Ja mislim da će biti direktan prijenos na http://www.eurovision.tvmajestic24 je napisao/la:ima li neko link gdje mogu gledati ovo polufinale eurosonga
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 12 maj 2011, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Dobra ova !Hawking je napisao/la:A pogotov kila luka, ima da se uščuje od Triglava do Đevđelijereds je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Jel to proslava mini mature (ono do 4.osnovne) ?![]()
Fakat,šta će vam 20 čipseva i 10 drugih grickalica![]()

FK Pjetlovi
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ja ba... Mogli ste uzet jos koju kilu mesareds je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Jel to proslava mini mature (ono do 4.osnovne) ?![]()
Fakat,šta će vam 20 čipseva i 10 drugih grickalica![]()

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Je l u 21:00 ES ?
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Jeste.Jimmy from the hood je napisao/la:Je l u 21:00 ES ?
Idemo Dino do finala !

Still learning...
- legenda reala
- Kontakt:
jeste ,i Dino prvi nastupaJimmy from the hood je napisao/la:Je l u 21:00 ES ?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Znam da prvi nastupa, pa reko da ga ne fulim
Hejjjj kad pocne mlatiti onom gitarom i nogicama
Valjda je naucio Engleski 

-
- Kontakt:
Mi smo fina djeca mi ne pijemo
Racunao sam na jimmy-a al me razocarao

- legenda reala
- Kontakt:
pu pu ,ti fino djete ,jašta si ti ne valjaš ni đavoluSamo F.K.S !! je napisao/la:Mi smo fina djeca mi ne pijemo![]()
![]()
Nego mali ideš li u školu il si bolestan
I dokle ti je Štefan stigao

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Za sta kume ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Racunao sam na jimmy-a al me razocarao

Nidje veze sto je pjeva na engleskom...Jimmy from the hood je napisao/la:Znam da prvi nastupa, pa reko da ga ne fulimHejjjj kad pocne mlatiti onom gitarom i nogicama
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
-
- Kontakt:
Ti rece sinoc stari mi ugostitelj ovo ono sredicu ja vama picaJimmy from the hood je napisao/la:Za sta kume ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Racunao sam na jimmy-a al me razocarao

- HeavensWonder
- Kontakt:
Da bi dobio simpatije EU mora pjevati na jeziku svima poznatom... Bas nekome u Ukrajini puca q**c za bosanskim jezikomILoveLFC je napisao/la:Nidje veze sto je pjeva na engleskom...Jimmy from the hood je napisao/la:Znam da prvi nastupa, pa reko da ga ne fulimHejjjj kad pocne mlatiti onom gitarom i nogicama

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
Mislim da su se svi do sada uvjerili da jezik na kojem se pjeva uglavnom nije presudan, ako je pjesma sjela raji onda će i dobiti glasove, taman posla da ću se ja sad zamislit nad tekstom neke pjesme pa kad bi ona bila i na engleskom... s druge strane, ne vidim u čemu je problem ako je pjesma na engleskom, uostalom ne postoji verzija na bosanskom pa da možemo uporediti, ako Dino smatra da pjesma bolje zvuči na engleskom ja mu vjerujem...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 12 maj 2011, 21:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Megamon
- Kontakt:
A **** ti internet,ima li jos neko sa Telemacha da mu je spor internet veceras 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:A **** ti internet,ima li jos neko sa Telemacha da mu je spor internet veceras

meni

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- legenda reala
- Kontakt:
Odpjeva Dino !!!
Sad glasajte ,trošite telefon na gluposti

Sad glasajte ,trošite telefon na gluposti

-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Megamon
- Kontakt:
A jbo vas Eurosong meni je ova bolja od svake koja se izvede na tom takmicenju klovnova
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 99 gostiju.