Džeko 100%mostar_mo je napisao/la:šta mislite ima li šanse da počne u finalu FA CUP-a ?
ne vjerujem da će stavit Teveza od početka ipak nije igrao dugo...
Balonja ili Džeko ?
Moguće i Tevez umjesto Jonhsona.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Džeko 100%mostar_mo je napisao/la:šta mislite ima li šanse da počne u finalu FA CUP-a ?
Balonja ili Džeko ?
bordo_Sarajevo je napisao/la:nebih reko da ce poceti, umorio se, vidilo se, mozda zadnjih 30tak minutamostar_mo je napisao/la:šta mislite ima li šanse da počne u finalu FA CUP-a ?
Balonja ili Džeko ?
Ja mislim da Dzeko igra od prve minute, nezz sto, imam neki predosjecaj. Mislim da tevez nece zapocet, jer se tek oporavio. Balotelli, mislim da takodjer nece jer zadnje 2 nijednu nije zapoceo. Da ga je odmarao za kup, odmarao bi ga samo prvu utakmicu, a sada bi igrao da se vide jos neke stvari sto se igre tice... Nadam se da Dzeko zapocinje, i da zabija!mostar_mo je napisao/la:šta mislite ima li šanse da počne u finalu FA CUP-a ?
Balonja ili Džeko ?
ma jok bolan ...žena koju si ishandrio nikad više ne može biti motiv ...tamo bi totalno propao ...propio bi se i završio u ˝nižerazrednom Vratniku˝...CeMa je napisao/la:ja mislim da bi za dzeku najbolje bilo da se vrati u bundesligu, recimo u bayern, jer je to liga za njega
Nece Begovic branit, jer u kupu ne brani, brani sorensen.mostar_mo je napisao/la:bordo_Sarajevo je napisao/la:nebih reko da ce poceti, umorio se, vidilo se, mozda zadnjih 30tak minutamostar_mo je napisao/la:šta mislite ima li šanse da počne u finalu FA CUP-a ?
Balonja ili Džeko ?
znači Balonja ...
lijepo je u svakom slučaju gledati obračun BH fudbalera u finalu FA-cupa
rogeRF je napisao/la:Nece Begovic branit, jer u kupu ne brani, brani sorensen.
AYAN je napisao/la:Edin je solidno odigrao... vidi se napredak.
Još da poradi na traženju lopte, tj da ne bježi od lopte...onda će to biti super...
kao sto mi pjevamo HAJDE LAZAREEE, tako i oni OOOO EDIN DZEKOOOOODžo_Rigorozni je napisao/la:Džeko je Cityev Lazar
Identicnu imaju podrsku,ali im ne ide...da bar jedan hoce proraditizlaya_tm87 je napisao/la:kao sto mi pjevamo HAJDE LAZAREEE, tako i oni OOOO EDIN DZEKOOOOODžo_Rigorozni je napisao/la:Džeko je Cityev Lazar
Jest ,veze ih to sto imaju skoro istu platu.Džo_Rigorozni je napisao/la:Džeko je Cityev Lazar
Ha, Suareza !Dirk je napisao/la:Nadam se da uveliko razmislja o napustanju Premier Lige , jer je to prevelik zalogaj za njega ... Bundeliga pa u Bayern jarane i tamo si glavni ovdje ces dugo biti u sjeni Rooneya , Suareza i ostalih koji daju sve od sebe i ne kriju se po terenu !!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 30 gostiju.