Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 12 maj 2011, 14:56

Dobro je Dobro 8-) 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 maj 2011, 15:38

Goal.com: Cole na izlaznim vratima Liverpoola

Bivši nogometaš Chelseaja, a aktualni član Liverpoola Joe Cole (29) na kraju sezone će, vrlo je vjerojatno, napustiti klub u koji je stigao prošlog ljeta...

Cole je slovio kao velika zvijezda kada ga su ga "redsi" doveli u svoje redove, no njegove igre to nisu opravdale, te je dosad započeo u tek osam premierligaških susreta, pritom zabivši dva gola.

Iako je Liverpoolov menadžer Kenny Dalglish javno izrazio podršku svom igraču, Goal.com navodi da se on ne uklapa u planove vodećih ljudi kluba i njihov program pomlađivanja momčadi.

Kao potencijalne nove destinacije za ozljedama načetog krilnog nogometaša spominju se njegov matični klub West Ham (ukoliko izbori ostanak u Premierligi, op.a.), Tottenham, Blackburn i Queens Park Rangers.

Najveći problem kod Coleovog potencijalnog transfera mogla bi biti njegova plaća koja se procijenjuje na 90.000 funti tjedno.

Što se tiče Kennya,očekivano i zasluženo. 8-)
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 maj 2011, 15:46

Long live the KING!!!!!!!!!!!!!!

napokon... apsolutno najbolja vijest u vezi Liverpoola u zadnjih nekoliko godina.
You are someone else I am still right here

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 12 maj 2011, 17:24

AkoBogda da se sa King Kennyem vratimo na stare staze slave.....

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 12 maj 2011, 17:44

Sjajna je vjest ovo produzivanje ugovora King Kenny-u i jako dobar potez uprave kluba,treba dodati da je uz Kenny-a svoj ugovor produzio i Steve Clarke.

Vlasnik najvećeg udjela u klubu John Henry je ovim povodom izjavio: "Kenny je legendarna figura u Liverpoolu, i kao vrhunski nogometaš i kao uspješan menadžer. Otkako se vratio u siječnju pokazao je izvanredne liderske vještine i sposobnost da izvuče ono najbolje iz tako puno ljudi vezanih uz klub. Odmah nam je bilo jasno da se atmosfera koja okružuje klub mijenja sa njegovim prisustvom. Nitko drugi ne bi mogao izazvati takvu reakciju. Stoga sam sreta što smo dogovorili novi ugovor. Nismo trebali niti željeli tražiti nekoga drugoga da vodi momčad. Liverpool ima svoje mjesto na globalnoj sportskoj mapi, ali sa Kennyem na mjestu menadžera žemo moći u klub dovesti najveće talente i pokrenuti klub prema naprijed. Također sam sretan što smo postigli dogovor sa Stevom Clarkeom, jer je njegov doprinos radu stručnog stožera u posljednja četiri mjeseca bio značajan."

"Kada sam preuzeo ovaj posao u siječnju rekao sam kako sam sretan što mogu pomoći klubu u ostatku sezone. Sada su vlasnici odlučili da me žele zadržati malo duže i to je fantastična vijest i za mene i za Stevea Clarkea."

"I John i Tom su uzeli vremena da procijene što je najbolje za klub i dovedu ljude koje su željeli da povedu klub naprijed. Njih dvojica su pobjednici, ali razumiju i što navijači Liverpoola žele od momčadi. Ovaj klub je jedinstven i sretan sam što imam priliku graditi nešto posebno ovdje. Želim pozdraviti napore svih igrača jer su bili fantastični i zahvaliti se svima u klubu za dobrodošlicu koju su mi ukazali od mog povratka u siječnju."

"Također želim odati priznanje za doprinos Stevea Clarkea otkako smo počeli raditi zajedno, jer je donio svoje veliko iskustvo i znanje u stručni stožer. Igrači su uživali na teninzima, shvatili njihov značaj za stvarne utakmice i odgovorili briljantno." rekao je Dalglish.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 12 maj 2011, 17:59

[youtube][/youtube] 8-)
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 maj 2011, 19:02

Uh ova vijest za Kennya je predobra; nesto sto vec dugo vremena ocekujem :D :D :D :D :D :D :D :D :D

btw. Gledam danas na areni reprizu tekme protiv Fulhama, jao sta sve onom komentatoru nece pasti na pamet:"Ne znamo da li je Flanagan bio jedan od onih beba koje caste jer su rodjeni prvi u novoj godini " :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 12 maj 2011, 19:04

reds_forever je napisao/la:Uh ova vijest za Kennya je predobra; nesto sto vec dugo vremena ocekujem :D :D :D :D :D :D :D :D :D

btw. Gledam danas na areni reprizu tekme protiv Fulhama, jao sta sve onom komentatoru nece pasti na pamet:"Ne znamo da li je Flanagan bio jedan od onih beba koje caste jer su rodjeni prvi u novoj godini :lol:
Kraljevi su oni :lol: :lol:

Kakve samo ljude imamo u upravi

slika
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 12 maj 2011, 19:08

reds_forever je napisao/la:Uh ova vijest za Kennya je predobra; nesto sto vec dugo vremena ocekujem :D :D :D :D :D :D :D :D :D

btw. Gledam danas na areni reprizu tekme protiv Fulhama, jao sta sve onom komentatoru nece pasti na pamet:"Ne znamo da li je Flanagan bio jedan od onih beba koje caste jer su rodjeni prvi u novoj godini " :lol:
I ja sam na areni gledao maloprije reprizu, kad je onaj Baird ja mislim faulirao Kuyta i vidi se da je rekao F*ck off i govori komentator Baird je rekao F*uck off ali je zbog toga samo dobio žuti karton, nije prošla ni minuta opet on govori (komentator) zaista Baird je dobio samo žuti karton zbog oštrog starta ali i zbog riječi koji je rekao tačnije dvije ali mi to na TV-u ne smijemo pričati :lol:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 maj 2011, 19:16

Han!$;Lfc je napisao/la:

I ja sam na areni gledao maloprije reprizu, kad je onaj Baird ja mislim faulirao Kuyta i vidi se da je rekao F*ck off i govori komentator Baird je rekao F*uck off ali je zbog toga samo dobio žuti karton, nije prošla ni minuta opet on govori (komentator) zaista Baird je dobio samo žuti karton zbog oštrog starta ali i zbog riječi koji je rekao tačnije dvije ali mi to na TV-u ne smijemo pričati :lol:

A i ono za Lucasa je bilo jako, "On sutira u svakoj 10. utakmici", pa onda kasnije "Lucas je poludio, vec je dva puta sutirao" i ono "Tott'ham dolazi slijedece nedjelje na razvaljivanje kao sto je ovo danas" :lol: I kad se Suarez pojavi s loptom "Dodji,dodji na mucenje " :lol: :lol: Jos kad su kasnije ubacili onih 5 utakmica protiv Tottenhama, bas su mi probudili lijepa sjecanja :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 12 maj 2011, 19:19

reds_forever je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:

A i ono za Lucasa je bilo jako, "On sutira u svakoj 10. utakmici", pa onda kasnije "Lucas je poludio, vec je dva puta sutirao" i ono "Tott'ham dolazi slijedece nedjelje na razvaljivanje kao sto je ovo danas" :lol: I kad se Suarez pojavi s loptom "Dodji,dodji na mucenje " :lol: :lol: Jos kad su kasnije ubacili onih 5 utakmica protiv Tottenhama, bas su mi probudili lijepa sjecanja :D
:lol: :lol:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 maj 2011, 20:09

Kako je lijepo vidjeti pozitivnu energiju oko velikog kluba, koja se izgubila u masi raznoraznih polovnjaka koji su nas srozali na dno ... sada je tu legenda i sve ce da bude bolje u sto nema sumnje !!!

Kenny Dalglish 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 12 maj 2011, 20:27

Odlicne vijesti za nas klub. ;)

Na ljeto ocekujem par pojacanja i onda sam ubjedjen da cemo se vratiti u LP.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 12 maj 2011, 22:15

Konacno je King dobio ugovor, ali mi je drago i za Clarkea.
Sada pametno, 4-5 poacanja i povratak u LP :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 12 maj 2011, 22:19

SUAREZ ZLOSTAVLJAC-svida mi se ovo :D :D :D

[youtube][/youtube],

A KAD SI TAKO DOBAR ONDA ZAISTA ZASLUZIS OVO:

[youtube][/youtube]
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 maj 2011, 22:40

Ma Suarez je igračina :!:

Mene je "kupio" već u onom debiju kada je i zabio gol(ne zbog gola već zbog samog načina igre).Imao je do sada dosta fenomenalnih poteza(protiv West Hama,Uniteda,Sunderlanda...).

Borben,fizički izuzetno spreman,dobar dribler,dobar šut ima,prodoran...

Hvala Bogu pa je došao,da ne gledam više Torresa kako se vuče po terenu.

Vrhunac:
slika :lol:
FK Pjetlovi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 12 maj 2011, 22:52

slika
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 12 maj 2011, 23:01

Kako Suarez fantasticno suradjuje sa Kuytom,non-stop oni mali dupli pasovi,samo da je Luis malo manje sebican...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 12 maj 2011, 23:02

na moj rodjendan 8-)

Punom parom naprijed , sa Kennijem na celu ;)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.