Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
hebo ga pa 14 kvadrata sa 6 metara cojk omasi stvarno kad nece nece
Thomas Müller - Fußballgott
Stvarno si pokvaren Dzeko sto nisi ispunio djecacke snove malaca na forumu sportsport.ba i kao ROKI u rekordnom roku nakon par iscijepanih balvana i istrcanih stepenica potamanio sve po PREMIER LIGI
. Razocarao si ih sto nisi dokazao da si medju prvih 5 napadaca svjeta pa ne mogu da dr.kaju uvece ispod jorgana i zabijaju golove iza zgrade na male sa dobro odradjenom kopijom tvoga dresa i ono DZEKO sa kvakicom na ledjima. Ne mogu obuci tvoj dres i ku.rciti se po Jadranskoj Obali na ljeto jer si za razliku od Modrica i tamo nekih pomeo PL.
Sada mi, takozvani pljuvaci,koji su upozoravali na mahane prije par mjeseci i nesigurnost projekta Dzeko PL moramo da te branimo i podrzavamo
dok oni svoju percepciju tvoje igre poprimaju dobrim djelom preko SKY CHANNEL i MAN CITY BLUUUUEEE MOOONNN ...

Sada mi, takozvani pljuvaci,koji su upozoravali na mahane prije par mjeseci i nesigurnost projekta Dzeko PL moramo da te branimo i podrzavamo

