koliko ih je od zrinje izgubioLudLo 4 je napisao/la:7. , Sedmo ,Seven !Frutek je napisao/la:Soka pustiti do finala i onda ga udaljit majkem cojk je peh nevjerovatankoje je ovo finale Sakibu znal ko

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
koliko ih je od zrinje izgubioLudLo 4 je napisao/la:7. , Sedmo ,Seven !Frutek je napisao/la:Soka pustiti do finala i onda ga udaljit majkem cojk je peh nevjerovatankoje je ovo finale Sakibu znal ko
Mislit' i srat' nije isto...Cestitam na ponovnom dikeljenju od Plemicaslani grad je napisao/la:svaka cast Soku i juniorima naravno..mislim da je to zavrsena prica i da u Mostaru treba hladne glave odigrat tih 90 minuta uzvrata...jos jednom...svaka cast momcimaNYKnicks Fan je napisao/la:Juniorska selekcija FK Sloboda u prvoj finalnoj utakmici Kupa BiH savladala je mostarski Zrinjski rezultatom 3 : 0. Strijelci su bili: dva puta Maid Jaganjac dok je u 63. minuti auto gol postigao Romano Vlaho. Revanš susret u Mostaru igra se 11. maja.
Sakibu treba dopustit da vodi ekipu samo do finala a onda nek' prepusti nekome drugom jer je ovo već postala ozbiljna stvar.Omerbavarac je napisao/la:Ponovo Sakib i njegov peh. Pa dokle vise majka mu stara?![]()
U Mostar po 3 boda.
harry_90 je napisao/la:Raca i Halilovic nece nastupati u Mostaru,zna li neko ima li jos neko povrijedjen ili suspendovan za mec protiv Veleza ?
UPS je napisao/la:Ma cekajte, je li to sakib opet izvisio u finalu????![]()
![]()
![]()
e jest mi zao tog covjeka, ali fakat mu se ne da
marseille_unique je napisao/la:hoce lopovi samo evropu radi para, zao mi je sto ovo moram reci ali tako je, sta bi ja zelio jeste da se sve ocvo raspadna i da dodu novi ljudi ovo je samo zamazivanje ociju i vrtenje u krug svi mrs od crnkica malkocevica mesanovica pm-asve mrs iz kluba dok se ne pocne graditi novi sistem vrijedniosti u nasem klubu nema nista od nas u buducnosti i dalje svio odlaziti i vracati se kako hoce malo pobjedivati pa onda vise gubiti, ma sranje ba
sto prije pocne rpabi proces prije ce mo stici cilju tako rade i najveci u evropi a meni je sloboda najvece u evropi, nadam se da ce neko posten preuzeti slobodu neko sa parama da je tuzlak i posten i castan covjek koji zna kako se radi ovo sve mrsssssssss vise ste mi dojadili od djetinjstva vas trpim
Ima Sabit fizioterapeut.Juve-TZ je napisao/la:marseille_unique je napisao/la:hoce lopovi samo evropu radi para, zao mi je sto ovo moram reci ali tako je, sta bi ja zelio jeste da se sve ocvo raspadna i da dodu novi ljudi ovo je samo zamazivanje ociju i vrtenje u krug svi mrs od crnkica malkocevica mesanovica pm-asve mrs iz kluba dok se ne pocne graditi novi sistem vrijedniosti u nasem klubu nema nista od nas u buducnosti i dalje svio odlaziti i vracati se kako hoce malo pobjedivati pa onda vise gubiti, ma sranje ba
sto prije pocne rpabi proces prije ce mo stici cilju tako rade i najveci u evropi a meni je sloboda najvece u evropi, nadam se da ce neko posten preuzeti slobodu neko sa parama da je tuzlak i posten i castan covjek koji zna kako se radi ovo sve mrsssssssss vise ste mi dojadili od djetinjstva vas trpim
imal ko jos u slobodi da je iz tuzleja mislim tesko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.