tanzla je napisao/la:Cudilo me sto se simpatizeri manjeg sarajevskog premijerligasa nisu ranije javili..
"Da sam pitar ja, ne bih spavo ja zbog tog ZELJEEE!!"
Eto vidis neznas ni pjesmu napisat kako treba
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
tanzla je napisao/la:Cudilo me sto se simpatizeri manjeg sarajevskog premijerligasa nisu ranije javili..
"Da sam pitar ja, ne bih spavo ja zbog tog ZELJEEE!!"
Eto vidis neznas ni pjesmu napisat kako treba
...
pusti ih bratko ...xD :ugeek: :ugeek: :ugeek: moderator edit: nazivati "papcima"druge clanove foruma nije dozvoljeno,takodjer nije dozvoljeno vrijedjati ih ni na bilo koji drugi nacin
E pitari vi ste u Evropi mi nismo nigdje i zato mi nije jasno zasto ste stalno na nasoj temi.ne samo na ovom sajtu vec i na mnogim drugim.Idi te radite sta zaradite za karte igrate Evropu ebo te a nas pustite da "tugujemo".
Cudo jedno je ta opcinjenost sa plavom bojom cudooooooooooo
Nesmijes vise ni reci da je covjek pogresno napisao pjesmu,odma ljubomora ccc,jos da mi je znati na sta iskulirajte radujte se,veselite se
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
R_Quaresma je napisao/la:KOGA JE ŽELJO DOBIO U EVROPI...NISAM GLEDO IZVLAČENJE
cuj quaresme upratio sam da maloprije pitas protiv koga sarajevo igra protiv alborga ili trnave hahah et koji si ti navijac i koliko volis svoj klub...
Nego sta, napokon se pocele stvari mijenjati... vraca se ZELJO tamo gdje je i bio. A to je broj 1. u BiH.
Plakat cete pitari ponovo, samo nemojte svaki put kidat stolice, bankrotirat ce vam klub
Nego sta, napokon se pocele stvari mijenjati... vraca se ZELJO tamo gdje je i bio. A to je broj 1. u BiH.
Plakat cete pitari ponovo, samo nemojte svaki put kidat stolice, bankrotirat ce vam klub
Vala kad vi niste bankrotirali niko nece