FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 11 maj 2011, 15:12

Bjeze jer su svjesni da bi ih poraz u duelu sa Sirokim doveo na rub bjezanja po terenu kao prethodnih sezona ... Neka idu i neka se ne vracaju, nisu oni svjesni da im nista navijaci nisu krivi,istim su stali na zulj lazima o smjeni Baljka, cijenama karti za strumfove i slicno ... mene najvise nervira ovaj Muzurovic sto previse sere, on Paja i ostale legende za mene su najjvece zlo kluba !!!

RIZVANOVICU, KOLIKO JE VASA BANKA PLATILA ZA REKLAMIRANJE NA DRESOVIMA FKS 8-)

I onda kazes kako nisi tu iz licnih interesa :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 maj 2011, 15:17

aleksandar_veliki je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
HzDv95 je napisao/la:Bravo aleksandre nasi klubovi nemaju prvo nasu podrsku , podrsku navijaca pa onda svih ostlaih !
Sta ba pricas..ako FKS nema podrsku navijaca,ne znam ko ima..Trenutno..Horde su uz Grobare
najbolji navijaci na prostoru bivse yu..da je uprava kao navijaci,igrali bi u grupnoj fazi LP....
Znas kako ste pomogli klubu na zadnjoj tekmi. Tako sto ste mu iz djepa izbili najmanje 15.000 KM, kolika je steta na tartan stazi od baklji i paljenja papirica. Drug, tako se klubu ne pomaze.
To stoji,drago mi je da si to spomenuo..svakako da ide na stetu kluba..mada,tesko je kontrolisati pojedinca..
Generalno:pirotehniku treba izbaciti sa navijacke scene..samo:grla,dlanovi,salovi,zastave...bundes stil..
F.K.SARAJEVO

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 11 maj 2011, 15:20

hz033 je napisao/la:Dobro je ba pile, ne provaljivaj se , pa svi znaju šta je bilo nekad prije grbavice. Bila "guvna" gdje su goveda mljela žito. Hajd lagano i ti i guvno na svoju temu !
Bez komentara... :lol:
Iskreno, na temu... Zao mi je zbog svih desavanja kroz koja prolazite. Samo mi se cini da je ovo kod vas postala ozbiljna situacija, mozda cak i mnogo ozbiljnija nego sto neki od vas predpostavljaju... Napokon smo uspjeli malo ozivjeti gradski derbi, podici atmosferu... nadao sam se da cemo od iduce sezone imati sta gledati i na terenu, samo se nadam da zbog ove situacije to necemo morati odgoditi za neku drugu sezonu.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 maj 2011, 15:36

Nevjerovatno sta dozivljavamo.... :roll:

Na kraju je uprava "ispunila" svoju rijec. Ucjenjivali su nas da ne smijemo skandirati protiv Mirze, jer ce u suprotnom dati ostavke i napustiti klub. Samo, veliko je pitanje da li je to uopce stvarni razlog ostavki i sta se krije u pozadini...jer sve to zvuci pomalo besmisleno...

Boga pitaj sta je tu, cije i kakve su igre u pitanju...nevjerovatno.

Na kraju, sve u svemu, nista nisu ni uradili.Podjeli su pare od Dzakmicevog transfera i neko vrijeme je klub funkcionisao. To sam isto i ja mogo ili bilo ko..jer stvarnih pomaka nije bilo...sta su konkretno uradili??? Stavili na derbyu 6 KM za jug :roll: :?:

Svakako, nisam ni bio optimista sto se ovoga satava uprave tice...ti kad vidis Rizvanovica, vidis da je antisportista, koji nema veze sa istim :roll: Jos je i navijace uvrijedio...daleko mu kuca od Koseva bila..i svima ostalim...

Ne mozes biti pametan...sve dok neko ne uleti sa privatnim kapitalom, spreman da pomogne klubu, svako 5 mjeseci cemo ovo dozivljavat...

A koliko je realno da se takvo nesto desi :roll:

E, moje Sarajevo... :cry:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 11 maj 2011, 15:38

Ode jos jedna uprava,neka idu,ako nevole Sarajevo........
Jos seru da su BP krivi,pihhh,BP su jedini ljudi koji daju podrsku Sarajevu pored nas navijaca

Long Live Sarajevo !!!
---Skinhedi oko mene skankuju...

