Pasodzigera je napisao/la:Ljudi moji sta Hasagic brani,ovo sto veceras pokazuje je na svijetskom vrhunskom nivou.
zaista nevjerovatno...svaka cast...onaj kakanjac imperator sada bi trebao biti veoma ponosan:P
Pasodzigera je napisao/la:Ljudi moji sta Hasagic brani,ovo sto veceras pokazuje je na svijetskom vrhunskom nivou.
Iker C je napisao/la:Kriv je za drugi gol a kod prvog je možda mogao bolje intervenisati.
Ma ja ,to bi Sehic i Casilas trepavicama branili.Iker C je napisao/la:Kriv je za drugi gol a kod prvog je možda mogao bolje intervenisati.
Naravno pogotovo porediti odnos prema repci BIH jednog i drugog.Nebo i zemlja ili razlika drrrrrasticna.Iker C je napisao/la:Porediti Hasagića i Begovića je isto kao i poređenje Turske lige i EPl, drastična razlika. A Šehić bi ove penale trepavicom branio a za Ikera ne znam.
Hilbert puco preko golaGoalgetter je napisao/la:Slab mi je stream bio, je li ono Keno skinuo penal Quaresmi
Eh jbgdr.van nostrand je napisao/la:Hilbert puco preko golaGoalgetter je napisao/la:Slab mi je stream bio, je li ono Keno skinuo penal Quaresmi
Taj se vise ne bavi fudbalom.Homer Simpson je napisao/la:hasagic najgori golman kojeg smo ikad imali jedva cekam da susic dobije otkaz i onda da se vrati supic
cuj ne bavi pa evo zad je prvi golman stuk sitijaBIHfan je napisao/la:Taj se vise ne bavi fudbalom.Homer Simpson je napisao/la:hasagic najgori golman kojeg smo ikad imali jedva cekam da susic dobije otkaz i onda da se vrati supic
Begovic je u Stokama, a Supic u Javoru. Pomijesao si ti loncice malo.Homer Simpson je napisao/la:cuj ne bavi pa evo zad je prvi golman stuk sitijaBIHfan je napisao/la:Taj se vise ne bavi fudbalom.Homer Simpson je napisao/la:hasagic najgori golman kojeg smo ikad imali jedva cekam da susic dobije otkaz i onda da se vrati supic
Onaj ko je gledao finalnu utakmicu turskog kupa,moze samo da potvrdi ovo. Definitivno nas najbolji poslijeratni golman,koji je prosao i mlade selekcije,a nekima mrsko i u A repku.szlaja je napisao/la:Keno opet pokazao kakva je "mačka". Steta sto polako odlazi, tj. stari. Nas najbolji posleratni golman ubjedljivo.