Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

rafa
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la rafa » 22 jun 2009, 19:16

reds_forever je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:a nisi mi jos odgovorio na pitanje da li bi vi bili uz abramovicha da je ispunio samo jedan procenat svojih obecanja ili biste bacali oci na nove vlasnike :?:
Obzirom da je odmah u prvoj godini ispunio ono što je obećao, vjeruj mi da ne postoji niti jedan razlog zašto bih razmišljao na način "šta bi bilo, kad bi bilo".
Onda se nemoj cudit sto mi hocemo nove vlasnike....
Virtu4l je napisao/la:19... and still counting..

For those of you who are watching in blue and white this is how european's cup looks like

slika

Nema odbrojavanja jos uvijek ste na 0 ;)

Hahah ZAKON!!!!CHELSEA UPS!!CSKA IMA 0 TROFEJA LIGE SAMPIONA!!HAHAHHA!!a ona dva kupa sebi nabijte u g:::::!!!!!!!!heheeheh
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 22 jun 2009, 19:18

Virtu4l je napisao/la:19... and still counting....

P.S. Zaista se sa pojedincima uopšte ne može razgovarati, jbg, godine...
Kako neshvatas da sa svojim lupetanjem gluposti nisi ovdje dobro doso ?

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 22 jun 2009, 19:19

Virtu4l je napisao/la:19... and still counting..

For those of you who are watching in blue and white this is how european's cup looks like

slika

Nema odbrojavanja jos uvijek ste na 0 ;)[/quote]

Hahah ZAKON!!!!CHELSEA UPS!!CSKA IMA 0 TROFEJA LIGE SAMPIONA!!HAHAHHA!!a ona dva kupa sebi nabijte u g:::::!!!!!!!!heheeheh[/quote]

I jos nesto virtual ili kako vec oni iz CSKA london bi trebali nauciti Terrya kako da puca penale pa mozda i on digne jednom ovaj pehar kao Jamie!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 jun 2009, 19:20

IMA LI GDJE OVDJE FORUM OD CHELSEA :?: :oops: :?: :oops:
FK Pjetlovi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2009, 19:21

Baš ne znate podnijeti poraz :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 22 jun 2009, 19:23

Virtu4l je napisao/la:Baš ne znate podnijeti poraz :P
E NEK SU NAM SE PRAVI JAVILI :oops:

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 22 jun 2009, 19:24

Daj se uozbiljite decki :)

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 22 jun 2009, 19:27

OTNYS_YNWA je napisao/la:Liverpool FC confirmed this evening that they had reached an agreement with Portsmouth Football Club and with Glen Johnson for the transfer of the player to Anfield.

Ovo sam procitao na LIVERPOOLFC.TV Official website . Samo jos ljekarski da obavi i to je to :D

Idemo dalje , Villa je sljedeci 8-)
I ja sam citala,i sada htjela napisati,kad vijeh da si ti to napisao..
Drago mi je puno,napokon nesto se ispunilo nesto sto smo svi cekali ;)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 22 jun 2009, 19:29

OTNYS_YNWA je napisao/la:Liverpool FC confirmed this evening that they had reached an agreement with Portsmouth Football Club and with Glen Johnson for the transfer of the player to Anfield.

Ovo sam procitao na LIVERPOOLFC.TV Official website . Samo jos ljekarski da obavi i to je to :D

Idemo dalje , Villa je sljedeci 8-)
Bilo je vala vrijeme da vise dodje...nakon ovolikog cekanja stvarno ne bi bilo fer da nije dosao ...samo sumnjam Boga mi da ce Villa biti slijedeci...al et...never knows :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 jun 2009, 19:41

Pa u proslom postu sam napisao da ima oko 80 mil funti :D

Ehh , znaci mozemo se igrati 8-) Kako pise 50mil funti i Riera za Silvu i Villu , ostace jos 30m moze se tu svasta nakupovati , eto Rafa bi zelio Lahma lijevog beka

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 22 jun 2009, 19:47

OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa u proslom postu sam napisao da ima oko 80 mil funti :D

Ehh , znaci mozemo se igrati 8-) Kako pise 50mil funti i Riera za Silvu i Villu , ostace jos 30m moze se tu svasta nakupovati , eto Rafa bi zelio Lahma lijevog beka
a jel to neka pouzdana informacija :?: Ne znam sta da mislim o Lahmu...al se jos sjecam njegovog gola protiv Kostarike na SPu ;) Mozda svasta od tog novca moze biti ako je istina a nadam se da jeste :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 22 jun 2009, 20:00

reds_forever je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa u proslom postu sam napisao da ima oko 80 mil funti :D

a jel to neka pouzdana informacija :?: Ne znam sta da mislim o Lahmu...al se jos sjecam njegovog gola protiv Kostarike na SPu ;) Mozda svasta od tog novca moze biti ako je istina a nadam se da jeste :D

Jes' jes', pouzdano sve...ipak je Glenčić izabrao pravi klub, samo da sve bude OK na lijecnickom i to je to ;)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jun 2009, 20:17

Liverpool Sign Young Striker Aaron King From Rushden & Diamonds
The Reds have snapped up a young English prospect...