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 11 maj 2011, 16:00

celik ili sarajevo ce biti zrtveno janje nase lige, e to su skontali u vasoj upravi pa se uhvatili noge, u nasoj se jos nadaju da bi u uzvratu mogli dobit zelju uprkos onome sta nas ceka. Siroki mora u europu(inace nece glasati za statut) i sad je samo pitanje ko nece, celik ili sarajevo. Vi sigurno gubite u trebinju(relaciju siroki-leotar ne trebam komentarisat) a onda ce tek bit cirkus na kosevu protiv "blavora" jer oni nece rizikovat s 4. mjestom, e to su skontali ovi vasi u upravi pa ih je strah reakcije hordi i pobjegli, jer cete vi njih optuzivat a ustvari za sve su krivi listicki blavori koji ucjenjuju ovaj komitet... :twisted:
zivi bili pa vidjeli...
pozdrav
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 11 maj 2011, 16:12

najveci je problem nema se para...ko god dodje u novu upravu bice pod pritiskom navijaca da to rijesi preko noci,a to je nemoguce...jedini je spas da se pojavi neki abramovic i da budu svi sretni...lozite se na bordo prijatelje..sta su to oni uradili...imali su sansu i nakon 2-3 mjeseca razgulili...drage komsije nek vam je dragi Allah na pomoci

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 maj 2011, 16:16

Stvarno ste vi za povracat navijaci i klub :evil: Nemogu razumjeti toliko gorcine a treci na tabeli. Yebi ga proslo vrijeme sudija Prolica i ostalih lopova a ako vam je bas toliko stalo izmislite sebi ligu s Olimpikom i budite uvijek prvi.
A sve samo sto nemozete glavom kroz zid i biti prvi....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 11 maj 2011, 16:20

bparena je napisao/la:Stvarno ste vi za povracat navijaci i klub :evil: Nemogu razumjeti toliko gorcine a treci na tabeli. Yebi ga proslo vrijeme sudija Prolica i ostalih lopova a ako vam je bas toliko stalo izmislite sebi ligu s Olimpikom i budite uvijek prvi.
A sve samo sto nemozete glavom kroz zid i biti prvi....
Ne lupetaj.....
U novi boj ...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 maj 2011, 16:24

Nikad vam nista nije pravo - pa vi ste najgori svom gradu i svom klubu. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 11 maj 2011, 16:31

Da su prava uprava, ostali bi do kraja sezone, već kao miševi, vide da i treće mjesto lagano klizi, pa ne žele da preuzmu odgovornost. Treba sačekati sljedeće dvije utakmice, mada je i to više bezveze, 4 godine apstiniramo, ni kupa ni titule. I kakve su to zadnje dvije uprave koje u sezoni napuštaju klub????? Zašto ne kažu konkretno u čemu je problem? Već se samo pokupe. Kao da je FK Sarajevo hotel "Promaha" ili "Banana city".
Za komšije sa Grbavice: fudbal se igra za publiku, tj. za navijače, koji plaćaju ulaznice (fino se para nakupi i za derbi, a i inače), tako da je i mišljenje navijača bitno. Pa jebote i usrana modriča je je osvojila kup i uzela jednom prvenstvo, kojekakvi **** klubovi protutnjaju kroz ovu usranu ligu, Brotnjo prvak, Leotar prvak, Modriča prvak, a mi vazda "elhamdulilah", treće mjesto :mrgreen:

mesara varupa
Kontakt:

Post Postao/la mesara varupa » 11 maj 2011, 16:32

bparena je napisao/la:Nikad vam nista nije pravo - pa vi ste najgori svom gradu i svom klubu. :shock:
eto ti nam pricaj o sarajevu i kako nismo zadovoljni..gdje neces biti nezadovoljan kad vidis da ti unistavaju klub..treba gledati kako se unistava,jeli to.. :?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 maj 2011, 16:33

Dragan Škrba
"Posebno pamtim gradske derbije sa Sarajevom,narocito jedan.Desio se 10.marta 1982 godine,na tribinama je
bilo 55.000 ljudi.Sigurno da se taj rekord nikada nece oboriti.Izasao sam na zagrijavanje,a na stadionu je bilo
nekih 30.000 ljudi.Fantasticno!To iz ove perspektive izgleda nestvarno,ali su sudari sa Sarajevom bili iznad svega.
Iako smo poveli 1-0,na kraju smo izgubili 2-1.Moja generacija nakon toga nije znala za poraz od komsija."