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
DžeKo Dominira !
Vrlo je vazno sto Dzeko bolje se snalazi na terenu, i ucestvuje u opasnim akcijama kao jucer na kraju tekme sa Tevezom i Yayom kada Yaya zamalo nije dao gol, i naravno u pocetku sa Silvom kada je Dzeko imao 100% sansu i trebao je dati gol.
Da je Dzeko dao taj gol, kritike posle tekme bi bile minimalno, ali kad nije dao gol i manje greske, koje svaki igraci prave, ispadnu velike kada ih Dzeko uradi.
Bitno je sto Mancini vjeruje u Dzeku, i Dzeko ce dobiti svoje sanse u sledecoj sezoni, i nadam se da ce poceti zabijati jer jos mu samo to fali u City-u, a u fudbalu sve ide brzo i kad proradi ono pravo valjda ce i nastaviti tako.
Da je Dzeko dao taj gol, kritike posle tekme bi bile minimalno, ali kad nije dao gol i manje greske, koje svaki igraci prave, ispadnu velike kada ih Dzeko uradi.
Bitno je sto Mancini vjeruje u Dzeku, i Dzeko ce dobiti svoje sanse u sledecoj sezoni, i nadam se da ce poceti zabijati jer jos mu samo to fali u City-u, a u fudbalu sve ide brzo i kad proradi ono pravo valjda ce i nastaviti tako.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- NoName
- Kontakt:
Na momente ekstra dobar (skok igra, razigravanje igrača, otvaranje prostora), na momente očajan (prijem lopte, propuštena šansa). Ne znam, nisam baš najzadovoljniji njegovim učinkom sinoć, ali je činjenica da je u 5-6 navrata dobio aplauze od domaće publike, nije valjda džaba. Bit će to dobro akobogda, samo lagano.
Mi ovdje imamo problem da ne gledamo utakmice City-a nego samo gledamo Edina i šta će on uraditi (prvi ja). Probajte tako gledati bilo kog igrača na planeti i uvijek će se moći naći mnogo detalja za kritiku.
Mi ovdje imamo problem da ne gledamo utakmice City-a nego samo gledamo Edina i šta će on uraditi (prvi ja). Probajte tako gledati bilo kog igrača na planeti i uvijek će se moći naći mnogo detalja za kritiku.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
dobro receno, i jos kontamo da mancini misli samo o dzeki...NoName je napisao/la:Na momente ekstra dobar (skok igra, razigravanje igrača, otvaranje prostora), na momente očajan (prijem lopte, propuštena šansa). Ne znam, nisam baš najzadovoljniji njegovim učinkom sinoć, ali je činjenica da je u 5-6 navrata dobio aplauze od domaće publike, nije valjda džaba. Bit će to dobro akobogda, samo lagano.
jel moze neko skontati sta rece edin Hartu ovdje dok ovaj daje izjavu... vidim citava edinova porodica stigla u manchester, NADAM SE DA SU MU DONIJELI VELIKU ZASTAVU BIH da je pronosa na slavlju u subotu!!!! (ili da ju preda begovicu)
http://www.mcfc.co.uk/
4-IN-A-ROW
- miralem444
- Kontakt:
jao kako bih volio vidjet edina u subotu u prvoj postavi...zasluzio je truudi se zalaze..izuzetno mi je drago sto konacno on i SILVA pronalaze zajednicki jezik...mislim da ce to bit dobitna kombinacija za city.aledece sezone...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
tu si upravu, al je meni najgore kad ponekad pratim Begovica kad igra, coj'k nikako da zabio gola, evo vec citavu sezonuNoName je napisao/la:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Ucestvovao je i u prvom kolu. Servirao Yayi gol.Pauk je napisao/la:Vrlo je vazno sto Dzeko bolje se snalazi na terenu, i ucestvuje u opasnim akcijama kao jucer na kraju tekme sa Tevezom i Yayom kada Yaya zamalo nije dao gol, i
Samo se traze nove izlike.
Balotelli u subotu pocinje 99%.
Ma dobro se je on zajebo sa ovim Citijem,jos ako Ibrahimovic dodje,a neode Bloteli ili Tevez da ga neposalju na posudbu iduce zime(nazalost).Pa pazite sta vam kazem onaj mancini je kreten dao mu je u zadnje dvije utakmice citave da igra,a u FA cupu mu nece dat,jer se naravno konjina Tevez oporavila i jos ce ubacit svog pulena Balu.
P.S. da hoce samo onaj mamcini otic svanulo bi Dzeksonu!
P.S. da hoce samo onaj mamcini otic svanulo bi Dzeksonu!
Koliko napadaci u Cityu zabijaju golova...
U zadnjih 15 utakmica Tevez dao 1 gol (iz penala), a Dzeko i Balloteli po 3
City je cirkus od ekipe
U zadnjih 15 utakmica Tevez dao 1 gol (iz penala), a Dzeko i Balloteli po 3
City je cirkus od ekipe
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
-
- Kontakt:
City moze biti Cirkus od ekipe - ali zaboli mene (a i vecinu raje ovdje za city).
Ja im nikad tekmu nisam pogledo niti pratio dok Dzeko nije za njih zaigrao. Jednostavno zelim dobro tom momku i volio bi da uspije tamo. Ipak, mislim da stvari ne idu kako treba. On izgleda jako spor i sakriven na terenu. Mnogo mu vremena treba da se dokopa lopte i da sutne na gol. Primanja i stopovi mu nisu kao u Wolfsburgu i kontrola kao da mu je nestala.
Sada je vec markiran kao "flop" i mislim da sada ni 2 gola mu nece pomoci da se izvuce iz toga. Od njega se ocekivalo 10 golova ovu polusezonu. 5 jednostavno nije dovoljno.
Ja im nikad tekmu nisam pogledo niti pratio dok Dzeko nije za njih zaigrao. Jednostavno zelim dobro tom momku i volio bi da uspije tamo. Ipak, mislim da stvari ne idu kako treba. On izgleda jako spor i sakriven na terenu. Mnogo mu vremena treba da se dokopa lopte i da sutne na gol. Primanja i stopovi mu nisu kao u Wolfsburgu i kontrola kao da mu je nestala.
Sada je vec markiran kao "flop" i mislim da sada ni 2 gola mu nece pomoci da se izvuce iz toga. Od njega se ocekivalo 10 golova ovu polusezonu. 5 jednostavno nije dovoljno.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
hahaha bas se ismija..
na http://www.mcfc.co.uk/ ima video iz tunela pred utakmica..na 7:00 izlaze Corluka i Modric, ovaj prvi kuca Dzeki na rame a nas dijamant na to: E pa sta ima, sta vas to ima" hahaha
na http://www.mcfc.co.uk/ ima video iz tunela pred utakmica..na 7:00 izlaze Corluka i Modric, ovaj prvi kuca Dzeki na rame a nas dijamant na to: E pa sta ima, sta vas to ima" hahaha

veli edin četvorica brateahmiiic je napisao/la:hahaha bas se ismija..

4-IN-A-ROW
edin kralj, ono priča sa ćorlukom i modrićem kao da se zna 100 godina. 

BOSNA ♥
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven
Hehe sto ih je impresionirao 

ovaj corluka je svakako "nas" pa nije ni cudodelija je napisao/la:Hehe sto ih je impresionirao

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ma ja sam mislio na forumase iznad 

Jel mi se cini ili Dzeko na ovom videu dok se pozdravlja sa pletikosom govori "... jesil vidio ispast ce" mozda misli na wolfsburg 

Tevez se vraća za finale u subotu tako da će Džeko da se vrati na svoje mjesto, klupu. 

Čelik Zenica 1945