NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 maj 2011, 11:16

LBJ MVP je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Charles Barkly : "Garnett is very old (1976) , but Rondo is young , Pirce (1977) and Allen (1975) are young too" :roll: :lol: :lol: :lol:

Stvarno pravi budalu od sebe od kad je prestao igrati , ipak mu moram odat priznanje bio je odlican igrac s obzirom kako je GLUP :roll:
:lol: Ma zajebava se nema pametnijeg posla plaćaju mu na nba tv da sve redom zajebava i lupa gluposti
Još ne mogu da vjerujem kako se ja sjećam dosad je pogodio sve pobjednike serija u PO.Pa čak i Grizzliese u prvoj rundi i sada Mavse protiv Lakersa :? :mrgreen:
Zaboravio si Orlando !

Frajer je JEDINI od svih "strucnjaka" pogodio prolazak: Memphisa , Atlante i Dallasa :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 maj 2011, 11:19

Kobe Bryant je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Charles Barkly : "Garnett is very old (1976) , but Rondo is young , Pirce (1977) and Allen (1975) are young too" :roll: :lol: :lol: :lol:

Stvarno pravi budalu od sebe od kad je prestao igrati , ipak mu moram odat priznanje bio je odlican igrac s obzirom kako je GLUP :roll:
:lol: Ma zajebava se nema pametnijeg posla plaćaju mu na nba tv da sve redom zajebava i lupa gluposti
Još ne mogu da vjerujem kako se ja sjećam dosad je pogodio sve pobjednike serija u PO.Pa čak i Grizzliese u prvoj rundi i sada Mavse protiv Lakersa :? :mrgreen:
Zaboravio si Orlando !

Frajer je JEDINI od svih "strucnjaka" pogodio prolazak: Memphisa , Atlante i Dallasa :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Atlanta je zicer bila to sam i ja pogodio :lol:
Gledao sam onu sliku na temi Lakersa ko stručnjaci nešto prognozirali i svi su Lakers in 4,5,6,7 a Barkley Dallasa pogura baš me zanima ko mu je favorit za naslov da stavim na kladionici :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 12 maj 2011, 16:19

dema je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:
dema je napisao/la:srbi svi velicaju svoje,samo prvociras magica i meni idete na zivce jer je vazda sve vase vrijednije samo sto je vase.Ovdje si dosao sam da podbadas Rose MVP sta ces sad evo ti opet Rose MVP hoces jos jednom magica Rose MVP,nije to rekao dema neznalico vec je zvanicno otvori poonekad NBA.com ili mozes ESPN komotno,pa te gluposti za mlitavog i smotanog i neuspjesnog Krstica,vidi malo koliko vrijedi tamo a to sta vi mislite i osjecate uopste me ne zanima.I DA ZA KRAJ SAMO ZA magicu ROSE MVP,NAJBOLJI PG U LIGI,NAJBRZI,NAJEKSPLOZIVNIJI to vidi svako ko ima vid i zdrav razum.

dema aj molim te nauci da se glagoli pisu odvojeno kada koristis recicu NE,a da se pridevi sa recicom NE pisu sastavljeno... Molim te.... I ovaj post gore mi sve govori o tebi i o tvojim godinama
ti bio i ostao provokator,ja ne govorim srbskim jezikom,tako da te ispravke radi negdje drugo.Ovo je bosanski forum,jeli tebi ikad iko ista rekao za ekavicu i za tvoju gramatiku.Tebi bi bilo bolje da se pobrines kako dvicom da prodjes.
ma buraz ne kazem ti za ekavicu,ali za gramatiku ti govorim...To vazi i kod vas, ne znam mozda jos niste dosli do glagola u skoli... Stvarno ne znam koji si razred, i u kom razredu pocinjete da ucite glagole?

