Porazbija sve prozore.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
i ja pusti Pumu papka ,dao mi ovo da se igram ,jbl ga onosikirica je napisao/la:Porazbija sve prozore.
Ja miuslio monitor mi razvali 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]
Kako volim prve intervjue za novi klub. Naravno, Andersona sam uzeo nasumice, da ne bude sada prepiranja sa Unitedovcima, pa da i oni postavljaju neke 'nase'. Stavise, ako sta nadete, postavite. Ja sam se odvalio smijati ovome.
Kako volim prve intervjue za novi klub. Naravno, Andersona sam uzeo nasumice, da ne bude sada prepiranja sa Unitedovcima, pa da i oni postavljaju neke 'nase'. Stavise, ako sta nadete, postavite. Ja sam se odvalio smijati ovome.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Pretpostavljam prije tri godine, barem wikipedija kaze da je dosao 2007. godine.reds je napisao/la:![]()
Kad je ovo snimano ?
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Daj stavi još kakvih bisera.polga je napisao/la:Pretpostavljam prije tri godine, barem wikipedija kaze da je dosao 2007. godine.reds je napisao/la:![]()
Kad je ovo snimano ?
FK Pjetlovi
A jbg, neko je mislim nedavno stavio Tevezov.. hajde ti. Ukucaj na youtubeu ime igraca, english pored, i trebalo bi ti izaci dosta.
- neutralan__
- Kontakt:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- pintol_TM87
- Kontakt:
jedno pitanje...jel se moze kamera instalirati ako nemam CD...hitno je ...hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ma bili igrači Vojvodine nezadovoljni suđenjem i otišli sa terena.VolimLiverpool je napisao/la:Šta bi sa tekmom Partizan-Vojvodina,zagužvaše nešto sigurno ?
FK Pjetlovi
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ljudi znate li šta je ovaj Steam i šta znači ovo Product Activation?????
- Ponos Torina
- Kontakt:
Neskidaj nijednu igru preko steam i koja ima veze sa Steam-om jer neces je moci igrati!!!Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi znate li šta je ovaj Steam i šta znači ovo Product Activation?????
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- pintol_TM87
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la:jedno pitanje...jel se moze kamera instalirati ako nemam CD...hitno je ...hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.