RIZVANOVICU, KOLIKO JE VASA BANKA PLATILA ZA REKLAMIRANJE NA DRESOVIMA FKS
I onda kazes kako nisi tu iz licnih interesa
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To stoji,drago mi je da si to spomenuo..svakako da ide na stetu kluba..mada,tesko je kontrolisati pojedinca..aleksandar_veliki je napisao/la:Znas kako ste pomogli klubu na zadnjoj tekmi. Tako sto ste mu iz djepa izbili najmanje 15.000 KM, kolika je steta na tartan stazi od baklji i paljenja papirica. Drug, tako se klubu ne pomaze.molotovljev je napisao/la:Sta ba pricas..ako FKS nema podrsku navijaca,ne znam ko ima..Trenutno..Horde su uz GrobareHzDv95 je napisao/la:Bravo aleksandre nasi klubovi nemaju prvo nasu podrsku , podrsku navijaca pa onda svih ostlaih !
najbolji navijaci na prostoru bivse yu..da je uprava kao navijaci,igrali bi u grupnoj fazi LP....
Bez komentara...hz033 je napisao/la:Dobro je ba pile, ne provaljivaj se , pa svi znaju šta je bilo nekad prije grbavice. Bila "guvna" gdje su goveda mljela žito. Hajd lagano i ti i guvno na svoju temu !
Ne lupetaj.....bparena je napisao/la:Stvarno ste vi za povracat navijaci i klubNemogu razumjeti toliko gorcine a treci na tabeli. Yebi ga proslo vrijeme sudija Prolica i ostalih lopova a ako vam je bas toliko stalo izmislite sebi ligu s Olimpikom i budite uvijek prvi.
A sve samo sto nemozete glavom kroz zid i biti prvi....
eto ti nam pricaj o sarajevu i kako nismo zadovoljni..gdje neces biti nezadovoljan kad vidis da ti unistavaju klub..treba gledati kako se unistava,jeli to..bparena je napisao/la:Nikad vam nista nije pravo - pa vi ste najgori svom gradu i svom klubu.
Mi smo to u Zenici rijesili prosle godine - do vas je ali kad krenete zavrsite stvar. Najgore je sto vas onda neko nahuska na druge i ohlade a vi mislite mi vam trn u oku. Zelim vam svako dobro i da krenete pravim stopama. Zavrsite to vec jednom. pozzinsegnante je napisao/la:Zašto najgori, dobar si navijač kad šutiš???
Svi smo mi svjesni da su pare najveći problem, i da se problemi ne mogu riješiti preko noći, oni su pokušali dosta toga riješiti (na ruku im je išao i transfer Džakmića), uspjeli su nešto.... Ali ovaj im je potez pravo kukavički, ko nisu uspjeli završiti sta su planirali, još im je "njihov trener" ugrozio i izlazak u Evropu, pribojavaju se reakcije navijača i onda, naravno, razligu.TM87visnjik je napisao/la:najveci je problem nema se para...ko god dodje u novu upravu bice pod pritiskom navijaca da to rijesi preko noci,a to je nemoguce...jedini je spas da se pojavi neki abramovic i da budu svi sretni...lozite se na bordo prijatelje..sta su to oni uradili...imali su sansu i nakon 2-3 mjeseca razgulili...drage komsije nek vam je dragi Allah na pomoci
Cekaj samo mi reci jesmol mi neprijatelji ????HzDv95 je napisao/la:bp sta , mislis s tim vrijeme sudija ako je sarajevo uzelo 1 utakmicu uz pomoc sudija jbt !
Pa , haj bolan nemoj pricat.
http://sportsport.ba/tabele.php?id=185&info&team=2LudLo 4 je napisao/la:Pozdrav.Treba mi spisak igraca koji nastupaju za FK Sarajevo u ovoj sezoni,i ako je moguce i koje pozicije igraju.Na pp odgovorite ako ima neko podatke,Hvala
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, tuitamo i 25 gostiju.