% " " ?,- " ? ",- ? ? &.KB-TM87 je napisao/la:Pakujul se kuferi ?
А " ' се " $ ? је ова ? у & је све " " у & остају " " " " $ & & ? "?
% " " ?,- " ? ",- ? ? &.KB-TM87 je napisao/la:Pakujul se kuferi ?
& $ & " " ?.peksinna2 je napisao/la:$ жао " је % сте ?,? " јасно " је потпуно $ сте ? јер " се " ? " са " " ?," су & ? $ " је ' " " & сезоне ".
$ августа - поново " у " ",$ се $ $ " ја ? " ова % $ ? за " ?.
$ се ? " ово тужно ?.% " & " " & ? ? ??
-" ",$ " управе," су $ $ & $ нас,$ $ $ " " " " % ? "," & ' у " " $ 5 " " $ ?,? $ " ? & " $ & " & на " " тренера.
& је % став о " " су " ? $ " су $ у " &?
-То је ' % ",? $ " се ? " ? о ' него $ се $.Стварно је то & " ' јер & су ? $ ' паре,% су $ ".Управа је ? " са $ $ $ &," $ нас је " $ & " је ' $ нас $ " ".Тог & & " " $ " ? & јер $ нас је " $ $,све је ? $." " ' $ нас " & ",' $ $ & & $ &.
" је ? $ $ $?
-" ? је то % је $ $,остао '," " " " ?.Управа је $ & $ ",$ " ? њега ," са " " ? $." је $ " ",сво своје " је " на нас," нас је & се " на терену,& се " за ?,$ је ? на / - " ,? су "$" " управе,све то ?.
& је став ",$ ? & ? " у ? ? % сезоне?
-Вјерујте ",? &...& са " ' " ,' ' $ остане." су "," су $ " ? $ за ' ' паре ,него % " """ у $,jep " " " % " $," - ? $ " " " 11.
% " о тренеру $ "?
-$ " је $ $ &.& га "," пут ? $ "," & тренер,? он " & " % је " " ' ' $ ' ".
? " $ " $ " групе """ & се & ? ? $?
-" су за нас ",група & " & " ? $ " " &.Стварно & " ¥,' $ " се ? % су ? уз нас " " " не ' $ $ ? ,? ' $ нас " " ,јер ' " " " " ? ",& $ ? & $ се " у "," & " ¥ % $ јер $ са ' ? & % ".
/ се $ $ " $ ," је ? $ остане " ,на ' ".
LukaVZ je napisao/la:Sam me zanima ko je ovoliko kreativan....![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
DRINA SE VOLI,ZA NJU SE BOGU MOLI!
Šta da ti kažem, sve si vidio i čuoanel81m je napisao/la:Iskreno momci, ima li Drina ikakve šanse danas?Mislim uplatiti koju stoju na Slobodu, šta mislite?
Ma onako fina, ne toliko interesantna utakmica, Sloboda imala dosta prilika, među kojima i jedno baš tri ekstra prilike. Drina nije toliko loše odigrala, čak šta više, u prvom poluvremenu imali su skoro ubjedljivo loptu u svom posjedu, ipak kako je vrijeme odmicalo vidjelo se da Sloboda dobija sve više prostora u odbrani Drine što je rezultiralo sa dva pogotka. Suđenje u granicama normalnog, bilo je par diskutabilnih odluka ali bez obzira na to Sloboda je zasluženo pobjedila. Na tribini oko stotinjak ljudi, nešto malo i onih najvatrenijih i sa jedne i sa druge strane, svojim navijanjem pokušali su da utakmica ne bude toliko dosadna. Treba reči i da je na tribini bio i bivši fudbaler Slobode a i bivši trener Drine, Darko Vojvodić, koga je publika aplauzom pozdravila pamteći još uvijek dobre rezultate Drine s njim na čelu.harry_90 je napisao/la:Moze li neko napisat ukratko izvjestaj sa meca,naravno ko je bio ?
Hahha jel ovo assassins creed 2 ?drinin vuk je napisao/la:? ево % % ?,- ?.![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
LukaVZ je napisao/la:Sam me zanima ko je ovoliko kreativan....![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
DRINA SE VOLI,ZA NJU SE BOGU MOLI!
Ja imam pa ću ti nakndano poslatiLudLo 4 je napisao/la:Pozdrav.Treba mi spisak igraca koji nastupaju za FK Drinu u ovoj sezoni,i ako je moguce i koje pozicije igraju.Na pp odgovorite ako ima neko podatke,Hvala
pa eto nek pogleda, ja sam dosta vidio tu grešaka a odavno nisam posjećivao tu stranicu, u svakom slučaju ja sam mu poslao cjelokupan sastav iz ove sezone pa nek uporedi ako bude grešaka ispravićemoadmin je napisao/la:nema šta kasnije kad je sve na SportSport.ba:
http://sportsport.ba/tabele.php?id=185&info&team=59
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.