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 12 maj 2011, 16:22

Cuj alfe lektora :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Placem :lol: :lol:

Covjek nigdje nije gresku napravio ovde:
dema je napisao/la:srbi svi velicaju svoje,samo prvociras magica i meni idete na zivce jer je vazda sve vase vrijednije samo sto je vase.Ovdje si dosao sam da podbadas Rose MVP sta ces sad evo ti opet Rose MVP hoces jos jednom magica Rose MVP,nije to rekao dema neznalico vec je zvanicno otvori poonekad NBA.com ili mozes ESPN komotno,pa te gluposti za mlitavog i smotanog i neuspjesnog Krstica,vidi malo koliko vrijedi tamo a to sta vi mislite i osjecate uopste me ne zanima.I DA ZA KRAJ SAMO ZA magicu ROSE MVP,NAJBOLJI PG U LIGI,NAJBRZI,NAJEKSPLOZIVNIJI to vidi svako ko ima vid i zdrav razum.
a kaze alfa gramatika, a ono pravopis :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 12 maj 2011, 16:34

Uživajte

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 maj 2011, 16:44

Begonja je napisao/la:Uživajte
Kralju hvala ti za ovaj video. Vidjelo se sinoć na LeBronu koliko mu znači ova ukupna pobjeda protiv Bostona, a ova izjava na kraju, svaka mu čast. Pa onda reći da je bahat
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 12 maj 2011, 17:39

Edin TM87 je napisao/la:Cuj alfe lektora :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Placem :lol: :lol:

Covjek nigdje nije gresku napravio ovde:
a kaze alfa gramatika, a ono pravopis :lol: :lol:
ma sta ce alfa ba ne moze dvicom da prodje,samo mu bitno da provocira,lik sluzi ko maskota,vidim poceli ga ovdje ismijavat.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 maj 2011, 17:41

a kad ga to tacno nisu ismijavali :)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 12 maj 2011, 17:45

Donnie Darko je napisao/la:a kad ga to tacno nisu ismijavali :)
ispravka je na mjestu ,otkad je tu svi ga ismijavaju,

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 12 maj 2011, 17:55

Uf, ovo ce biti ODLICAN 2011 Finals matchup 8-)

slika
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 maj 2011, 17:57

D1n0 je napisao/la:Uf, ovo ce biti ODLICAN 2011 Finals matchup 8-)

slika
Tema je NBA Playoff, a ne Olympics London 2012.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 12 maj 2011, 19:57

neno#4 je napisao/la:
Ja samo govorim da Rose nije bio ispodprosjecan, jer si to ti rekao. Eto ako se ne slazes, onda se sa ovim stavom sa Avdicem slazes. Rose nije odigrao ni lose ni dobro, vec korektno.
Mozda bi ja tebi i sve povjerovao, ali kad si rekao da je imao 6 asista po mecu, tu sam stao...Ja sam ubijedjen da nije imao vise od 4 asistencije, vjerovatno cak i manje...Uostalom, kasno je da se sada trazi, ne mogu jednostavno...
Ali je cinjenica da na svaku na Rosea, skacete svi kao opareni..

na 9 tekmi imao 29 asista,3,2 po tekmi,daleko od 6 asista prosječno,daleko

potpis

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 12 maj 2011, 20:06

BIHfan je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Ja samo govorim da Rose nije bio ispodprosjecan, jer si to ti rekao. Eto ako se ne slazes, onda se sa ovim stavom sa Avdicem slazes. Rose nije odigrao ni lose ni dobro, vec korektno.
Mozda bi ja tebi i sve povjerovao, ali kad si rekao da je imao 6 asista po mecu, tu sam stao...Ja sam ubijedjen da nije imao vise od 4 asistencije, vjerovatno cak i manje...Uostalom, kasno je da se sada trazi, ne mogu jednostavno...
Ali je cinjenica da na svaku na Rosea, skacete svi kao opareni..
Da upravu ste, et. Rose je prije ove sezone bio u TOP 20 PG-a lige, bio je najlosiji igrac na SP. Danas je MVP koji je najvise napuhan od svih MVP-a u historiji. Rose nece nijednu titulu osvojit, jer kad ga stignu godine nece imat brzinu i eksplozivnost, a znamo da je sut mu ocajan. Sut se ne moze popravit, jer to je urodjeno. I one frljoke kad krene pod kos mu nece vise ulazit. Znaci precjenjen i doskora ispodprosjecan kosarkas. Napokon i ja da sam objektivan, Bog me prosvjetlio.

