FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 22 jun 2009, 18:08

Nije se sa Ulijem igrati, mislili samo da je blef, a ovaj ostao dosljedan. :roll:
Sta ti je kad igrac zeli stvarno preci u neki klub, potez za pohvalu.
http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 68310.html

Nesto nam se Lucio plaho naljutio kad je cuo za spekulacije u vezi njegovog odlaska.

Lucio: "Keine Sekunde mehr" für Bayern?
Der Brasilianer reagiert trotzig auf das Gerücht, er sei bei Bayern nicht mehr gefragt. Er hätte kein Problem mit einem Wechsel.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 20818.html

Izgleda da ga bas Gaal ne mirise, zbog cestih ofanzivnih izleta. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 jun 2009, 18:30

geronimo je napisao/la:Nije se sa Ulijem igrati, mislili samo da je blef, a ovaj ostao dosljedan. :roll:

Nesto nam se Lucio plaho naljutio kad je cuo za spekulacije u vezi njegovog odlaska.

Der Brasilianer reagiert trotzig auf das Gerücht, er sei bei Bayern nicht mehr gefragt. Er hätte kein Problem mit einem Wechsel.

znam i ja sam to citao na dsf-u kaze van gaal ne igra lucio nikakvu ulogu u njegovim daljim planovima sa bayernom
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 22 jun 2009, 18:39

BAs me cudi taj GAal ...Lucio kapiten Brazila i on nema mjesta u Bayernu...
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 jun 2009, 18:42

bavarac je napisao/la:BAs me cudi taj GAal ...Lucio kapiten Brazila i on nema mjesta u Bayernu...
i mene taj Gaalonja bas iznenadjuje on je po meni najbolji u defanzivi igra srcem,hrabro ali je jos bolji kad pukne u napad ne moze ga niko zaustavit :D

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jun 2009, 18:44

geronimo je napisao/la:Nije se sa Ulijem igrati, mislili samo da je blef, a ovaj ostao dosljedan. :roll:

Nije ovaj Van Gaal normalan, malo vise sere u vezi Lucia. Pa ne moze on tako lako iskljuciti iz svojih planova Lucia. Pa da mu Braafheid igra stopera sa 175 pa to nije normalno. Valjda se predomisli, Ako treba nekog mijenjati to je onda sigurno Demichelis.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 22 jun 2009, 18:54

rob do bagro je napisao/la:
bavarac je napisao/la:Evo citam na teletextu RTL hrvatskog da je Pranjic sam nadoplatio odstetu pise ovako
Hrvatski reprezentativac Danijel Pranjic sam je platio oko 700.000 eura razlike u odsteti i konacno potpisao ugovor ua munchenski Bayern.pranjicev transfer ugrozio je sad vec njegov bivsi klub , nizozemski Heerenveen jer je inzistirao na odsteti od 7,7 miliona eura,a Bayern nije htio dati vise od 7 miliona .Pranjic se zato odrekao po 230.000 eura po svakoj od tri godine ugovora i konacno postao Bayernov igrac.Kaze razocaran je raspletom u Heerenveenu.
Eto kad covjek hoce da predje ...a oni nedaju neg cirka 7,7
ko da ce se nesto obogatiti previse za ti 700.000eura
Jürgen Klinsmann, koji je prošle sezone uoči same završnice njemačkog nogometnog prvenstva dobio otkaz u Bayernu, smatra da je bavarski klub kupnjom mnogobrojnih pojačanja dokazao da njegova krivica za rezultatske podbačaje nije bila ključna...

Bayern je u ljetnom prijelaznom roku doveo Marija Gomeza, Anatolija Timoščuka, Ivicu Olića, Edsona Braafheida i Alexandera Baumjohanna, a još uvijek se ne zna hoće li se ovom popisu pridružiti i Danijel Pranjić.

U svakom slučaju, Klinsmann smatra da je ljetnim šopingom klub priznao da prošle sezone nije imao razloga kriviti samo njega za sezonu bez i jednog trofeja...

- Sedam, možda osam ili devet novih igrača, pa to je gotovo kompletno nova momčad! To, zapravo, pokazuje da su u Bayernu slijedili moju analizu. Jednako tako, pokazuje i da nisu imali razloga kriviti samo trenera za podbačaje prošle sezone, kao što je to često bilo prezentirano baš na takav način – izjavio je Klinsmann.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 22 jun 2009, 21:37

Slazem se sa Klinsmanom 100%, istina jeste da on nije neki trener tek je poceo sa tim poslom ali sa Van Galom su doveli 7 pojacanja i jos ih mozda dodje .. To vise nije isti sastav ko kad je on bio trener ..A ovo za Lucia stvarno nije dobar s glavom, pa on poslje Riberya i Lahma jedini i valja u Bayernu jest da je star ali moze on igrati jos nekoliko dobrih sezona, ne znam sta je sa onim Galom :roll:

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 22 jun 2009, 22:14

Glen Johnson ode u Liverpool, ali opet Chelsea trazi zamjenu za Bosingwu navodi se Dario Srna, zar je toliko los Bosnigwa ??? Hajde Bosingwa imas otvorena vrata u Bayernu :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 jun 2009, 00:04

Srna ili Maicon...to su te neke zelje Chelsea ako je stvarno propao transfer Johnsona.

