FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zar je mali pod ugovorom pa plaćaju odštetu!? Zar ga ne mogu samo tako uzeti?
Hodzic je dobar igrac,al' jos uvijek je to potencijal.Neosporan je kvalitet medjutim jos mora puno raditi.Meni je licno Zolotic veci kapacitet i mislim da bi ga dobro bilo gurat u vatru od iduce sezone jer sigurno nije losiji od nasih zadnjih veznih igraca.
AMAR OSIM!
-
- Kontakt:
Nije Buba kriv...kriv je onaj koje pravio ugovor sa njim.Admiral_TM87 je napisao/la:Ovaj nas je Buba u crno zavijoDANDY je napisao/la:Od neke belgijske menađerske agencije stigla je ponuda za malog Armina Hodžića.To ništa nebi bilo čudno da se u svoj toj priči nije pojavio i enes delimustafić sa svojim nekim potraživanjima od 90.000 eura odBubinog transfera u Murciu.Preko te iste agencije traži da se taj dug prebije preko malog Hodžića.![]()
Čudno malo je reči,s obzirom da je isti imao dogovor sa klubom odnosno sa tadašnjim predsjednikom Farukom da se prva tranša obeštečenja isplati klubu a da on drugu tranšu naplati od Murcie kada za to dođe vrijeme.
Meni stvarno nije ništa jasno.
Navodno je čitav transfer iznosio 180.000eura i onpotražuje sada tih 90.000 eura.
Ko je koga lagao svo vrijeme saznaćemo uskoro.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zna li neko gdje se mogu nabaviti ili kupiti oni mali beđevi TM87? Molim odgovor ako neko zna!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- kadetzelje
- Kontakt:
Ovo sto je @banovan napisao je istina. Zelji ide 150.000 eura, i prica se da nijedan kadet u historiji nije dobio toliku odstetu..i svi u timu znaju da je ara rekao starom i menadzeru da idu do osima da i zeljo zaradi nesto.. nije tajna da su mu nudili ispisnicu a da zeljo nista ne dobije.banovan je napisao/la:Pazi, ja sam napisao navodnoVasa Ladacki je napisao/la:Ako je tako u zadnjih 15 dana onda uredu, samo nek bude dobro... Ali znam sta je bilo na zimskim pripremama i zbog cega je Amar zamjerio se prvenstveno ocu.. To da stari nece nista da radi bez Amara je glupost obicna, ali uredu mali se prodao neka je, Zeljo ce valjda dobiti nesto ...banovan je napisao/la: Koliko ja znam nije baš tako. Stari je navodno cijelo vrijeme u kontaktu sa Amarom. Uprava Želje je dopustila odlazak malog. Klub je Liverpul. Bio je na probi i zadovoljio. Trebao je da ode na posudbu u Genk ili Gent. Također se spominjala dobra odšteta za malog. To je priča od prije petnaestak dana. Sad, jel se nešto promijenilo ne znam. Al saznaće se ubrzo. Koliko sam ja upućen, roditelji su mu sasvim korektni ljudi. Usput, ponuda Liverpula se teško odbija. Realno.Ne mogu da tvrdim jer nisam Amar, nisam ni stari a ni manager
![]()
Koliko ja znam priča je bila da je Upravni odbor dopustio transfer uz Amarov blagoslov jer je bilo očito da malog ne možemo zadržati(a Željo je vjerovatno mogao da zajebava sa ispisnicom) i da smo tražili odštetu od 300.000. Ne znam čega. Vjerovatno KM-ova. Sumnjam da su euri bili u pitanjuŠta se desilo u zadnjih petnaestak dana, ne znam. Ako je otišao sigurno nije džaba otišao. Dobili smo "solidnu cifru za naše uslove" bez obzira što mali sigurno više vrijedi al ****, naša liga a mi nemamo para da damo mladom igraču 100 milja na ruke i kažemo, **** te Liverpul
![]()
Saznaće se to uskoro.
@elSaik - nije pod ugovorom al je zeljo ukljucen samo zbog arine zelje on je uputio upravu liverpula da pricaju s osimom
svjeze informacije

a mogu mu pitat sad sestru imam je na fb online je

- kadetzelje
- Kontakt:
hahaha...a brate kazem ti nismo neki jaranispielführer_21 je napisao/la:Ako Hodžić ode, onaj @kadetželje će mi lično odgovarati. Fino sam mu objasnio šta da čini..![]()
Ipak, nadajmo se najboljem..

- Bianconeri1988
- Kontakt:
@kadetželje Bari ti njemu sestru pusti ti šta ti ovi ostali govore
Joke! 

Ž '21!
- kadetzelje
- Kontakt:
ima 21 godinu al je dobra.. sjecam se prosle godine kad je dosla na zavrsnicu od pjetlica do juniora su je svi nasli na fcb i dodaliBianconeri1988 je napisao/la:@kadetželje Bari ti njemu sestru pusti ti šta ti ovi ostali govore![]()
Joke!

