FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Subota, 20:10 dokumentarni film "Plava prica".. Ako neko bude u mogucnosti nek' snimi.. Hvala
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
GdjeBaja_Zvjerka je napisao/la:Subota, 20:10 dokumentarni film "Plava prica".. Ako neko bude u mogucnosti nek' snimi.. Hvala
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Na kojem programuBaja_Zvjerka je napisao/la:Subota, 20:10 dokumentarni film "Plava prica".. Ako neko bude u mogucnosti nek' snimi.. Hvala
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hehe, na FTV, inace prica o Zelji i njegovoj legendi Ivici Osimu..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
juznjak_do_groba
- Kontakt:
nista, samo da pozdravim sve koji su plave krvi, novi sam i nek mi je sa srecom ovdje... hvala 
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Bujrumjuznjak_do_groba je napisao/la:nista, samo da pozdravim sve koji su plave krvi, novi sam i nek mi je sa srecom ovdje... hvala
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Čitam najavu za naredno kolo i taj petak mi nikako ne odgovara.Mislim da se malo zaletilo sa tim tv prenosima.Sumnjam da imamo neku financijsku korist.Ovako mi igramo u "nevakat"ostali u subotu kako je red.Šta da smo ugusto sa bodovima sa najbližim pratiocima.Znam da je van naše teme ali ne mogu a da se ne osvrnem na "ANALIZU" stanja kod komšija koju pročitah.Ni tu se ne može bez nas.Pa se kaže da nisu mogli bolje jer su svi klubovi u rs-u sportski ojačani i drugi razlig je MOMENAT u kojem se Željo nalazi.Šta je pisac htjeo da kaže bar meni će ostati tajna ali je sigurno da sam proširio vidike čitajući članak.
Ja mislim da je pisac htio da kaze da je Zeljo u nekom zaletu, da se pocelo radit', osvojeno Prvenstvo prosle godine, Kup ako Bog da ove, prica o stadionu, finansijska stabilizacija, i sve te pozitivne stvari koje se desavaju u Zelji, a njanjajevo tone, pa je tako situacija jos teza. Mislim da se nista negativno nije mislillo u tom clanku.reks je napisao/la:Čitam najavu za naredno kolo i taj petak mi nikako ne odgovara.Mislim da se malo zaletilo sa tim tv prenosima.Sumnjam da imamo neku financijsku korist.Ovako mi igramo u "nevakat"ostali u subotu kako je red.Šta da smo ugusto sa bodovima sa najbližim pratiocima.Znam da je van naše teme ali ne mogu a da se ne osvrnem na "ANALIZU" stanja kod komšija koju pročitah.Ni tu se ne može bez nas.Pa se kaže da nisu mogli bolje jer su svi klubovi u rs-u sportski ojačani i drugi razlig je MOMENAT u kojem se Željo nalazi.Šta je pisac htjeo da kaže bar meni će ostati tajna ali je sigurno da sam proširio vidike čitajući članak.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Koji članak ?hamo_pipa je napisao/la:Ja mislim da je pisac htio da kaze da je Zeljo u nekom zaletu, da se pocelo radit', osvojeno Prvenstvo prosle godine, Kup ako Bog da ove, prica o stadionu, finansijska stabilizacija, i sve te pozitivne stvari koje se desavaju u Zelji, a njanjajevo tone, pa je tako situacija jos teza. Mislim da se nista negativno nije mislillo u tom clanku.reks je napisao/la:Čitam najavu za naredno kolo i taj petak mi nikako ne odgovara.Mislim da se malo zaletilo sa tim tv prenosima.Sumnjam da imamo neku financijsku korist.Ovako mi igramo u "nevakat"ostali u subotu kako je red.Šta da smo ugusto sa bodovima sa najbližim pratiocima.Znam da je van naše teme ali ne mogu a da se ne osvrnem na "ANALIZU" stanja kod komšija koju pročitah.Ni tu se ne može bez nas.Pa se kaže da nisu mogli bolje jer su svi klubovi u rs-u sportski ojačani i drugi razlig je MOMENAT u kojem se Željo nalazi.Šta je pisac htjeo da kaže bar meni će ostati tajna ali je sigurno da sam proširio vidike čitajući članak.
