Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
3 uprave u sezoni postavljen standardadoni je napisao/la:Ma nemozemo mi ni u cemu kao oni,pa ni u dubiozi...'ebi ga,divovi su to,zna se ko standarde postavlja![]()
ma gledaj jos je on mali i nista se ne pita... evo raja prica ovdje da bi on izaso zelji u susret u svakom pogledu tako da momka treba shvatit i podrzat ga ipak je nase dijete...Hamo je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/hod ... u-za-zelju(ja se malo potrudio) Danas slagat nešto jako normalno
.Neka još da vidimo šta i kako nećemo pred rudo letit.
Mislis na Ajax ili Lpool?? Jesu nasimagic je napisao/la:A.Hodzic je bio na probi u dva kluba LIverpool i Ajax u ajaxsu je odigro dobro bio 7 dana finose pokazo i svidio im se,al je problem njegov otac,koje je pohlepan i jeednostavno misli da je njegov sin vec Dzeko,i trazi brda i dolove,na sto su ovi iz ajaxsa rekli nemore to tako,to je od cojeka iz prve ruke sto je mali spavo kod njega dok je bio gore...
ps.i jos 2 sad idu iz PL gore na probu...
zeljocity je napisao/la:Eh sad samarajte me do sutra ali ako uprava ovom liku nije ponudila ugovor eee onda stvarno kec sa postoljem!!!
Cuo sam da smo nudili ali ne iz povjerljivih izvora..
nick je napisao/la:zeljocity je napisao/la:Eh sad samarajte me do sutra ali ako uprava ovom liku nije ponudila ugovor eee onda stvarno kec sa postoljem!!!
sta da mu ponudi? koliko da mu ponudi a da mu recimo dinamo zagreb ne moze ponudit 5x vise, necu spominjat liverpool, ajax, genk/gent koji se spominju... mislis da smo im konkurenti na trzistu?
zeljocity je napisao/la:nick je napisao/la:zeljocity je napisao/la:Eh sad samarajte me do sutra ali ako uprava ovom liku nije ponudila ugovor eee onda stvarno kec sa postoljem!!!
sta da mu ponudi? koliko da mu ponudi a da mu recimo dinamo zagreb ne moze ponudit 5x vise, necu spominjat liverpool, ajax, genk/gent koji se spominju... mislis da smo im konkurenti na trzistu?
Cuj sta da mu ponudi? Pa buraz frajer zabija trilijone golova sta imas tu cekat? Das mu ugovor i odmah u prvi tim to da smo uradili i da je frajer odigrao 5min za prvi tim pa uzeli bi za njega par milja hladno.. Ako u ovakvim situacijama ne sansamo jer nas je strah zijan 50.000KM eee onda eeeeeeeeeee onda
Mali ima stipendijski ugovor sa zeljom trenutno, a nisu mu mogli ponuditi drugi jer mali jos nema 17 godina...zeljocity je napisao/la:Eh sad samarajte me do sutra ali ako uprava ovom liku nije ponudila ugovor eee onda stvarno kec sa postoljem!!!
Kao i obicno ti to jako dobro kazes, mislim da se ne treba smarati oko toga previse...Misljenja sam da je i Ramic jako veliki talenat madjutim ko se bavio sportom zna koliko to nije dovoljno da bi se postalo igrac...boccaccio je napisao/la:Da se razumijemo,mali ima 15 godina cini mi se,zaista bi bilo rano da preskoci juniore i da krene za prvi tim,to se jos nikada nije desilo upravo zato jer razvojni put nije zavrsen i nije bez veze da se ide stepenicu po stepenicu.
Skola fudbala postoji kao takva i sistemski je pravilna i jednaka u cijelom svijetu u svim klubovima.Postoje varijante i veliki talenti koji dominiraju u svojoj skupini godista,kao sto je kod nas ovaj mali,on nema premca sa svojim godistima i to je nadvisio,jedino sto se u tom slucaju uradi jeste to da ga se prebaci u stariju jakosnu skupinu i da se tu izgradjuje i da dalje napreduje,prerano je za prvi tim...Juniori su grupa gdje se u takvoj skoli uci i sazrijeva na snazi i na taktickim varijantama,tek u toj grupi se vidi da li je neko materijal da prodje u najvisi rang i da potpise ugovor sa prvim timom.Naravno da je mala vjerovatnoca da Hodzic koji dominira u kadetima,prestane da napreduje i u juniorima i za njega su velika ocekivanja.To su prepoznali stranci i to je to.Ko bi imao srca sprijeciti jednog momka iz ovako siromasne zemlje gdje je ekonomija u rasulu da ne ode u jedan liverpul i u njihov podmladak gdje bi se dalje razvijao po njihovom sistemu.Cak ni francuzi i mnogo razvijenije zemlje ne mogu sprijeciti odlaske tako mladih igraca u arsenal npr ili neku drugu veliku ekipu.Bice dobro ako mali bude fer i da pogleda u klub koji ga je razvijao i da prepusti Amaru da napravi od toga dobar transfer za nas.Mali ne bi nikada zaigrao za prvi tim,ali mi bi bili ponosni sto je nas izdanak toliko interesantan velikim klubovima i pogotovo sto bi zaradili na njemu.
realno ovakog rahatluka ko ovde nece nigdje imati, sto se tice financijske strane naravno da mu dinamo moze dati mnogo vise, samo postavlja se pitanje da li je amaru tolko bitniji novac od ovog ovde rahtluka, pogotovo kad se zna da ni amar nije sitna riba sto se tice novca...starigrad je napisao/la:nadam se da je ovo oko osima i dinama samo novinarska patka. nije valjda lud ici u dinamo, kad zna da tamo ne bi mogao raditi kako zna i umije, nego onako kako odgovara mamicu. a, ako nije patka i ako mamic otvori novcanik, sve je moguce. ako ode, steta je obostrana, gubimo i mi i osim.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Levin, Napaceni87 i 30 gostiju.