Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
FIFA/UEFA
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la FIFA/UEFA » 11 maj 2011, 17:17

admin je napisao/la:
nisi shvatio.

evo na jednostavnom bosanskom:

nemoj bezveze da zakuhavaš, tog mi je bezgraničnog prepucavanja preko glave. i meni i svima koji posjećuju forum. kud ćeš više kad ti je post uklonio moderator iz zenice koji navija za čelik. dosadili ste i bogu i narodu sa svojim lijeva/desna prepucavanjem, popustite nas malo. jel misliš da ćeš dobiti neki odgovor na pitanje? ili misliš da ćeš ubijediti navijače zrinjskog da trebaju za velež da navijaju? ili očekuješ depešu koja javlja da je stadion pod bijelim brijegom prepušten veležu? ovo je forum na kojem se treba raspravljati o sportu. jasno mi je da imate problema, ali to što ćeš izminirati diskusije na ovom forumu te probleme neće riješiti.
postavio sam prvo pitanje "provokativno" i isto je izbrisano sto je OK!
postavio sam onda normalno pitanje dakle bez provokacije i isto je izbrisano?!!

buraz htio sam saznati na kojem su stadionu igrali prije
sta je tu provokativno? je li to zabranjeno pitanje?

gdje cu drugo postaviti to pitanje ako ne na sportskom forumu i to na podforumu sto se tice zrinjskog?!?!

kakav crni velez i ubjedjivanje... hocu samo info koji im je stadion prije bio!! <--- na bosanskom da ne moze jednostavnije

ili pisem nekakvim hijeroglifima :?
treba nam jos igraca iz BiH

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 maj 2011, 18:09

forma i funkcija.

to što si promjenio formu, ne znači da si promjenio funkciju. a također ne znači ni da smo mi svi na forumu iznenada oglupili pa ne kontamo šta hoćeš da kažeš i u kojem pravcu da odvedeš diskusiju.

da budem iskren, trenutno mi je svejedno za to pitanje, ali ako je moderator vidio u kojem pravcu je odvelo diskusiju i pobrisao niz neprimjerenih postova i njihov korjen, ja potpuno stojim iza njega. diskusija završena.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 12 maj 2011, 19:21

admin je napisao/la:uradicemo to cim isti bude makar optuzen za ratne zlocine, a komunisticki simboli budu zvanicno okarakterisani kao negativni.

molio bih da svoje politicke stavove ne forsiras kroz nas forum, sto u komentarima sto u potpisima, jer ovo nije forum koji se bavi tom tematikom.

vijeće evrope je osudilo komunističke zločine
Zadnja izmjena: kakavdanakneiskustvu, dana/u 12 maj 2011, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 maj 2011, 20:39

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
admin je napisao/la:uradicemo to cim isti bude makar optuzen za ratne zlocine, a komunisticki simboli budu zvanicno okarakterisani kao negativni.

molio bih da svoje politicke stavove ne forsiras kroz nas forum, sto u komentarima sto u potpisima, jer ovo nije forum koji se bavi tom tematikom.

viječe evrope je osudilo komunističke zločine
"VijeČe" ? Šta je to ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 12 maj 2011, 21:06

Titova-Juga je napisao/la:

viječe evrope je osudilo komunističke zločine
"VijeČe" ? Šta je to ?

vijeće

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 maj 2011, 01:39

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:vijeće

Bravo, 4+
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 maj 2011, 18:12

Kako vam se čini prijedlog da se napravi recimo određeni broj karaktera tj. slova koji se moraju napisati prije nego uopšte postaviš upis, čisto iz razloga da se smanji spammiranje ?

Smrt nacionalizmu !!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 maj 2011, 18:52

Titova-Juga je napisao/la:Kako vam se čini prijedlog da se napravi recimo određeni broj karaktera tj. slova koji se moraju napisati prije nego uopšte postaviš upis, čisto iz razloga da se smanji spammiranje ?

glupost

ako neko pita recimo ko je bio kapiten brazila na SP2002 onda odgovor treba da lici na ovako nesto

Cafu!! a igrao je i Luis nazario de lima Ronaldo
Thomas Müller - Fußballgott

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 maj 2011, 19:00

Mislim da se moze u duzoj recenici odgovoriti bez problema.
Svidja mi se ovo sto se ne moze post za postom postaviti ali dobro bi bilo i ovo sto sam predlozio jer je sve vise spammera. Opet, moje subjektivno misljenje.

