ako nisi htio da kazes da kralj ima 36 , kao star kao levat , da ima 45 kao sto si napisao bolji je od vjecnika

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da imaju malo stariju ekipu,i da im je golman nama poznat tj Ivica Kralj i da ima 36 godina...to je sve,a ti sto izvlacis neke zakljucke sebi poznate nije do meneKobe Bryant je napisao/la:pa sta si onda htio da kazes ??? , haj molim te ?
ako nisi htio da kazes da kralj ima 36 , kao star kao levat , da ima 45 kao sto si napisao bolji je od vjecnika
U Partizanu, mislim ako se dobro sjecam da skinuo je 2 penala protiv Newcastla ono kada je Partizan usao u ligu prvaka,dobar golman pravo,bar je bio nisam ga odavno gledao,cak nisam ni znao gdje brani evo do danas...Zagor je napisao/la:Kad smo već kod Kralja, jeli on branio u Zvezdi ?
ma jbo kralja...ako mi budemo na nivou 3 kralja im ne mogu pomocZagor je napisao/la:Kad smo već kod Kralja, jeli on branio u Zvezdi ?
Kobe Bryant je napisao/la:pa sta si onda htio da kazes ??? , haj molim te ?
Akobogda!dolina cupova je napisao/la:hoce li horde ici na gostovanje![]()
![]()
cim vama trebaju drugi navijaci onda ste vibenajon je napisao/la:cuj ih pjevaju cavese haha...drago mi je sto nisu preteski protivnici al jbga sjeb je azerbejdzan steta sto nije zvezda da dodju drezdenovci sa nama da im vrate dug iz proslosti
hahahhahahahah....High je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:da vas hoce zapast zvezda,pa da vam delije malo pokazu kako se navija na tribinama
U koliko je izvlacenje za celik ?
dolina cupova je napisao/la:cim vama trebaju drugi navijaci onda ste vibenajon je napisao/la:cuj ih pjevaju cavese haha...drago mi je sto nisu preteski protivnici al jbga sjeb je azerbejdzan steta sto nije zvezda da dodju drezdenovci sa nama da im vrate dug iz proslosti![]()
...halo ba momci nista od hordi u trnavi upamtite....
Sarajevo-Spartak Trnava/ Inter Baku 16.Jula na Kosevu prva utakmicaR_Quaresma je napisao/la:JE... TI UEFU SVE SU POBRKALI...S KIM IGRA SARAJEVO I KAD JE PRVA UTAKMICA I GDJE...HVALA NA ODGOVORU![]()
Samo mi reci po čemu si to zaključio ?dolina cupova je napisao/la:cim vama trebaju drugi navijaci onda ste vibenajon je napisao/la:cuj ih pjevaju cavese haha...drago mi je sto nisu preteski protivnici al jbga sjeb je azerbejdzan steta sto nije zvezda da dodju drezdenovci sa nama da im vrate dug iz proslosti![]()
...halo ba momci nista od hordi u trnavi upamtite....
Trenutno korisnika/ca: boki86, Burberry46, Evander, KarloIvandic, miguelramos, N3R3D, napoleon72, Proximic, RaymondRed, sekac i 75 gostiju.