Pa daj nam link,sta cekas 

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Znaci Liverpool 

"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
To se fino raspitaš na pp isto kao i jaLudLo 4 je napisao/la:Pa daj nam link,sta cekas

Ž '21!
Joj ovih pitara sto se bezze blamiraju...Pa kakve god da se dese podjele na tribinama i sranja doce navijaci ZELJE IZ CITAVE BOSNE I HERCEGOVINE KADA ZAGUSTI JER NAS IMA DUPLO VISE NEGO VAS BOLAN BOLAN...Doce navijaci iz Zivinica,Gracanice,Gradacca,Doboja,Lukavca,Banovica,Tuzle,Visokog,Kaknja,Orasja i svih ostalih gradova...
De SHVATITE BAR JEDNOM PITARI DA NAS IMA DUPLO VISE NEGO VAS,moze se desiti neki problem trenutno na tribini ali NAS IMA DUPLO VISE OD VAS U CITAVOJ BIH...
Vi se tjesite postavljanjem argentine po netu i svrsavjte po tome i dobro slusajte kako se cuje sala la la la la la la la
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI ! ! !
De SHVATITE BAR JEDNOM PITARI DA NAS IMA DUPLO VISE NEGO VAS,moze se desiti neki problem trenutno na tribini ali NAS IMA DUPLO VISE OD VAS U CITAVOJ BIH...
Vi se tjesite postavljanjem argentine po netu i svrsavjte po tome i dobro slusajte kako se cuje sala la la la la la la la

INTER SIAMO NOI ! ! !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Prije ćeš ti slijepom čovjeku objasniti da je mlijeko bijelo iako on vidi samo crno, nego ovo što si ti naveo jednom pitaruGrande je napisao/la:Joj ovih pitara sto se bezze blamiraju...Pa kakve god da se dese podjele na tribinama i sranja doce navijaci ZELJE IZ CITAVE BOSNE I HERCEGOVINE KADA ZAGUSTI JER NAS IMA DUPLO VISE NEGO VAS BOLAN BOLAN...Doce navijaci iz Zivinica,Gracanice,Gradacca,Doboja,Lukavca,Banovica,Tuzle,Visokog,Kaknja,Orasja i svih ostalih gradova...
Vi se tjesite postavljanjem argentine po netu i svrsavjte po tome i dobro slusajte kako se cuje sala la la la la la la la![]()

Ž '21!
LOL sta ti je nas humor pa u 1 sat navece ja se komiram od smijehakadetzelje je napisao/la:ima 21 godinu al je dobra.. sjecam se prosle godine kad je dosla na zavrsnicu od pjetlica do juniora su je svi nasli na fcb i dodaliBianconeri1988 je napisao/la:@kadetželje Bari ti njemu sestru pusti ti šta ti ovi ostali govore![]()
Joke!
![]()
![]()

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ne moze se ljudima dokazat pa eto.Oni se samo drze argentine i sala la la la la la la ZeljeznicaaarrBianconeri1988 je napisao/la:Prije ćeš ti slijepom čovjeku objasniti da je mlijeko bijelo iako on vidi samo crno, nego ovo što si ti naveo jednom pitaruGrande je napisao/la:Joj ovih pitara sto se bezze blamiraju...Pa kakve god da se dese podjele na tribinama i sranja doce navijaci ZELJE IZ CITAVE BOSNE I HERCEGOVINE KADA ZAGUSTI JER NAS IMA DUPLO VISE NEGO VAS BOLAN BOLAN...Doce navijaci iz Zivinica,Gracanice,Gradacca,Doboja,Lukavca,Banovica,Tuzle,Visokog,Kaknja,Orasja i svih ostalih gradova...
Vi se tjesite postavljanjem argentine po netu i svrsavjte po tome i dobro slusajte kako se cuje sala la la la la la la la![]()

U svakom gradu BiH ima vise MANIJAKA nego pitara,100%.Eh sto njih u nekom trenutku bude vise na tribini to je nesto drugo,ali ljudi nece da shvate da su DRUGI KLUB U BIH A MI PRVI...Ali onu su divovi,hahaahaha

INTER SIAMO NOI ! ! !
To pogotovGrande je napisao/la:Joj ovih pitara sto se bezze blamiraju...Pa kakve god da se dese podjele na tribinama i sranja doce navijaci ZELJE IZ CITAVE BOSNE I HERCEGOVINE KADA ZAGUSTI JER NAS IMA DUPLO VISE NEGO VAS BOLAN BOLAN...Doce navijaci iz Zivinica,Gracanice,Gradacca,Doboja,Lukavca,Banovica,Tuzle,Visokog,Kaknja,Orasja i svih ostalih gradova...

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Bas nemas srca...adoni je napisao/la:A sad adioo,a sad adiooooo![]()

S jedne strane mi je žao momka što ode, opet, s druge strane otišao je s obrazom što dokazuje da se može kada se hoće a ne ko seljak trčati za par milja maraka i zajebati sve oko sebe. Zbog toga ima moj veliki naklon iako nije debitovao u Želji. Ne kažu bezveze:
DRŽAVA ŽELJO
Dječaku sve nabolje. Mnogo golova i uspješnu karijeru.
DRŽAVA ŽELJO
Dječaku sve nabolje. Mnogo golova i uspješnu karijeru.
Samo da nam i ove standarde ne nametnu

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, MoSaZeLjo1921, Noke995 i 49 gostiju.