FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

banovan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la banovan » 11 maj 2011, 01:40

AKo psovači sa sjevera Grbavice otjeraju Amara neće nam trebati nikakvo nametanje ;) Ne prizivaj. Bolje je organizovati da se par debila pošalje u bolnicu kao kaznemo vaspitna-lekcija :mrgreen:

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 11 maj 2011, 01:54

Ma nemozemo mi ni u cemu kao oni,pa ni u dubiozi...'ebi ga,divovi su to,zna se ko standarde postavlja :D :D
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 11 maj 2011, 01:57

adoni je napisao/la:Ma nemozemo mi ni u cemu kao oni,pa ni u dubiozi...'ebi ga,divovi su to,zna se ko standarde postavlja :D :D
3 uprave u sezoni postavljen standard 8-)

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 11 maj 2011, 02:00

A.Hodzic je bio na probi u dva kluba LIverpool i Ajax u ajaxsu je odigro dobro bio 7 dana finose pokazo i svidio im se,al je problem njegov otac,koje je pohlepan i jeednostavno misli da je njegov sin vec Dzeko,i trazi brda i dolove,na sto su ovi iz ajaxsa rekli nemore to tako,to je od cojeka iz prve ruke sto je mali spavo kod njega dok je bio gore...
ps.i jos 2 sad idu iz PL gore na probu...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 11 maj 2011, 11:48

http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/hod ... u-za-zelju :lol: (ja se malo potrudio) Danas slagat nešto jako normalno :roll: .Neka još da vidimo šta i kako nećemo pred rudo letit.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 maj 2011, 11:51

Hamo je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/hod ... u-za-zelju :lol: (ja se malo potrudio) Danas slagat nešto jako normalno :roll: .Neka još da vidimo šta i kako nećemo pred rudo letit.
ma gledaj jos je on mali i nista se ne pita... evo raja prica ovdje da bi on izaso zelji u susret u svakom pogledu tako da momka treba shvatit i podrzat ga ipak je nase dijete...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 11 maj 2011, 11:53

magic je napisao/la:A.Hodzic je bio na probi u dva kluba LIverpool i Ajax u ajaxsu je odigro dobro bio 7 dana finose pokazo i svidio im se,al je problem njegov otac,koje je pohlepan i jeednostavno misli da je njegov sin vec Dzeko,i trazi brda i dolove,na sto su ovi iz ajaxsa rekli nemore to tako,to je od cojeka iz prve ruke sto je mali spavo kod njega dok je bio gore...
ps.i jos 2 sad idu iz PL gore na probu...
Mislis na Ajax ili Lpool?? Jesu nasi :mrgreen: ?

Jel ovo sigurno da je decko otisao? Jedini kojem cu halalit ako zabije gol Evertonu.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 11 maj 2011, 11:56

Eh sad samarajte me do sutra ali ako uprava ovom liku nije ponudila ugovor eee onda stvarno kec sa postoljem!!!
Cuo sam da smo nudili ali ne iz povjerljivih izvora..
Who is your čampion??

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 maj 2011, 11:58

zeljocity je napisao/la:Eh sad samarajte me do sutra ali ako uprava ovom liku nije ponudila ugovor eee onda stvarno kec sa postoljem!!!

sta da mu ponudi? koliko da mu ponudi a da mu recimo dinamo zagreb ne moze ponudit 5x vise, necu spominjat liverpool, ajax, genk/gent koji se spominju... mislis da smo im konkurenti na trzistu?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 11 maj 2011, 12:03

nick je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Eh sad samarajte me do sutra ali ako uprava ovom liku nije ponudila ugovor eee onda stvarno kec sa postoljem!!!

sta da mu ponudi? koliko da mu ponudi a da mu recimo dinamo zagreb ne moze ponudit 5x vise, necu spominjat liverpool, ajax, genk/gent koji se spominju... mislis da smo im konkurenti na trzistu?

