FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 maj 2011, 21:43

Subota, 20:10 dokumentarni film "Plava prica".. Ako neko bude u mogucnosti nek' snimi.. Hvala
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 11 maj 2011, 22:34

Baja_Zvjerka je napisao/la:Subota, 20:10 dokumentarni film "Plava prica".. Ako neko bude u mogucnosti nek' snimi.. Hvala
Gdje :?: :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 11 maj 2011, 22:52

Baja_Zvjerka je napisao/la:Subota, 20:10 dokumentarni film "Plava prica".. Ako neko bude u mogucnosti nek' snimi.. Hvala
Na kojem programu :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 maj 2011, 23:03

Hehe, na FTV, inace prica o Zelji i njegovoj legendi Ivici Osimu..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

juznjak_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la juznjak_do_groba » 12 maj 2011, 04:13

nista, samo da pozdravim sve koji su plave krvi, novi sam i nek mi je sa srecom ovdje... hvala :lol:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 12 maj 2011, 04:42

juznjak_do_groba je napisao/la:nista, samo da pozdravim sve koji su plave krvi, novi sam i nek mi je sa srecom ovdje... hvala :lol:
Bujrum :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 12 maj 2011, 14:38

Čitam najavu za naredno kolo i taj petak mi nikako ne odgovara.Mislim da se malo zaletilo sa tim tv prenosima.Sumnjam da imamo neku financijsku korist.Ovako mi igramo u "nevakat"ostali u subotu kako je red.Šta da smo ugusto sa bodovima sa najbližim pratiocima.Znam da je van naše teme ali ne mogu a da se ne osvrnem na "ANALIZU" stanja kod komšija koju pročitah.Ni tu se ne može bez nas.Pa se kaže da nisu mogli bolje jer su svi klubovi u rs-u sportski ojačani i drugi razlig je MOMENAT u kojem se Željo nalazi.Šta je pisac htjeo da kaže bar meni će ostati tajna ali je sigurno da sam proširio vidike čitajući članak.

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 12 maj 2011, 14:47

reks je napisao/la:Čitam najavu za naredno kolo i taj petak mi nikako ne odgovara.Mislim da se malo zaletilo sa tim tv prenosima.Sumnjam da imamo neku financijsku korist.Ovako mi igramo u "nevakat"ostali u subotu kako je red.Šta da smo ugusto sa bodovima sa najbližim pratiocima.Znam da je van naše teme ali ne mogu a da se ne osvrnem na "ANALIZU" stanja kod komšija koju pročitah.Ni tu se ne može bez nas.Pa se kaže da nisu mogli bolje jer su svi klubovi u rs-u sportski ojačani i drugi razlig je MOMENAT u kojem se Željo nalazi.Šta je pisac htjeo da kaže bar meni će ostati tajna ali je sigurno da sam proširio vidike čitajući članak.
Ja mislim da je pisac htio da kaze da je Zeljo u nekom zaletu, da se pocelo radit', osvojeno Prvenstvo prosle godine, Kup ako Bog da ove, prica o stadionu, finansijska stabilizacija, i sve te pozitivne stvari koje se desavaju u Zelji, a njanjajevo tone, pa je tako situacija jos teza. Mislim da se nista negativno nije mislillo u tom clanku.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 12 maj 2011, 14:57

hamo_pipa je napisao/la:
reks je napisao/la:Čitam najavu za naredno kolo i taj petak mi nikako ne odgovara.Mislim da se malo zaletilo sa tim tv prenosima.Sumnjam da imamo neku financijsku korist.Ovako mi igramo u "nevakat"ostali u subotu kako je red.Šta da smo ugusto sa bodovima sa najbližim pratiocima.Znam da je van naše teme ali ne mogu a da se ne osvrnem na "ANALIZU" stanja kod komšija koju pročitah.Ni tu se ne može bez nas.Pa se kaže da nisu mogli bolje jer su svi klubovi u rs-u sportski ojačani i drugi razlig je MOMENAT u kojem se Željo nalazi.Šta je pisac htjeo da kaže bar meni će ostati tajna ali je sigurno da sam proširio vidike čitajući članak.
Ja mislim da je pisac htio da kaze da je Zeljo u nekom zaletu, da se pocelo radit', osvojeno Prvenstvo prosle godine, Kup ako Bog da ove, prica o stadionu, finansijska stabilizacija, i sve te pozitivne stvari koje se desavaju u Zelji, a njanjajevo tone, pa je tako situacija jos teza. Mislim da se nista negativno nije mislillo u tom clanku.
Koji članak ?

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 12 maj 2011, 14:58

Garo na izvoru :mrgreen:

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 12 maj 2011, 15:01

Omar500 je napisao/la:
hamo_pipa je napisao/la:
Koji članak ?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/tekst-ko ... jevo/56773
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 12 maj 2011, 15:18

juznjak_do_groba je napisao/la:nista, samo da pozdravim sve koji su plave krvi, novi sam i nek mi je sa srecom ovdje... hvala :lol:
U zdravlju i veselju...

navijaj za Zelju:)
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 12 maj 2011, 15:53

Sutra ocekujem opet kilavu igru kao i vecinu tekmi ove polusezone.
1-0 bi bila puna saka brade,nebi volio da zabije Lazar jer su pojedini forumasi najavili prekid utakmice ako ga zabije doticni :mrgreen:
Kako bi volio vidjeti slicnu tekmu kao onu iz prosle sezone u kupu,kada smo ih devastirali igrom...ali nismo mi sposobni za takvo nesto,volio bi da me jednom prevari osjecaj... ali nece levat.
Ocekujem 3 milje plafon i da se udarimo nogom u guzicu...i ocekujem da salalalala dominira 8-)
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 12 maj 2011, 16:28

Bogicevic produzio ugovor! Sutra se ceka Nijemin potpis :!: ?
Zadnja izmjena: djale, dana/u 12 maj 2011, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 maj 2011, 16:31

djale je napisao/la:Bogicevic produzio ugovor! Sutra se ceka Nijemin potpis?
Mašallah, da kucnem u drvo :D :lol:

Jel sigurno to? :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 maj 2011, 16:31

Jel konstatujes ili pitas :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 12 maj 2011, 16:35

pile87 je napisao/la:
Jel konstatujes ili pitas :mrgreen:
pa nije sigurno da ce potpisati .Moze li ova ovako :D
Zadnja izmjena: djale, dana/u 12 maj 2011, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 12 maj 2011, 16:36

Odlicna vijesti za Bogicevica i po meni veoma vazna za nas,samo da nije jednogodisnje produzenje,trebalo bi se to objaviti za duzinu...Nadam se i da ce Nijema potpisati,vec za iducu sezonu imamo respektabilan stoperski par u tom slucaju,sto je za svaku pohvalu...lijepa vijest!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 12 maj 2011, 16:37

da hoce Bog dati da dodju jos dvije-tri Nyeme :mrgreen: na razlicitim pozicijama...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 12 maj 2011, 16:41

Pozdrav manijaci!!!!!
:)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Bonton, darkangel4, Zulfo9 i 93 gosta.