Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kraljevi su onireds_forever je napisao/la:Uh ova vijest za Kennya je predobra; nesto sto vec dugo vremena ocekujem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
btw. Gledam danas na areni reprizu tekme protiv Fulhama, jao sta sve onom komentatoru nece pasti na pamet:"Ne znamo da li je Flanagan bio jedan od onih beba koje caste jer su rodjeni prvi u novoj godini
I ja sam na areni gledao maloprije reprizu, kad je onaj Baird ja mislim faulirao Kuyta i vidi se da je rekao F*ck off i govori komentator Baird je rekao F*uck off ali je zbog toga samo dobio žuti karton, nije prošla ni minuta opet on govori (komentator) zaista Baird je dobio samo žuti karton zbog oštrog starta ali i zbog riječi koji je rekao tačnije dvije ali mi to na TV-u ne smijemo pričatireds_forever je napisao/la:Uh ova vijest za Kennya je predobra; nesto sto vec dugo vremena ocekujem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
btw. Gledam danas na areni reprizu tekme protiv Fulhama, jao sta sve onom komentatoru nece pasti na pamet:"Ne znamo da li je Flanagan bio jedan od onih beba koje caste jer su rodjeni prvi u novoj godini "
Han!$;Lfc je napisao/la:I ja sam na areni gledao maloprije reprizu, kad je onaj Baird ja mislim faulirao Kuyta i vidi se da je rekao F*ck off i govori komentator Baird je rekao F*uck off ali je zbog toga samo dobio žuti karton, nije prošla ni minuta opet on govori (komentator) zaista Baird je dobio samo žuti karton zbog oštrog starta ali i zbog riječi koji je rekao tačnije dvije ali mi to na TV-u ne smijemo pričatireds_forever je napisao/la:Uh ova vijest za Kennya je predobra; nesto sto vec dugo vremena ocekujem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
btw. Gledam danas na areni reprizu tekme protiv Fulhama, jao sta sve onom komentatoru nece pasti na pamet:"Ne znamo da li je Flanagan bio jedan od onih beba koje caste jer su rodjeni prvi u novoj godini "
reds_forever je napisao/la:Han!$;Lfc je napisao/la:I ja sam na areni gledao maloprije reprizu, kad je onaj Baird ja mislim faulirao Kuyta i vidi se da je rekao F*ck off i govori komentator Baird je rekao F*uck off ali je zbog toga samo dobio žuti karton, nije prošla ni minuta opet on govori (komentator) zaista Baird je dobio samo žuti karton zbog oštrog starta ali i zbog riječi koji je rekao tačnije dvije ali mi to na TV-u ne smijemo pričatireds_forever je napisao/la:Uh ova vijest za Kennya je predobra; nesto sto vec dugo vremena ocekujem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A i ono za Lucasa je bilo jako, "On sutira u svakoj 10. utakmici", pa onda kasnije "Lucas je poludio, vec je dva puta sutirao" i ono "Tott'ham dolazi slijedece nedjelje na razvaljivanje kao sto je ovo danas"I kad se Suarez pojavi s loptom "Dodji,dodji na mucenje "
![]()
Jos kad su kasnije ubacili onih 5 utakmica protiv Tottenhama, bas su mi probudili lijepa sjecanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.