc
...ebiga kaze covjek puno je dobih u ligi, ali ovo sto Rose posjeduje
ma necu vise nista da pisem ebiga... drugi kazu najbolje, a mi to djaba pisemo po ovom forumu 
http://www.nba.com/video/channels/playo ... _intv.nba/

http://www.nba.com/video/channels/playo ... _intv.nba/
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bravo Bullsi, kako sam i najavio u 6 tekmi rijeseno, sada u finalu bit ce svega. Idemo dalje.
Cuva Bog Zelju svog!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zbog ove rekacije i objektivnosti Smitha, ja mu oprastam i ako je na momente bio prgav
... snimio sam sebi ovu reakciju, a nariktacu ja da mi ova reakcija bude i rington na tel
..naravno bice to malo izmiksano sa nekim lijepim sound efektom 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
salt jeli ovo moguce,jeli stvarno Bullsi imaju ovako dobru sezonu,i sta mislis da im povjerujemo da mogu do kraja.Ja znam da je Heat favorit,ali trener,skok,pozicija 1 i 5 na terenu,klupa i prednost domaceg terena su na nasoj strani.Imamo MVP,sjeti se njegovog pitanja zasto ja ne mogu bit MVP,mozemo se i mi zapiitat zasto Bullsi ne mogu u finale.Boston ok,ali oni su vec 20 utakmica u ocajnoj formi,Bullsi nikad nisu 3 zaredom izgubili.SaltCityAttack je napisao/la:Zbog ove rekacije i objektivnosti Smitha, ja mu oprastam i ako je na momente bio prgav... snimio sam sebi ovu reakciju, a nariktacu ja da mi ova reakcija bude i rington na tel
..naravno bice to malo izmiksano sa nekim lijepim sound efektom
- SaltCityAttack
- Kontakt:
neka brate Miami je favorit po svima, pa cemo se i mi sa tim sloziti, ali na kraju vidjet cemo sta ce biti ...mislim meni je drago sto to nismo mi i sto na nama nije nikakav pritisak, vec na Miamiu je..mi ako izgubimo svi ce pricati o nasoj odlicnoj sezoni o MVP nagradi i nagradi najboljeg trenera, kao i najboljoj odbrnai lige...dok ako Miami izgubi to ce se 7 dana vrtiti po ESPN ...eh ja se nadam da ce ovo drugo da bude, ali kako sam rekao neka treba im prepustiti to da su favoriti i onda lagano pokusati iznenaditi sve, kao sto smo iznenadili i u regularnom dijelu sezone
Jedino ako izgubimo gdje ce se pisati svasta to je na ovom forumu, jer smo porazeni od 3 super-stara, koji su za jednu sezonu skupili ekipu kako bi uzeli titulu i to je to...naravno nas zbog same cinjenice, da i nismo usli sa ovakvim ambicijama u sezonu i da nam je ovo sezona samo uvodna za buduci rad koji predstoji, nemamo za cime da zalimo vise....ako nas Miami prodje cestitam im , ali vjerujem da mozemo do iznenadjenja i u playoffu, jer imamo takve igrace koji su borci i koji zele daleko, a to prvenstveno mislim na Noaha,Boozera i Rosa
Jedino ako izgubimo gdje ce se pisati svasta to je na ovom forumu, jer smo porazeni od 3 super-stara, koji su za jednu sezonu skupili ekipu kako bi uzeli titulu i to je to...naravno nas zbog same cinjenice, da i nismo usli sa ovakvim ambicijama u sezonu i da nam je ovo sezona samo uvodna za buduci rad koji predstoji, nemamo za cime da zalimo vise....ako nas Miami prodje cestitam im , ali vjerujem da mozemo do iznenadjenja i u playoffu, jer imamo takve igrace koji su borci i koji zele daleko, a to prvenstveno mislim na Noaha,Boozera i Rosa
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- alfarouqaminu
- Kontakt:
trener chicaga nije rookie on je bio pomocnik i ne moze se smatrati rookieom,toliko od strucnjaka 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.