Nisi ni ti meni nikakav "prijatelj" (znamo to), vec vise uzeh tu rec kao stilsku figuru. Necu vise, obecavam.dema je napisao/la: -Nisi ti meni magica prijatelj nikakav a saban ti je neko ko te naucio da vrijedjas.Tvoje misljenje nikog ne zanima,niti je realno niti iko u NBA misli kao ti.Nemas me ti sta ucit,kad je covjek MVP a nekakav prepametni lik ga omalovazava i mene naziva nekakvom zaludjenom budalom onda cu uzvratit.Drago mi je sto mozemo saznat svakojako gluposti i nepismeni ne procitaju post a pisu.Najbolji PG u ligi najbolja 1 u ligi,kome to nije jasno sta cu mu ja.
Ja drzim od misljenja Jordana,Magica,Phila,Kobea itd i ostalih a ne do tvog ti kao znas vise od njih.
Provociras mene prozivas bezveze daj se malo pozabavi metlom i brukom tvoje ekipe.Daj malo komentarisi Bynuma i njegovu namjeru da covjeka polomi.

Drago mi je da si obratio malo paznje na nacin pisanja, jer je ono bilo nepregledno i necitljivo.

Nisam rekao da si "nekakva zaludjena budala", vec da si "Rosetard". A ti uzvracaj kad i koliko hoces.
Tebe sam pomenuo u kontekstu rasprave sa @SCA, ali vidim da si ti to umesto klasicne packe (u kontekstu nase rasprave od pre nekoliko dana), shvatio kao napad na tebe. Ako je tako, izvinjavam se. Nisam nikada bio maliciozan.
Nisam nigde rekao da znam vise o basketu od legendi te igre, sto ne znaci da se slazem sa njihovim misljenjem. Jednostavno, to sto ti forsiras je klasican poziv na autoritete, a to ja cenim kao logicku gresku.
A glede Bynuma, jeste bio dripacki potez. Steta za metlu, ali nemoj porediti Bullse i Lakerse, jer su Lakersi institucija za Bullse. Na 1 metlu Lakersa - Bullsi popiju 3, a na 1 titulu Bullsa - Lakersi uzmu 3. Tako je to u zivotu, moj @dema.