Pachulia je prljavi ološ

D.M.S.O. je napisao/la:Ne bi bilo loše pokušati vratiti Crawforda, i on je nekad bio Bulls (cak ga je Chicago i draftovao)...svakako propada u toj Atlanti.
Pachulia je prljavi ološ![]()
I ja sam u to siguran, a cijena mu je oborena definitivno poslije ove serijeSaltCityAttack je napisao/la:D.M.S.O. je napisao/la:Ne bi bilo loše pokušati vratiti Crawforda, i on je nekad bio Bulls (cak ga je Chicago i draftovao)...svakako propada u toj Atlanti.
Pachulia je prljavi ološ![]()
ma on bi dosao vamo sad nakon ove serije sigurno....ma mi smo Crawfordu oborili cijenu za 2 miliona minimalno nakon ove serije, jer smo ga ustopali nije mrdno izuzev one prve utakmice...mozda bi ga i trebalo dovesti pa neka opet bude sesti igrac, a Bogans neka bude starter nebi nista imao protiv
o ovom veceras igrom,nema ekipe koja tad moze dobit Bullse.Ono sto Heat nema je sirina,pogledaj proslu Asika i Gibsona,veceras opet Asik.Kad god neko podbaci ima neko da odigra dobro i kompenzira to.Kod njih nek 1 kiksa oni gubeSaltCityAttack je napisao/la:hahaha opet su samo 16p dali u ovoj cetvrtini...prezadovoljan sam ovom godinom, pa sad nas moze Miami izbaciti nebi ni sekunde prigovorio ovim momcima....ako prodjemo Miamia prvaci smo 100% bolji smo od bilo koga da nam dodje sa zapada prvo u odbrani sto je najvanzije za finale
hehe,a odbranu mogu komotno ucit,ovaj Thibs za godinu sta uradi,ja se ne sjecam boljeg rookie trenera,sta ce tek za godinu,2,3 da uradi od ekipe.7-8-9....Titova-Juga je napisao/la:Poštovani ljubitelji košarke, ova večerašnja prezentacija Chicaga je definicija tog sporta.
Hvala, i gledajte nas ponovo!
DA !dema je napisao/la:hehe,a odbranu mogu komotno ucit,ovaj Thibs za godinu sta uradi,ja se ne sjecam boljeg rookie trenera,sta ce tek za godinu,2,3 da uradi od ekipe.7-8-9....Titova-Juga je napisao/la:Poštovani ljubitelji košarke, ova večerašnja prezentacija Chicaga je definicija tog sporta.
Hvala, i gledajte nas ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.