Liverpool have signed highly-rated 16-year-old winger Aaron King from Blue Square Premier League club Rushden & Diamonds. King is the third player to graduate from the non-league outfit's academy, after Paris Cowan-Hall and Callum Reynolds joined Portsmouth last year.

The player, who has been at Rushden since he was 11, has moved to Anfield for an undisclosed fee, according to BBC Sport, and will begin a two-year scholarship at Anfield beginning on July 6, after enjoying a successful trial with the Reds.

"We are all absolutely thrilled for Aaron," Rushden's head of youth Paul Driver told the club's official website,

"This is a brilliant achievement for everyone involved in his development in the five years he has been with us.

"His progress with us to get to the level where one of the 'big four' is prepared to offer him a scholarship also serves as further evidence of how well we have maintained our system, despite the withdrawal of financial support from the football authorities in the past two seasons."

Another teenager, Spanish 16-year-old Suso, is also reported as being close to joining the Reds, after the Merseysiders beat Real Madrid and Barcelona to the player's signature.

Eto vas ko Arsenal samo djecu dovodite :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Liverpoolk1D
Kontakt:

Post Postao/la Liverpoolk1D » 22 jun 2009, 20:26

Ma neka djece... :D
Walk On,Walk on,With hope in your heart,and you´ll never walk allone!!!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 22 jun 2009, 20:37

Nisam bas upratio sve ovo...o kakvih se ovdje 80M govori? :D
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 jun 2009, 21:00

pa 80m funti ce benitez imati na raspolaganju kada za 500m funti prodaju onaj Montreal :D . dugovi su 350m.f sto znaci da ce Amerima ostati 150m.f . Nece sve dati pare za transfere dosta ova pomenuta cifra (80m.f) 8-)

Sve su moje informacije provjerene , ne citam ja SUN i one gluposti sto se samo pise kako bi privuklo paznju. Lafo ,,Benitez svjestan kako ne moze zadrzati Mascerana,, hahaha koja glupost , sta on mora biti svjestan . Lijepo kaze ,,NEDAM MASCA I CAO,, :mrgreen:

Ja mislim kako ce sljedeci doci Silva za Rieru i nesto love :P

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 jun 2009, 22:18

OTNYS_YNWA je napisao/la:pa 80m funti ce benitez imati na raspolaganju kada za 500m funti prodaju onaj Montreal :D . dugovi su 350m.f sto znaci da ce Amerima ostati 150m.f . Nece sve dati pare za transfere dosta ova pomenuta cifra (80m.f) 8-)

Sve su moje informacije provjerene , ne citam ja SUN i one gluposti sto se samo pise kako bi privuklo paznju. Lafo ,,Benitez svjestan kako ne moze zadrzati Mascerana,, hahaha koja glupost , sta on mora biti svjestan . Lijepo kaze ,,NEDAM MASCA I CAO,, :mrgreen:

ako je tako titule premier lige je vec nasa :D :D :D
mislim da cemo tesko dovesti villu ali bilo bi dobro ako bismo doveli i owena ali ne znam sto rafa ne ponudi barci za etoa ali dobro je da smo bar doveli jonsona :D :D :D
FK Pjetlovi

Liverpoolk1D
Kontakt:

Post Postao/la Liverpoolk1D » 22 jun 2009, 22:58

reds je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:pa 80m funti ce benitez imati na raspolaganju kada za 500m funti prodaju onaj Montreal :D . dugovi su 350m.f sto znaci da ce Amerima ostati 150m.f . Nece sve dati pare za transfere dosta ova pomenuta cifra (80m.f) 8-)

ako je tako titule premier lige je vec nasa :D :D :D
mislim da cemo tesko dovesti villu ali bilo bi dobro ako bismo doveli i owena ali ne znam sto rafa ne ponudi barci za etoa ali dobro je da smo bar doveli jonsona :D :D :D
Eto vjerovatno ide u Man. City
Walk On,Walk on,With hope in your heart,and you´ll never walk allone!!!

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 22 jun 2009, 23:16

Nesto nisam upucen..moze li samo pojasnjenje kakvih se sad 80M. spominje :o ,nekako mi to nije ralno sto se nas tice..
Steven GERRARD

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 22 jun 2009, 23:17

LAVOV4Lfc je napisao/la:Nesto nisam upucen..moze li samo pojasnjenje kakvih se sad 80M. spominje :o ,nekako mi to nije ralno sto se nas tice..
Evo i ja pitam....sumnjam da ce Ameri uopste vise ista dati Rafi....posebno nakon Keane fijaska...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.