SaltCityAttack je napisao/la:eto ja obecavam da necu vise komentarisati ni jedan post koji bude napisan, pa taman i da je nerealan sto se odnosi na MVP ili Noaha i td.... toliko od mene, a nadam se da cemo do godine uzeti titulu, pa da i sa tim zavrsimo ebiga
Toliko od mene, a sad se vracamo nastavku playoffa, pa da vidimo sta mozemo uciniti na tom polju, jer sve do sada je bilo na nasoj strani... titulu iskreno ne ocekujem ove godine, ali se nadam da mozemo iznenaditi

Volio bi da veceras dobiju medjedi i Boston da se malo iskomplikuje,inace me Boston razocarao cak i vise od Lakersa,ne mogu skakat s Heatom to me najvise cudi iako bez Perka ne brane reket ni blizu kao prije.Garnet isto tako nije agresivan kao prije.Rondo im igra s dosta povreda i ne moze pruzit maksimum . On bi da je 100% spreman i Shaq da moze igrat te zatvorit reket ,tad bi RR bio prevaga za Boston.
Oklahoma imala pobjedu i poslije 3 produzetka dobila,pati se s Medama i ne igra dobru odbranu,zato bi volio da ZBOOO prodje dalje.Sad kad vidim kako igra da je imao mozak mogao je puno vise postic u NBA.
-Nisi ti meni magica prijatelj nikakav a saban ti je neko ko te naucio da vrijedjas.Tvoje misljenje nikog ne zanima,niti je realno niti iko u NBA misli kao ti.Nemas me ti sta ucit,kad je covjek MVP a nekakav prepametni lik ga omalovazava i mene naziva nekakvom zaludjenom budalom onda cu uzvratit.Drago mi je sto mozemo saznat svakojako gluposti i nepismeni ne procitaju post a pisu.Najbolji PG u ligi najbolja 1 u ligi,kome to nije jasno sta cu mu ja.
Ja drzim od misljenja Jordana,Magica,Phila,Kobea itd i ostalih a ne do tvog ti kao znas vise od njih.
Provociras mene prozivas bezveze daj se malo pozabavi metlom i brukom tvoje ekipe.Daj malo komentarisi Bynuma i njegovu namjeru da covjeka polomi.