EDIT;
Bravoooo sineeeeeeeeeeee kos faull... MVP MVP MVP!!!!!!!!!
marseille_unique je napisao/la:jbs ovo da mi je da vidim kako ovi sa TNT analiziraju utakmicu sloboda dita galatasaray, to je bilo ludilo, a niko nigdje nema snimaka sa toga , jbmmmmm tiiii
kad_kako je napisao/la:Dobar Taj, u 4/4. Sa svojih 11 poena, koji su svi bili u zadnjoj cetvrtini, je po meni bio kljucni igrac u utakmici. Da je bio ovako neko da pomogne Rose-u u 4 utakmici, sve bi bilo drugacije. Ono sto je nama malo pomoglo u 4/4, je sto je rano Pachulia dobio 4 gresku. Od kako je on izasao, izgubili su se u napadu.
Odbrana solidna kroz citavu utakmicu, mozda smo malo pali u 3/4, ali zato u 4/4 su svi odigrali defanzivno odlicno. Omer je bio prilicno dobar, sto govori i cinjenica da ga je Thibs ostavio na terenu. Ofanzivno smo se patili kroz 2/4 i 3/4. Bio je to bas malaksav period. Fina partija Denga. Drago mi je vidjeti malo energije od Boozera, sa onim zakucavanjem, jel on preko Johnsona, bilo...
Nemam neke prognoze za iducu... samo mogu reci, da mi je drago sto imamo prednost domaceg terena.
Evo sa najavom, jos jedna i to je tomirzza je napisao/la:Uzimamo hladno i rjesavamo u 6 tekmi, vrijeme je da neko i pored Rose-a potegne.Giallorossi je napisao/la:Sutra u 2 ujutru po nashem vremenu ,igra se u Chicagumirzza je napisao/la:Kad je iduca tekma?
SaltCityAttack je napisao/la:bravo sinko...i onda kad je najteze izvuces se ti brate izvuces ti ono korisno za nas
...moze on sve braco moja, zato i jeste MVP jer u ovim situacijama je kao Kobe uvjek tacan, precizan i pouzdan za svoju ekipu
91:79 odlicno idemo ovo laganini zavrsit
Rose 33p 9 ast... Deng 23p...ovaj drugi nam je trebao ko oci u glavi
Idi ti gledaj Duranta sinko, u njeg si zaljubljen. Samo radi tebe bi volio da ispadnu Thundersi.alfarouqaminu je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:bravo sinko...i onda kad je najteze izvuces se ti brate izvuces ti ono korisno za nas
...moze on sve braco moja, zato i jeste MVP jer u ovim situacijama je kao Kobe uvjek tacan, precizan i pouzdan za svoju ekipu
kao Kobe,pogledaj sa koga si ga uporedio?
BIHfan je napisao/la:Idi ti gledaj Duranta sinko, u njeg si zaljubljen. Samo radi tebe bi volio da ispadnu Thundersi.alfarouqaminu je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:bravo sinko...i onda kad je najteze izvuces se ti brate izvuces ti ono korisno za nas
kao Kobe,pogledaj sa koga si ga uporedio?
cuj da bi bio clutch igrac, igrac mora da poseduje precizan sut,sto nije slucaj sa Roseom... On moze pogotidi sami iz prodora kada se utakmica lomiBIHfan je napisao/la:Priznajem da je Rose uz Kobea, Wadea i jos par njih najbolji clutch igrac u NBA. To ce ti svako reci ko prati NBA, al zrelo.
Napola tacno, (a sto se suta tice, primjer Houstona u reg. djelu).alfarouqaminu je napisao/la:cuj da bi bio clutch igrac, igrac mora da poseduje precizan sut,sto nije slucaj sa Roseom... On moze pogotidi sami iz prodora kada se utakmica lomiBIHfan je napisao/la:Priznajem da je Rose uz Kobea, Wadea i jos par njih najbolji clutch igrac u NBA. To ce ti svako reci ko prati NBA, al zrelo.
Titova-Juga je napisao/la:Napola tacno, (a sto se suta tice, primjer Houstona u reg. djelu).alfarouqaminu je napisao/la:cuj da bi bio clutch igrac, igrac mora da poseduje precizan sut,sto nije slucaj sa Roseom... On moze pogotidi sami iz prodora kada se utakmica lomiBIHfan je napisao/la:Priznajem da je Rose uz Kobea, Wadea i jos par njih najbolji clutch igrac u NBA. To ce ti svako reci ko prati NBA, al zrelo.
U clutch momentima ni sut nije vazan koliko psiha igraca, Rose to ima urodjeno u sebi kao i svi najveci igraci do sada.
Cisti primjer LeBron James, koji ima bolji sut i drama dobar ulaz jos sa onako krkanskim tijelom, ali se ukaki u clutch momentima. Clutch je mogo vise od preciznog suta kao sto govoris, tako da ti ta prica ne stoji.
Prodori kakve koristi Rose svojom brzinom i atleticnosti su najveci razlog zasto je toliko puta spasavao Chicago ove sezone u tim clutch situacijama. Prodor je puno teza opcija za odbranu od suta kada je rijec o clutch momentima, i puno sigurnija opcija te veca vjerovatnost da ces iznuditi slobodna bacanja.alfarouqaminu je napisao/la:
da treba psiha,ali dzaba ti psiha ako nemas dobar sut,sto rose nema generalno gledano.... On moze resiti iz prodora,ali to u zavrsnicama ne prolazi tako dobro...Pogledaj Kobea koliko je tekmi resio,sta da nije ima sut,a da je imao psihu na nekom najvecem nivou,zar mislis da bi pogodio... Zaista mozes pitati koga god hoces,ali sut je najpotrebniji u zavrsnicama...
Evo uzmi rosea u evropi da igra,gde su cvrsce odbrane gde se igra vise takticki,mislis da bi lagano prolazio na prodor? Sigurno ne, a o zoni da ne pricam,gde moras resavati jedino sutem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.