Predrag Pašić
Neopisiv je osjecaj kada je stadion pun i kada iz tunela krenes ka travnjaku.To sam na Kosevu dozivio u
nekoliko navrata.U sjecanje su mi se urezale dvije utakmice.Protiv HSV-a u Kupu UEFA i protiv Željeznicara 1982.
Bilo je preko 50.000.To se ne da zaboraviti.Kada sam bio djecak,mastao sam o tome da jednoga dana
istrcim na puno Kosevo.Kada sam to ostvario,sreci nije bilo kraja.Uvijek sam u tim sudarima pruzao dobre partije."
F.K.SARAJEVO

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 11 maj 2011, 16:34

Zašto najgori, dobar si navijač kad šutiš???

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 maj 2011, 16:44

insegnante je napisao/la:Zašto najgori, dobar si navijač kad šutiš???
Mi smo to u Zenici rijesili prosle godine - do vas je ali kad krenete zavrsite stvar. Najgore je sto vas onda neko nahuska na druge i ohlade a vi mislite mi vam trn u oku. Zelim vam svako dobro i da krenete pravim stopama. Zavrsite to vec jednom. pozz

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 maj 2011, 16:47

TM87visnjik je napisao/la:najveci je problem nema se para...ko god dodje u novu upravu bice pod pritiskom navijaca da to rijesi preko noci,a to je nemoguce...jedini je spas da se pojavi neki abramovic i da budu svi sretni...lozite se na bordo prijatelje..sta su to oni uradili...imali su sansu i nakon 2-3 mjeseca razgulili...drage komsije nek vam je dragi Allah na pomoci
Svi smo mi svjesni da su pare najveći problem, i da se problemi ne mogu riješiti preko noći, oni su pokušali dosta toga riješiti (na ruku im je išao i transfer Džakmića), uspjeli su nešto.... Ali ovaj im je potez pravo kukavički, ko nisu uspjeli završiti sta su planirali, još im je "njihov trener" ugrozio i izlazak u Evropu, pribojavaju se reakcije navijača i onda, naravno, razligu.
Najlakše je okriviti druge...
Mirzi su trebali otkaz dati na početku drugog dijela sezone...Uzeti Dragana Jovića (tad je bio bez posla) i lagano obezbjediti Evropu, donijeti puno više para u kasu i lagano nastaviti rješavati probleme, ali nisu, i naravno da je još gore otpustiti trenera pet kola prije kraja sezone...
Po meni najveći krivac za sve je MV.

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 11 maj 2011, 16:52

bp sta , mislis s tim vrijeme sudija ako je sarajevo uzelo 1 utakmicu uz pomoc sudija jbt !

Pa , haj bolan nemoj pricat.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 maj 2011, 16:58

HzDv95 je napisao/la:bp sta , mislis s tim vrijeme sudija ako je sarajevo uzelo 1 utakmicu uz pomoc sudija jbt !

Pa , haj bolan nemoj pricat.
Cekaj samo mi reci jesmol mi neprijatelji ????

zar niste vec shvatili sto postoje svi ti antagonizmi i skretanja paznje s bitnih stvari. Trebate vi te djecije bolesti brzo odbolovat kako bi krenuli u bolje vrijeme. Lisice su to sve...

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 11 maj 2011, 17:31

Pozdrav.Treba mi spisak igraca koji nastupaju za FK Sarajevo u ovoj sezoni,i ako je moguce i koje pozicije igraju.Na pp odgovorite ako ima neko podatke,Hvala
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 maj 2011, 17:46

LudLo 4 je napisao/la:Pozdrav.Treba mi spisak igraca koji nastupaju za FK Sarajevo u ovoj sezoni,i ako je moguce i koje pozicije igraju.Na pp odgovorite ako ima neko podatke,Hvala
http://sportsport.ba/tabele.php?id=185&info&team=2

skrolaj prema dole.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, Pantelija i 22 gosta.