Cuj sta da mu ponudi? Pa buraz frajer zabija trilijone golova sta imas tu cekat? Das mu ugovor i odmah u prvi tim to da smo uradili i da je frajer odigrao 5min za prvi tim pa uzeli bi za njega par milja hladno.. Ako u ovakvim situacijama ne sansamo jer nas je strah zijan 50.000KM eee onda eeeeeeeeeee onda
Who is your čampion??

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 maj 2011, 12:23

zeljocity je napisao/la:
nick je napisao/la:

Cuj sta da mu ponudi? Pa buraz frajer zabija trilijone golova sta imas tu cekat? Das mu ugovor i odmah u prvi tim to da smo uradili i da je frajer odigrao 5min za prvi tim pa uzeli bi za njega par milja hladno.. Ako u ovakvim situacijama ne sansamo jer nas je strah zijan 50.000KM eee onda eeeeeeeeeee onda

pa bolan kojih 50.000 to su smjesne pare, pa vaha ko trener dinama ima mjesecnu platu ko nas godisnji budjet... cuj 50 000 :)

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 11 maj 2011, 12:34

Mali ima stipendijski ugovor sa zeljom trenutno, a nisu mu mogli ponuditi drugi jer mali jos nema 17 godina...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 11 maj 2011, 12:42

Da se razumijemo,mali ima 15 godina cini mi se,zaista bi bilo rano da preskoci juniore i da krene za prvi tim,to se jos nikada nije desilo upravo zato jer razvojni put nije zavrsen i nije bez veze da se ide stepenicu po stepenicu.
Skola fudbala postoji kao takva i sistemski je pravilna i jednaka u cijelom svijetu u svim klubovima.Postoje varijante i veliki talenti koji dominiraju u svojoj skupini godista,kao sto je kod nas ovaj mali,on nema premca sa svojim godistima i to je nadvisio,jedino sto se u tom slucaju uradi jeste to da ga se prebaci u stariju jakosnu skupinu i da se tu izgradjuje i da dalje napreduje,prerano je za prvi tim...Juniori su grupa gdje se u takvoj skoli uci i sazrijeva na snazi i na taktickim varijantama,tek u toj grupi se vidi da li je neko materijal da prodje u najvisi rang i da potpise ugovor sa prvim timom.Naravno da je mala vjerovatnoca da Hodzic koji dominira u kadetima,prestane da napreduje i u juniorima i za njega su velika ocekivanja.To su prepoznali stranci i to je to.Ko bi imao srca sprijeciti jednog momka iz ovako siromasne zemlje gdje je ekonomija u rasulu da ne ode u jedan liverpul i u njihov podmladak gdje bi se dalje razvijao po njihovom sistemu.Cak ni francuzi i mnogo razvijenije zemlje ne mogu sprijeciti odlaske tako mladih igraca u arsenal npr ili neku drugu veliku ekipu.Bice dobro ako mali bude fer i da pogleda u klub koji ga je razvijao i da prepusti Amaru da napravi od toga dobar transfer za nas.Mali ne bi nikada zaigrao za prvi tim,ali mi bi bili ponosni sto je nas izdanak toliko interesantan velikim klubovima i pogotovo sto bi zaradili na njemu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 11 maj 2011, 12:48

nick jarane hocu da kazem da smo ovaj talenat trebali prepoznat prvi jer je nama pred ocima i prije svih mu ponudit 50.000 (lupam malo ima pametnijih po ovom pitanju) za potpis na recimo 5-7god. i neku platu od 1.000KM ili tako sta??? Stipu to Dinamo ovo Dinamo ono.. Njima samo grad Zagreb daje vise u jendoj godini nego mi zaradimo kroz par sezona...
Who is your čampion??

