Evo navijači torpeda već plaču po fejsbuku "nemoj semjone, horde ti nikad nece oprostiti" LOL
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Semjon je igračina! Jest' pitar zakleti, ali to je njegov problem 
Evo navijači torpeda već plaču po fejsbuku "nemoj semjone, horde ti nikad nece oprostiti" LOL
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
dobar dobar stoper mada je zelji potrebno nekoliko igraca u veznom redu makar 3 kvalitetna i u napadu 2 i to bi bilo to-
ma **** vas milosevic da je valjao sigurno bi vec zavrsili sa njim a opet ce vas zuti **** pa nece te se izvaditi narednih 10 god kao prosli put

Ovo sve zvuci previse, previse dobro..ne smijem pratiti temu, infarkt ce me opaliti od srece.
Nego, ima li ko slucajno onu novu himnu sto je Pusenje napravilo u mp3 formatu? Pa ako nije problem na rapidshare da uplouduje, ili posalje na mail?
Nego, ima li ko slucajno onu novu himnu sto je Pusenje napravilo u mp3 formatu? Pa ako nije problem na rapidshare da uplouduje, ili posalje na mail?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
imal sta na grbavici od tekmi ovog ljeta...
evropu da ne spominjem...
a znam da ljuba alicic dolazi...

evropu da ne spominjem...
a znam da ljuba alicic dolazi...
Cudilo me sto se simpatizeri manjeg sarajevskog premijerligasa nisu ranije javili..
"Da sam pitar ja, ne bih spavo ja zbog tog ZELJEEE!!"
ma stipu prepucavanje sve ce se vidjeti naredne sezone
"Kad masina tvoja krene..."
"Kad masina tvoja krene..."
Eto vidis neznas ni pjesmu napisat kako trebatanzla je napisao/la:Cudilo me sto se simpatizeri manjeg sarajevskog premijerligasa nisu ranije javili..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
...miky_hz je napisao/la:Eto vidis neznas ni pjesmu napisat kako trebatanzla je napisao/la:Cudilo me sto se simpatizeri manjeg sarajevskog premijerligasa nisu ranije javili..
pusti ih bratko ...xD :ugeek: :ugeek: :ugeek:
moderator edit: nazivati "papcima"druge clanove foruma nije dozvoljeno,takodjer nije dozvoljeno vrijedjati ih ni na bilo koji drugi nacin
Vec ih pocela ljubomora izjedati, sta ce tek biti kad pocne sezona?!
p.s. "neznas" ? Ponovo u osnovnu skolu, uciti pisati, pa cemo pricati! Vazi?
Nikad ih nije ni prestala izjedat'
Sve ove godine kad smo bili loši, opet smo im bili zanimljiviji nego njihov mali klub...
Jeeeer za ljuuuuuuuuuubaaaaavvv trebaaaaa imaattt'''' duušššuuuuuuuuuuuu....
Sve ove godine kad smo bili loši, opet smo im bili zanimljiviji nego njihov mali klub...
Jeeeer za ljuuuuuuuuuubaaaaavvv trebaaaaa imaattt'''' duušššuuuuuuuuuuuu....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E pitari vi ste u Evropi mi nismo nigdje i zato mi nije jasno zasto ste stalno na nasoj temi.ne samo na ovom sajtu vec i na mnogim drugim.Idi te radite sta zaradite za karte igrate Evropu ebo te a nas pustite da "tugujemo".
Cudo jedno je ta opcinjenost sa plavom bojom cudooooooooooo
Cudo jedno je ta opcinjenost sa plavom bojom cudooooooooooo
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Nesmijes vise ni reci da je covjek pogresno napisao pjesmu,odma ljubomora ccc,jos da mi je znati na sta
iskulirajte radujte se,veselite se 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- eliminator
- Kontakt:
ma ne treba se s njima prepucavat ovaj lik se registrovo samo da provocira bolje mu je nek ide da prati desavanja u svom klubutanzla je napisao/la:Vec ih pocela ljubomora izjedati, sta ce tek biti kad pocne sezona?!
"nesmijes, odma..."
Sto bi rekao uvazeni gospodin Seyo Sexon, posljedice rata!
over and out!
eo za podizanje raspolozenja
Sto bi rekao uvazeni gospodin Seyo Sexon, posljedice rata!
over and out!
eo za podizanje raspolozenja
-
R_Quaresma
- Kontakt:
KOGA JE ŽELJO DOBIO U EVROPI...NISAM GLEDO IZVLAČENJE

Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!
- dolina cupova
- Kontakt:
cuj quaresme upratio sam da maloprije pitas protiv koga sarajevo igra protiv alborga ili trnave hahah et koji si ti navijac i koliko volis svoj klub...R_Quaresma je napisao/la:KOGA JE ŽELJO DOBIO U EVROPI...NISAM GLEDO IZVLAČENJE![]()
![]()
![]()
![]()
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nego sta, napokon se pocele stvari mijenjati... vraca se ZELJO tamo gdje je i bio. A to je broj 1. u BiH.miky_hz je napisao/la: Samo veselo![]()
Plakat cete pitari ponovo, samo nemojte svaki put kidat stolice, bankrotirat ce vam klub
010 ISN'T JUST A CODE
Vala kad vi niste bankrotirali niko neceRK Gradacac je napisao/la:Nego sta, napokon se pocele stvari mijenjati... vraca se ZELJO tamo gdje je i bio. A to je broj 1. u BiH.miky_hz je napisao/la: Samo veselo![]()
Plakat cete pitari ponovo, samo nemojte svaki put kidat stolice, bankrotirat ce vam klub
miky_hz sta seres ti, mrs imate svoju temu koja nema upola ovoliko postova ko ZELJINA tema ipak ZEJLO je ZELJO.. i prestani nas zamarati !
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.