@Neno ti si onda pogresno usao u raspravu, trebao si vidjet da je jedan lik napisao da je Westbrook bio bolji kosarkas od Rosa prije ove sezone i na pocetku sezone. Zato je nastala ova diskusija.

na početku sezone westbrook je igrao daleko bolje nego na kraju,za razliku od rosea kod kojeg je obrnuta situacija,što je sezona odmicala rose je igrao sve bolje

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 maj 2011, 20:10

meni wes nikad nije bio bolji igrac od rosea, ali mi je opet igrao daleko bolje na svjetskom prvenstvu, daleko.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 12 maj 2011, 20:23

KK_Bosna je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Kako bih voleo da Boston unisti ove nocas !!!
ma razvalice ih,Rondo ima da im hebe sve
kakva je budala on ce igrat ponovo sa jednom rukom :D
Nisam verovao kad sam video na Sport Klubu,hvale ga kako igrao jednom rukom i onda pokazuju frajera nekog iz 70-tih,kao igrao jednom nogom :shock: :shock: :shock:[/quote]

taj frajer je jedan od boljih centara svih vremena,willis reed

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 12 maj 2011, 20:54

dema je napisao/la:

dema aj molim te nauci da se glagoli pisu odvojeno kada koristis recicu NE,a da se pridevi sa recicom NE pisu sastavljeno... Molim te.... I ovaj post gore mi sve govori o tebi i o tvojim godinama
ti bio i ostao provokator,ja ne govorim srbskim jezikom,tako da te ispravke radi negdje drugo.Ovo je bosanski forum,jeli tebi ikad iko ista rekao za ekavicu i za tvoju gramatiku.Tebi bi bilo bolje da se pobrines kako dvicom da prodjes.

to nema veze sa jezikom,bilo kojim,nego sa nečijom pismenošću

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 12 maj 2011, 20:57

takav je bio i dok je igrao,volio je biti u centru pažnje,nebitan je bio razlog

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 12 maj 2011, 21:00

Ovo je postalo smiješno...pojedinci se baš ko djeca svađaju ko je bolji ,jel Westbrook ili Rose, Kobe ili James i slicne price...dajte malo uozbiljite se, razumijem da forum služi za razmjenu mišljenja i slicno ali ovo prelazi vec u djecija prepucavanja tip "moj tata je jaci od tvog"...yebo više košarkaške idole i postere...oni mlate pare i ne znaju da postojimo uopšte, a mi se u njihovo ime nešto ovdje svađamo i vrijeđamo.
Eto Pašalić iz Bosne je najbolji PG na svijetu i šta cemo sad :?:

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 12 maj 2011, 21:18

D.M.S.O. je napisao/la:Ovo je postalo smiješno...pojedinci se baš ko djeca svađaju ko je bolji ,jel Westbrook ili Rose, Kobe ili James i slicne price...dajte malo uozbiljite se, razumijem da forum služi za razmjenu mišljenja i slicno ali ovo prelazi vec u djecija prepucavanja tip "moj tata je jaci od tvog"...yebo više košarkaške idole i postere...oni mlate pare i ne znaju da postojimo uopšte, a mi se u njihovo ime nešto ovdje svađamo i vrijeđamo.
Eto Pašalić iz Bosne je najbolji PG na svijetu i šta cemo sad :?:

ma vise nego smijesno..hajde kada netko zna igrati basket pa ga hvalis,ali kada se hvale levati to postaje smjesno..pljuje se po jamesu ,kao ne zna u zavrsnicama lik opet dao zadnjih 7 poena sinoc:)nije pasalic,bolji je bio terzic!!!:)

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 12 maj 2011, 22:49

Ovaj Miami tesko da ko moze zaustaviti mada cu navijati do kraja PO protiv njih nek uzme trofej bilo ko samo ne oni , sinoc sam prvi put u zivotu bio za Boston jer ono sto Miami rade veze nema sa timskom kosarkom, smijesno

pitanje je samo kad ce ovim ostalim igracima Miami-a dokurciti sve ovo, pa u ovoj ekipi niko nece napredovati jer je taktika daj loptu Jamesu ili Wadeu a ponekad je i Bosh smije dobiti reda radi, ovi ostali samo igraju odbranu i u napadu nesto trckaraju okolo, nigdje nekih akcija ili proigravanja saigraca ali djaba zaustaviti ih nemozes James je zivotinja a Wade najjaci igrac lige kad treba krenuti pod kos

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.