Hoce Jose :lol: da se kotarisu po svaku cijenu, jbt k'o da ima salmonelu :D

Holandez je zagrizao za njega, a vidim da mu Uli sve zelje ispunjava, pa kada dodje sa urlauba to bi trebalo biti rijeseno. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 jun 2009, 09:57

Bosingva dodji u Bayern tamo su najbolje pive :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jun 2009, 14:30

Nakon što im je propalo dovođenje Davida Ville iz Valencije, Real Madrid u potpunosti se posvetio "akciji Ribery". Španjolski mediji prenose kako su dva kluba u završnoj fazi pregovora te naglašavaju da Madriđani žele sve obaviti daleko od očiju javnosti. Vjeruje se da je Ribery ovih dana telefonski javio vodstvu kluba da želi taj transfer, a njegov menadžer Alan Migliaccio nagovara Bavarce da spuste potraživanja ispod 60 milijuna eura. List As donosi informaciju kako je Ribery već odlučio da će živjeti u naselju Conde de Orgaz, gdje bi mu susjed bio njegov idol Zinedine Zidane.

Eto vec su mu i kuci nasli :D :D nista za njega nek uzmete im Robbena i Snidera i sta znam vec kolko para i vi ste na dobitku 100%
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 23 jun 2009, 15:12

Ribery bi bio za mene najvece i najjace pojacanje Reala i molim Boga da dodje, a da sam na mjestu Pereza pokusao bih im utrpati Gagu i nesto malo para z Riberija :D
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 23 jun 2009, 15:15

Ribery ostaje u Bajernu do kraja karijere rekao mi je uli............

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 23 jun 2009, 15:19

Bosinqua i Srna potpisuju za Bajern i bićemo strašni a real ima manekene u napadu
i veliku propuhu u odbrani.Neznam koja pametna glava je zamislila zajedno u ekipi ronaldo
kaka, riberi,itd i da to funkcioniše.Primaće u prosjeku 3 gola po utakmici..............

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 23 jun 2009, 15:32

Ma kakav Gago za Riberya jes ti normalan ,a otkud tebi da Srna dolazi ,bili su zainteresovaniza njega al doveli su Prannjica...Mozda Miske dodje a i ako Srna dodje moze igrati desnog veznog ,Ribery lijevo Miske u sredini nazad Lahm Bosingva Lucio i jos neki ...i u napad gomez i klose ...ubojita ekipa
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 jun 2009, 19:00

ma kakav ribery u real nedam mu ja tamo da ide :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 jun 2009, 19:28

Prestanite kakiti. :mrgreen: :roll:

Po pisanju minhenskog zutila TZ, Chelsea-ov branic Bosingwa "odustao" od Bayerna.
http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 69786.html

Samo se bojim da nam Magath ne "uvali" onog prgavca Rafinhu.
Pominje se i Lorik Cana (Marsej)....Pashazot. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jun 2009, 19:49

geronimo je napisao/la:Prestanite kakiti. :mrgreen: :roll:

Po pisanju minhenskog zutila TZ, Chelsea-ov branic Bosingwa "odustao" od Bayerna.
http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 69786.html

Samo se bojim da nam Magath ne "uvali" onog prgavca Rafinhu.
Pominje se i Lorik Cana (Marsej)....Pashazot. :lol:
Rafinha nije uopste los igrac, a i dalje postoji mogucnost da dodje Ilsinho, koji takodje moze igrati tu poziciju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 23 jun 2009, 20:38

rob do bagro je napisao/la:ma kakav ribery u real nedam mu ja tamo da ide :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jes kad bi se ti pit'o... :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 23 jun 2009, 21:46

bajern100 je napisao/la:Bosinqua i Srna potpisuju za Bajern i bićemo strašni a real ima manekene u napadu
i veliku propuhu u odbrani.Neznam koja pametna glava je zamislila zajedno u ekipi ronaldo
kaka, riberi,itd i da to funkcioniše
.Primaće u prosjeku 3 gola po utakmici..............
vidjeces uskoro kako to funkcionira,nadam se da cemo se sastati u LP pa da i vi na svojoj kozi osjetite kako ovi momci deru demichelisa,pranju,lella i ostale polovne igracice :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.