MaGiCa je napisao/la:Seljacina.robovi88 je napisao/la:Hahahahahahahha Pravi Bošnjo'Opet udara, jest ga nogom u glavu HAHAHAHA omG
![]()
[youtube][/youtube]
da ponovim MRTVI SELJAK
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
MaGiCa je napisao/la:Seljacina.robovi88 je napisao/la:Hahahahahahahha Pravi Bošnjo'Opet udara, jest ga nogom u glavu HAHAHAHA omG
![]()
[youtube][/youtube]
ma mogu mu samo ladnoskyisthelimit je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:Seljacina.robovi88 je napisao/la:Hahahahahahahha Pravi Bošnjo'Opet udara, jest ga nogom u glavu HAHAHAHA omG
![]()
[youtube][/youtube]
da ponovim MRTVI SELJAK
Ja mislim da Juve ukoliko završi sedmi, a Roma ili inter uzmu Kup onda Juve ide u EL, jer kod nas je nešto bilo slično, tako ako recimo Željo uzme Kup BiH, a ligu završi kao drugi ili treći, četvrtoplasirana ekipa iz lige će ići u kvalifikacije za EL, dok Čelik kao finalista Kupa ostaje bez Evrope, tako da Palermo da bi išao u EL mora osvojiti Kup. A to pravilo da finalista Kupa ide u euro takmičenja, važi tek od sljedeće sezone tj primjenjvat će se za sezonu 2012/2013.tony-mortale je napisao/la:noćas je za milan završena ova jako uspješna sezona, doduše iako kup nikad nije prioritet trebalo se dati 100% noćas a ne igrati s nekim kombinovanim sastavom.
treba u ove 2 utakmice sad dati šansu nekim primavercima da igraju, napad i odbranu za sljedeću sezonu već imamo, zahvaliti se ovim starijim veznim igračima, dovesti umjesto njih neke nove mlađe i to je to.
inače noćas je palermo obezbjedio EL kako god da prođe u finalu, a 7. mjesto na tabeli ne vodi u euro takmičenja, kako sada stvari stoje juve neće igrati ni EL, šteta zbog novog stadiona
Pastore je sinoc onim pasom pokazao kakv je igrac imao je djelic sekunde da reaguje i odlicno je regavao, po meni trbea izbaciti i Gattra i Ambru i Seedorf, jer ne treba se zavaravati, oba igraca kad igraju mi u napadu imamo deficit igraca, znaci hvala i dovidjenja...A_d_0 je napisao/la:Nisam se dugo javljao pa evo da se sta i napise.![]()
Prvo cestitam momcima na tituli. Konacno. Bio sam presretan i drago mi je sto smo to uspjeli.
Sada pripremanje za iducu sezonu vec. Sto se tice transfera odlicni potezi dovodjenjem Mexesa i Taiwoa. Pogotovo ovaj drugi bi mogao dosta donijeti nasoj igri. Lijeva strana je rijesena. Na desnoj Abate odlican. Silva i Nesta/Mexes stoperi. Idealno. Odlicna odbrana konacno. Eh sad vezna linija pravi belaje. Pirla otjerat pod hitno. Lik se okrece ko kran,umrtvi sve, zahvalit se i nek nastavi dalje gdje moze naravno. Boatenga otkupiti obavezno odlican je igrac. Imamo 4 zadnja vezna u konkurenciji. Bommel,Gatusso,Flamini i Ambrossini. Ako cemo kretati sa 2 zadnja onda Bommel i Flamini bi trebali biti prva opcija ukoliko se niko na ovu poziciju ne dovede. Centralni vezni Boateng. Imamo i Seedorfa. Solidno "pokrpljeno". Sad na poziciju playmakera pod hitno dovesti igraca. Ganso moj odabir. Ali ako je staklen neka hvala onda. Ne znam ko jos moze biti u opticaju. Sto se napada tice on je najjaci u Evropi po mom misljenju. Ibra,Pato,Robinho i joker Inzaghi koji moze svakom uvaliti po gol. Mada bih ja u napadu volio vidjeti onog Hulka iz Porta. Odavno me neki nije zadivio kao on. Jak,brz,zna igrat,sut razoran. Ma skoro sve. Za njeg bi dao do 50 miliona ali to bi znacilo onda prodaju jednog napadaca (za mene bi to trebao biti Robinho). Ali posto se ovo nece desiti trebamo biti zadovoljni sa ovim sto imamo jer ni to nije lose. E spominje se i neki "veliki sampion" najavio Berlusconi. Da li ce se ispuniti i ko ce to biti vidjecemo.
Ma ne treba toliko rasipati pare, treba nam još jedan krativac, plejmejker koji će biti "mozak" tima, zamjeniti Pirla i povezati igru Milana.robovi88 je napisao/la:Neće više Gansa, sad hoce Lamelu![]()
a kao novi napadač spominje se Demba Ba![]()
na milannews.it pise " Duo Ibra Ba "
Nije tajna, štaviše, imaju i Silvijevu podršku.Nimla_RZ je napisao/la:Šta ovaj Pato zitigu Tatinu kćerku?!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.