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 maj 2011, 13:59

OSIM I BAKA MEĐU POTENCIJALNIM KANDIDATIMA

http://sportsport.ba/ino_fudbal/osim-i- ... tima/56721

"Sin proslavljenog Ivice plijeni punu pažnju na klupi Željezničara, moderan je strateg s kojim bi nas zapljusnuo val osvježenja. Nije toliko ralana, ali je sasvim sigurna opcija", navodi se u Sportskim novostima.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 maj 2011, 14:02

boccaccio je napisao/la:Da se razumijemo,mali ima 15 godina cini mi se,zaista bi bilo rano da preskoci juniore i da krene za prvi tim,to se jos nikada nije desilo upravo zato jer razvojni put nije zavrsen i nije bez veze da se ide stepenicu po stepenicu.
Skola fudbala postoji kao takva i sistemski je pravilna i jednaka u cijelom svijetu u svim klubovima.Postoje varijante i veliki talenti koji dominiraju u svojoj skupini godista,kao sto je kod nas ovaj mali,on nema premca sa svojim godistima i to je nadvisio,jedino sto se u tom slucaju uradi jeste to da ga se prebaci u stariju jakosnu skupinu i da se tu izgradjuje i da dalje napreduje,prerano je za prvi tim...Juniori su grupa gdje se u takvoj skoli uci i sazrijeva na snazi i na taktickim varijantama,tek u toj grupi se vidi da li je neko materijal da prodje u najvisi rang i da potpise ugovor sa prvim timom.Naravno da je mala vjerovatnoca da Hodzic koji dominira u kadetima,prestane da napreduje i u juniorima i za njega su velika ocekivanja.To su prepoznali stranci i to je to.Ko bi imao srca sprijeciti jednog momka iz ovako siromasne zemlje gdje je ekonomija u rasulu da ne ode u jedan liverpul i u njihov podmladak gdje bi se dalje razvijao po njihovom sistemu.Cak ni francuzi i mnogo razvijenije zemlje ne mogu sprijeciti odlaske tako mladih igraca u arsenal npr ili neku drugu veliku ekipu.Bice dobro ako mali bude fer i da pogleda u klub koji ga je razvijao i da prepusti Amaru da napravi od toga dobar transfer za nas.Mali ne bi nikada zaigrao za prvi tim,ali mi bi bili ponosni sto je nas izdanak toliko interesantan velikim klubovima i pogotovo sto bi zaradili na njemu.
Kao i obicno ti to jako dobro kazes, mislim da se ne treba smarati oko toga previse...Misljenja sam da je i Ramic jako veliki talenat madjutim ko se bavio sportom zna koliko to nije dovoljno da bi se postalo igrac...
Eh treba reci da smo dobili na poklon od jedne firme 50 000 KM a najvjerovatnije dobijemo isto tako od jos jedne firme jako brzo...Imamo relativno uspjesnu sezonu iza nas ali se nadam da su u klubu uvidjeli da moramo uloziti u igracki kadar, Brko je vec vodio razgovore sa pojedinim igracima oko produzenja i lijepo je znati da se stvari ne prepustaju slucaju ali mi se moramo pojacati u narednoj sezoni ( mada sam misljenja da smo trebali to odraditi i na polusezoni ).Imamo jako dobrog golmana uz mogucnost da nas napusti vec na kraju sezone ali bi u tom slucaju trebali uzeti finu piku za njega isto tako imamo jednog mladog golmana koji je mozda i veci potencial od Sehe.Treba ocekivati da Nijema i Bogi produze ugovore sto je skoro zavrsena stvar samo da se jos ovjeri, Markovic je jako dobar desni bek, uz duzno postovanje prema Mirku nama treba neko na lijevom bocnom pogotovo za evropske utakmice.Stanceski, Culum i Zeba bi trebali ciniti sredinu i biti okosnica veznog reda a treba tome pridodati da imamo sasvim pristojne zamjene u Svraki i Savicu, vjerujem da ce Stanic konacno isplivat na zelenu granu jer Mirso moze vise i ovo je na iskustvo vjerujem da ce vec iduce sezone pocinjati s klupe na drugoj strani imamo Viscu koji opet po meni moze dobiti prolaznu ocjenu i vjerovatno ce imati i manje oscilacija u igri vec u narednoj sezoni ne treba zaboraviti ni Colica i jednog i drugog pogotovo Elvira jer momak zna lopte nije iskuljuceno da nakon jednog perioda adaptacije i pokaze zasto je doveden.Imamo nekih mladih napadaca koji ce sigurno dobiti i vise prostora u narednom periodu ali ja bih prvenstveno gledao da pokrijemo poziciju napadaca i vec sam spomenuo lijevog beka to bi nam trebao biti prioritet i ti bi igracipo meni trebali biti iz vana jer u nasoj ligi i nema nista sto bi zadovoljilo nase ukuse, snaga jedna takve ekipe bi bila u uigranosti i dobrom poznavanju i sigurno da imamo dugorocnu strategiju nije to nesto aman zaman ali za razliku od proslog perioda mnogo vise zadovoljava.Ono sto je ohrabrujuce je to da klub pocinje da dobija konture jednog ozbiljnog kluba i u organizaciskom smilu plus bicemo finansiski puno bolji sto puno znaci u novom pokusaju da se vrati titula na Grbavicu i ponovnom izlasku u evropu.U narednom periodu bice i puno aktuelnija prica oko izgradnje stadiona, naravno prvo ce se cekati da se donese zakon koji svi tako dugo iscekujemo.Po svemu sudeci treba ocekivati i bolju ligu ali to vec nije u nasoj moci a i druga je to prica skroz u svakom slucaju lijepa vremana su ipred nas a na nama je da ispunimo Grbavicu u svakoj domacoj tekmi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 11 maj 2011, 14:19