Garo na izvoru 
http://sportsport.ba/bh_fudbal/tekst-ko ... jevo/56773Omar500 je napisao/la:Koji članak ?hamo_pipa je napisao/la:Ja mislim da je pisac htio da kaze da je Zeljo u nekom zaletu, da se pocelo radit', osvojeno Prvenstvo prosle godine, Kup ako Bog da ove, prica o stadionu, finansijska stabilizacija, i sve te pozitivne stvari koje se desavaju u Zelji, a njanjajevo tone, pa je tako situacija jos teza. Mislim da se nista negativno nije mislillo u tom clanku.reks je napisao/la:Čitam najavu za naredno kolo i taj petak mi nikako ne odgovara.Mislim da se malo zaletilo sa tim tv prenosima.Sumnjam da imamo neku financijsku korist.Ovako mi igramo u "nevakat"ostali u subotu kako je red.Šta da smo ugusto sa bodovima sa najbližim pratiocima.Znam da je van naše teme ali ne mogu a da se ne osvrnem na "ANALIZU" stanja kod komšija koju pročitah.Ni tu se ne može bez nas.Pa se kaže da nisu mogli bolje jer su svi klubovi u rs-u sportski ojačani i drugi razlig je MOMENAT u kojem se Željo nalazi.Šta je pisac htjeo da kaže bar meni će ostati tajna ali je sigurno da sam proširio vidike čitajući članak.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
U zdravlju i veselju...juznjak_do_groba je napisao/la:nista, samo da pozdravim sve koji su plave krvi, novi sam i nek mi je sa srecom ovdje... hvala
navijaj za Zelju:)
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Sutra ocekujem opet kilavu igru kao i vecinu tekmi ove polusezone.
1-0 bi bila puna saka brade,nebi volio da zabije Lazar jer su pojedini forumasi najavili prekid utakmice ako ga zabije doticni
Kako bi volio vidjeti slicnu tekmu kao onu iz prosle sezone u kupu,kada smo ih devastirali igrom...ali nismo mi sposobni za takvo nesto,volio bi da me jednom prevari osjecaj... ali nece levat.
Ocekujem 3 milje plafon i da se udarimo nogom u guzicu...i ocekujem da salalalala dominira
1-0 bi bila puna saka brade,nebi volio da zabije Lazar jer su pojedini forumasi najavili prekid utakmice ako ga zabije doticni
Kako bi volio vidjeti slicnu tekmu kao onu iz prosle sezone u kupu,kada smo ih devastirali igrom...ali nismo mi sposobni za takvo nesto,volio bi da me jednom prevari osjecaj... ali nece levat.
Ocekujem 3 milje plafon i da se udarimo nogom u guzicu...i ocekujem da salalalala dominira
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Bogicevic produzio ugovor! Sutra se ceka Nijemin potpis
?
Zadnja izmjena: djale, dana/u 12 maj 2011, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mašallah, da kucnem u drvodjale je napisao/la:Bogicevic produzio ugovor! Sutra se ceka Nijemin potpis?
Jel sigurno to?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jel konstatujes ili pitasdjale je napisao/la:Bogicevic produzio ugovor! Sutra se ceka Nijemin potpis?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pa nije sigurno da ce potpisati .Moze li ova ovakopile87 je napisao/la:Jel konstatujes ili pitasdjale je napisao/la:Bogicevic produzio ugovor! Sutra se ceka Nijemin potpis?
Zadnja izmjena: djale, dana/u 12 maj 2011, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Odlicna vijesti za Bogicevica i po meni veoma vazna za nas,samo da nije jednogodisnje produzenje,trebalo bi se to objaviti za duzinu...Nadam se i da ce Nijema potpisati,vec za iducu sezonu imamo respektabilan stoperski par u tom slucaju,sto je za svaku pohvalu...lijepa vijest!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- zlaya_tm87
- Kontakt:
da hoce Bog dati da dodju jos dvije-tri Nyeme
na razlicitim pozicijama...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
Just do it.TM
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Bonton, darkangel4, Zulfo9 i 93 gosta.