rob do bagro je napisao/la:bavarac je napisao/la:Evo citam na teletextu RTL hrvatskog da je Pranjic sam nadoplatio odstetu pise ovako
Hrvatski reprezentativac Danijel Pranjic sam je platio oko 700.000 eura razlike u odsteti i konacno potpisao ugovor ua munchenski Bayern.pranjicev transfer ugrozio je sad vec njegov bivsi klub , nizozemski Heerenveen jer je inzistirao na odsteti od 7,7 miliona eura,a Bayern nije htio dati vise od 7 miliona .Pranjic se zato odrekao po 230.000 eura po svakoj od tri godine ugovora i konacno postao Bayernov igrac.Kaze razocaran je raspletom u Heerenveenu.
Eto kad covjek hoce da predje ...a oni nedaju neg cirka 7,7
ko da ce se nesto obogatiti previse za ti 700.000eura
Jürgen Klinsmann, koji je prošle sezone uoči same završnice njemačkog nogometnog prvenstva dobio otkaz u Bayernu, smatra da je bavarski klub kupnjom mnogobrojnih pojačanja dokazao da njegova krivica za rezultatske podbačaje nije bila ključna...
Bayern je u ljetnom prijelaznom roku doveo Marija Gomeza, Anatolija Timoščuka, Ivicu Olića, Edsona Braafheida i Alexandera Baumjohanna, a još uvijek se ne zna hoće li se ovom popisu pridružiti i Danijel Pranjić.
U svakom slučaju, Klinsmann smatra da je ljetnim šopingom klub priznao da prošle sezone nije imao razloga kriviti samo njega za sezonu bez i jednog trofeja...
- Sedam, možda osam ili devet novih igrača, pa to je gotovo kompletno nova momčad! To, zapravo, pokazuje da su u Bayernu slijedili moju analizu. Jednako tako, pokazuje i da nisu imali razloga kriviti samo trenera za podbačaje prošle sezone, kao što je to često bilo prezentirano baš na takav način – izjavio je Klinsmann.