Sve mangupi preko faceboook ne kazem da niste al polovina nije sigurno

!
Ja , sam bio fino dijete u osnovnoj ako hocete da vam slikam ocjene bolje su neg od ovog momka sto je postavio u 5 samo dvije cetvorke a u sedmom samo 3 cetvorke

!
I znate kad sam ucio samo kad sam morao

!
I , to mi je dosadilo i evo sada kako je Srednja krenula po citave noci sjedim za kompm ustane u 12 i u 12.30 na Bus

! Prolazim 4 ali vladanje je smanjeno i to ne zbog neopravdanih inace nikad ne bjezim ako nemam kakvog posla jer glupost mi bjezat ako cu lutati oko skole i po Wc

!
Sve sto uspijem nauciti je na casu to oni predmeti koji moram a oni su manjina 2 , 3 predmeta maximalno i na casu kad trebam odgovarat !
Evo proci cu 4 prosjek mi je 3.9 sada a vjerujte mi ako hocete : Uzeo sam samo 1 svesku i to na 15 minuta da ponovim i to je bilo to i u drugom pologodistu iste sveske nosim ! Znate zbog cega mogao bi proci 5 ko od sale ali necu da se patim

!
A za vladanje : Nisu zbog neopravdanih nego nas razrednik mutav ba 1 cokoladica odmah vladanje smanjeno ja sam zbog nekih gluposti dobivao ukore sad mi je 3 vladanje : E , istjeralo me s casa i odmah ukor zapisao me u Napomenu

! Citao , jednoj glupaci dnevnik i onda se sprdao mala je bila sa sela pa dosla u grad da znate sta je pisalo u Dnevniku smijali bi se 5 , 6 dana bez prestanka jednostavno ofirluk

!
I , 3 puko profesora stolicom jadnika koji nije nista kriv , ali nisam ga namjerno nego htio kolegu ali on se nasao

!