Je li 100 % da Hodžić ide u Liverpool? I dobijamo li zbilja 150 000 eurića, malo mi nerealno :mrgreen:

Kad bih mu ja bio stari ili menadžer i odlučivao gdje će, ne bih baš odabrao Liverpool i Englesku.. Veliki je to skok iz BiH u Englesku, a još tamo sve 'rmpalije k'o Lazar :mrgreen: Oru stadione.. Neće oni trpiti privikavanje i sl..

[youtube][/youtube]

Bolje mu je u neki manji tim sa jakom akademijom kao Ajax, Feyenoord, ili negdje u Španiju gdje je lakše igrati.. A i za Želju bi bilo bolje da iz nekog manjeg tima pređe kasnije u veći, dobijamo naknadu za treniranje kod svakog transfera.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 11 maj 2011, 14:46

nadam se da je ovo oko osima i dinama samo novinarska patka. nije valjda lud ici u dinamo, kad zna da tamo ne bi mogao raditi kako zna i umije, nego onako kako odgovara mamicu. a, ako nije patka i ako mamic otvori novcanik, sve je moguce. ako ode, steta je obostrana, gubimo i mi i osim.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 11 maj 2011, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 11 maj 2011, 14:55

Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Petak, 13.05. u 19:30 (TV)!

ŽELJEZNIČAR-ZRINJSKI

Glavni sudija: Predrag Stankić (Bijeljina).
Pomočnici: Admir Forto (Vitkovići)) i Nikica Tomas (Drinovci).
Četvrti sudija: Robert Zrilić (B. Luka).
Delegat: Zvonimir Marić (Orašje).
Kontrolor suđenja: Vjekoslav Šimunović (Grude).
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 11 maj 2011, 15:05

starigrad je napisao/la:nadam se da je ovo oko osima i dinama samo novinarska patka. nije valjda lud ici u dinamo, kad zna da tamo ne bi mogao raditi kako zna i umije, nego onako kako odgovara mamicu. a, ako nije patka i ako mamic otvori novcanik, sve je moguce. ako ode, steta je obostrana, gubimo i mi i osim.
realno ovakog rahatluka ko ovde nece nigdje imati, sto se tice financijske strane naravno da mu dinamo moze dati mnogo vise, samo postavlja se pitanje da li je amaru tolko bitniji novac od ovog ovde rahtluka, pogotovo kad se zna da ni amar nije sitna riba sto se tice novca...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.