Smrt nacionalizmu !!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 15 maj 2011, 19:34

kad neko nema šta da napiše, onda nam je bolje da ne čitamo njegove gluposti u dužim rečenicama. daj bar da ide brzo, nek manje boli ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 maj 2011, 19:37

admin je napisao/la:kad neko nema šta da napiše, onda nam je bolje da ne čitamo njegove gluposti u dužim rečenicama. daj bar da ide brzo, nek manje boli ;)

Ima i te.
Jos jedan razlog sto sam ovo predlozio je sto je upravo taj limit slova na jednom sportskom forumu podosta pomogao u rijesavanju spammera kao kljucnog problema svakog foruma.
Ne vjerujem da ce se isti usuditi konstantno tipkati na malo vecem nivou nego sto su do sada navikli ukoliko moraju malo vise da se trude i koriste mozak :).
Uglavnom, kako god, nek se niko ne uvrijedi jer to nije bila namjera, bas naprotiv.

Smrt nacionalizmu !!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 15 maj 2011, 19:37

Titova-Juga je napisao/la:Mislim da se moze u duzoj recenici odgovoriti bez problema.
Svidja mi se ovo sto se ne moze post za postom postaviti ali dobro bi bilo i ovo sto sam predlozio jer je sve vise spammera. Opet, moje subjektivno misljenje.

na kakvu si abecedu mislio,vidim da nećeš odgovoriš na pp,pa da te ovako pitam

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 maj 2011, 19:40

Titova-Juga je napisao/la:Mislim da se moze u duzoj recenici odgovoriti bez problema.

Necemo ovdje o tome, nema nikakve potrebe za tim.

Smrt nacionalizmu !!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 15 maj 2011, 19:42

Titova-Juga je napisao/la:

Necemo ovdje o tome, nema nikakve potrebe za tim.

ok,na pp?

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 16 maj 2011, 16:04

ne bi vas bog ubio da zadjete kad na temu Reala :)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 17 maj 2011, 20:23

skevo2
Kontakt:

Post Postao/la skevo2 » 18 maj 2011, 11:54

Bilal je napisao/la:Evo jedna tema za brisanje: http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... 806#unread ;)
bili umro da nisi prijavio?

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 18 maj 2011, 14:49

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 7&start=40 Neka neko pregleda tu temu.

Jedna mi stvar nije jasna. Svi mi, dobro ne bas svi ali dosta nas, nekad odemo, ali samo nekad, na tudju temu i napisemo neki post iz sale, a tri-cetiri ista lika na Primeri ubise spammanjem svaku temu.

Andres, Lob Blancos 2, grof... JA ne znam sta se prepiru oko te teme. Andres ne postuje tudje misljenje. OVaj napisao da je Salgado jedan od najboljhi bekova u Primeri, a on dolazi sa rijecima da temu zbog toga treba obrisati jer je Ronaldinho izvrtio Salgada 100 puta, mislim, WTF?! Ocigledno je da momak nije pratio nogomet kad Salgado nije bio u zadnjim godinama svoje karijere, ali to cu ostaviti sad po strani i zamolicu da se jednom sankcionisu ti likovi koji nerijetko, odnosno svaki dan, dolaze na temu Reala, i ove Realove sto odlaze na temu Barce, sto provociraju, spammaju temu.

Mene ste zbog toga banovali 4-5 puta, e sad kad ja vidim kako sam ja drugima bio dosadan, onda bi i ja da druge koji isto to sad rade sankcionisete jer forum bez njih nece umrijeti.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 18 maj 2011, 16:39

skevo2 je napisao/la:
Bilal je napisao/la:Evo jedna tema za brisanje: http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... 806#unread ;)
Sta ti hoces? Jeli te iko ista pito?
Kolko znam da ovakve teme nemaju mjesta na ovom forumu. Ako nisi primijetio, na toj temi pise samo jedan forumas.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 maj 2011, 16:41

Bilal je napisao/la:
skevo2 je napisao/la:
Sta ti hoces? Jeli te iko ista pito?
Kolko znam da ovakve teme nemaju mjesta na ovom forumu. Ako nisi primijetio, na toj temi pise samo jedan forumas.
Skevo je pravio tu temu pod drugim nickom pa se zato ljuti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.