Vidim.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Ne znamguber90 je napisao/la:Ne znam odkud vam to da se moze igrati PES 2011 preko neta, ako nije orginal, ali NE MOZE. To sto pricate o Hamachiu je bezveze jer bi PES 2011 morao imati podrzan NETWORK mode, ali nema tako da hamachi nicemu tu ne sluzi. Moze se naci neki tutorial da napravis preko Hamachia, koji je zapravo samo virus i smece koje ne radi (ko ne vjeruje neka proba). Jos jedno pitanje za ovoga sto rece da moze preko hamachia, jel ti znas za sta on sluzi?
Pro Evolution Soccer 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2011
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ljudi skinem pacth ex Yugo BETa by pesbosnia sve uradio po uputama ,ali kad uđem npr. ŽELJo mi je PSV, Crvena Zvezda je AZ Alkamar dresovi nevaljaju kako da to napravim ? Ko mi pomogne bice i NAGRADA!
..probaj u editu kada udjes tek u igricu,otici na load i pritisni tonime_tm87 je napisao/la:Ljudi skinem pacth ex Yugo BETa by pesbosnia sve uradio po uputama ,ali kad uđem npr. ŽELJo mi je PSV, Crvena Zvezda je AZ Alkamar dresovi nevaljaju kako da to napravim ? Ko mi pomogne bice i NAGRADA!

napravio sam , nije mi se dobro skinulo pa sam ponovo sad miliona igrat...muhovic je napisao/la:..probaj u editu kada udjes tek u igricu,otici na load i pritisni tonime_tm87 je napisao/la:Ljudi skinem pacth ex Yugo BETa by pesbosnia sve uradio po uputama ,ali kad uđem npr. ŽELJo mi je PSV, Crvena Zvezda je AZ Alkamar dresovi nevaljaju kako da to napravim ? Ko mi pomogne bice i NAGRADA!

Zna li iko da li ce biti onaj El grande patch kao na pes10.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Imam problem,kad instaliram bilo koji patch,nisu mi pravi dresovi,tamo bih liga,dresovi holandije,negdje igracima dobra imena negdje nisu do cega je ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Malo se stalo sa izradom tog patcha... bice nastavljeno uskoro...STAT je napisao/la:Zna li iko da li ce biti onaj El grande patch kao na pes10.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Imam problem,kad instaliram bilo koji patch,nisu mi pravi dresovi,tamo bih liga,dresovi holandije,negdje igracima dobra imena negdje nisu do cega je ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Goalgetter
- Kontakt:
Imam jedan problem, instalirao sam ovaj PESedit Patch 2.1, i kad podjem igrati master ligu, tacnije receno kad SAVE-am, izadje mi odjednom iz igrice.
Normalno se to rjesava sa onim dodatkom PES11 Patch 2.1 FIX, ali sam ga vec instalirao, ali ipak ne ide. Zasto ?
Normalno se to rjesava sa onim dodatkom PES11 Patch 2.1 FIX, ali sam ga vec instalirao, ali ipak ne ide. Zasto ?

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Hocel ko pomociDAVID VILLA 7' je napisao/la:Imam problem,kad instaliram bilo koji patch,nisu mi pravi dresovi,tamo bih liga,dresovi holandije,negdje igracima dobra imena negdje nisu do cega je ?

David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
E sada moze li neko reci kako da skinem patch kako da ubacim i to sve?
Mi Smo Horde Zla sa Sjevara Uvj'ek vjerna Bordo armija.
Vjecno je u Nasim Srcima ,
SARAJEVO LJUBAV JEDINA.!!!
Moguce da si radio oficialne updatove, a mislim da niti jedan patch nece moci raditi sa njima, medjutim te greske su ti razlicite od patcha do patcha, napisi koji koristis patch i windows, pa mozda nesto detaljnije da ti uspijem reciDAVID VILLA 7' je napisao/la:Imam problem,kad instaliram bilo koji patch,nisu mi pravi dresovi,tamo bih liga,dresovi holandije,negdje igracima dobra imena negdje nisu do cega je ?

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Patch bosnia,windows 7guber90 je napisao/la:Moguce da si radio oficialne updatove, a mislim da niti jedan patch nece moci raditi sa njima, medjutim te greske su ti razlicite od patcha do patcha, napisi koji koristis patch i windows, pa mozda nesto detaljnije da ti uspijem reciDAVID VILLA 7' je napisao/la:Imam problem,kad instaliram bilo koji patch,nisu mi pravi dresovi,tamo bih liga,dresovi holandije,negdje igracima dobra imena negdje nisu do cega je ?. Meni licno Smoke patch nije radio dok nisam obrisao oficijalne update.
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
E brato zato sam ja reko da necu vise instalirati patcheve to se meni isto desilo na 2010 sooceru i otada rekao sam nikad vise necu instal patch jer vazda imaju bagova bolje ti je sam skini grbove engleski klubova i spanski i odes na edit import data i sve napravis klubove ti i neces imati nikakvi problemaGoalgetter je napisao/la:Imam jedan problem, instalirao sam ovaj PESedit Patch 2.1, i kad podjem igrati master ligu, tacnije receno kad SAVE-am, izadje mi odjednom iz igrice.

Samo jedan klub Velež Mostar
Sto se tice ovog problema sa saveom lahko ga je rijesiti. Odete tamo gdje je PES instaliran (My Computer/Local Disk C ili D/Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer 2011) i kada otvorite ovaj fajl vidjecete veliku ikonucu PE i to otvorite i imacete gore u cosku karticu SWITCH. Otvorite je i kliknite Master League 1. OK zatim i rijesili ste problem.
A ti sto nemas dresove najvjerovatnije ti je do cracka.
A ti sto nemas dresove najvjerovatnije ti je do cracka.
Znaci momci dosad sam za pola godine promjenio 3 dzojstika..nakon nekog određenog vremena dzojstik pocne da se trese tj da vibrira i tu mu je kraj 
Ako neko zna u cemu je problem i da je imo takvu situaciju molim da odgovori..Nisam odigro PES-a kuci,a strasno mi se igra.

Ako neko zna u cemu je problem i da je imo takvu situaciju molim da odgovori..Nisam odigro PES-a kuci,a strasno mi se igra.
pa sta bi...nista bi !!!
Neznam ja koristim ovaj gembrid yostik veliki nikad se to nije desilo probaj njega uzeti ja igram 2 godine na njemu nista mu nikad a 16 maraka je premocan tezak nije fuserski yojstik oni fuserski nakvi lagani .elwwis je napisao/la:Znaci momci dosad sam za pola godine promjenio 3 dzojstika..nakon nekog određenog vremena dzojstik pocne da se trese tj da vibrira i tu mu je kraj
Samo jedan klub Velež Mostar
Moze li neko dati patch za Bih league i grbove pls.I kako da ubacim?
Mi Smo Horde Zla sa Sjevara Uvj'ek vjerna Bordo armija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.