NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

dema
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la dema » 10 maj 2011, 22:34

salt vidis da aminu samo provocira,alfa jeli sad znas za kog navijas ili jos ne znas,ma ne vrijedi vise govorit ono sto tvrde svi u NBA.po tome onda svi pametuju i nisu objektivni citaj Jordan,Magic,Phil itd sve neznalice naspram nekih forumasa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 maj 2011, 23:05

dema je napisao/la:salt vidis da aminu samo provocira,alfa jeli sad znas za kog navijas ili jos ne znas,ma ne vrijedi vise govorit ono sto tvrde svi u NBA.po tome onda svi pametuju i nisu objektivni citaj Jordan,Magic,Phil itd sve neznalice naspram nekih forumasa

Koliko Noah je dobar pokazuju projke Al Horforda :)... ebiga covjek je imao nesto malo vise skokova po utkamici protiv Howarda, nego protiv Noaha i naravno imao je vise i poena... protiv Noaha postize 11.3, a protiv Howarda je postizao 12p po utkamici.

Dobro Noah ima 9.5p u ovoj seriji, 2,5 asistencije ,12,3 skokovi i 2 blokade po tekmi...ebiga ovaj prvi je ALL STAR igrac zar ne?...ebiga lakse je izlazio na kraj sa najboljim odbranbenim igracem lige. nego sa Noahom zanimljivo stvarno ... los je ovaj Noah pravo mogu ti reci :)...da dodam da je Noah morao i na Smitha povremeno motriti, s obzirom da Boozer nije mogao meda protiv ovog... covjek obojicu cuva ebote, dok ne udje Gibson u igru
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 maj 2011, 23:14

alfarouqaminu je napisao/la:

o tebi da ne komentarisem,dema tu i tamo ali ti o moj boze
odjednom poceo da navijas za bullse
Kako ti mozes biti dosadan. Nisam te nista pitao a ti nesto se javljas.
90-tih sam navijao za Bullse radi Jordana, pa sam kasnije poceo pratit T-Maca gdje god je igrao i radi tog sam pratio Houston i hajmo reci navijao za njih radi T-Meca. Sad opet navijam za Bullse jer mi Rose najdrazi igrac. Pratio sam i Bullse dok su igrali i Mercer, Crowford, Artest, Curry, Chandler, Miller, J. Rose samo sto nije bilo tad foruma da tebi dokazem da jesam.
Ti si napocetku navijao za 76erse, pa malo za Thunderse, pa malo za Detroit, pa malo Clipperse pa ti niko nista ne govori. Okani me se svega ti, neki dan si izasao iz gu.zice i odmah nasao pametovat, polako druze. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 11 maj 2011, 00:01

BIHfan je napisao/la: ali iskreno Bryant nije zasluzio ovu nagradu kraj Denga.

U postu iznad u raspravi sa "alfom" ti napises ovo:
BIHfan je napisao/la: O da, samo si ti objektivan. A svi NBA strucnjaci, treneri itd su subjektivni.

A upravo 30 nba trenera je izabralo Bryanta ispred Denga u tu prvu NBA petorku...znaci ako vec tako razmisljas onda prihvati i ovu njihovu odluku...ne mogu biti objektivni samo kad tebi odgovara.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 maj 2011, 00:03

dema je napisao/la:Joj sto i ja bezveze raspravljam,stavljaju mi se rijeci u usta,pisu mi ljudi i ocjenjuju pojedine igrace a u zivotu nisu ni 5 utakmica pogledali od pojedinih igraca.Mislite sta hocete Rose nepune 23 godine MVP,2 puta All star,svjetski prvak,Rookie godine,prva petorka NBA lige-malo li li je u tek 3 sezoni.Nijedan danasnji igrac nije vise uradio za 3 godine.Ja prezadovoljan NBA legende,treneri,strucnjaci ga hvale ,zadovoljni itd.Noah druga defanzivna NBA petorka,medju najbolji skakacima i blokerima lige ali eto bolji je Krstic,smijesno.Niko u NBA ne misli kao vi i ja vise drzim do misljenja NBA strucnjaka o Noahu,e Denver ga trazio za Mela i to su potvrdili i celnici Denvera i Bullsa.

Omasio puno manje od tebe neno puno manje.
A sta ces, ti samo gledas sve utakmice i sve znas...

A za to famozno kako sam sve izmasio i kako sam pravio smijesnom USA evo posta prije prvenstva...
SAD, vjecito No. 1. Sta reci o njima, poslali su maltene rezervni sastav, mada to se i ne cini tako, jer ovdje je najbolji strijelac NBA lige, prvak NBA lige, klasni suter Bilaps, nije to toliko ni lose cak ni za NBA standarde koliko se prica. Igraju odlicnu, "musku" odbranu, tranziciju najbolje na svijetu igraju naravno. Problem ce biti kad stane sut, a to ce da se desi. Ako suparnicka ekipa bude znala to da iskoristi, naravno klasne ekipe, ove ostale to nece moci da urade. Na pripremama im je maltene sve ulazilo(osim protiv Litvanije), bice vrlo zanimljivo gledati i ispratiti kako ce da se ponasa unutarnja linija, tu ako odigraju korektno svjetski su prvaci. Ovo je turnirski sistem, ova skupina igraca nije navikla na to, to ce da bude najveci problem....
Evo sta si ti napisao za Srbiju koja je uzgred budi receno 2002 pobucala u Indijanapolisu ubijedjene zvijezde..
Srbija s ovako narusenom atmosferom mislim da ce opet mentalno puc sto im se cesto desi na velikim prvenstvima.
A evo sta sam ja
Srbija, po meni prvi favorit ove grupe bez obzira sto nece biti Krstica i Teodosica u prvim mecevima...Duda je postavio letvicu visoko, ocekivanja su velika, maltene ista ekipa igra u Turskoj, kao ona u Poljskoj, s tim sto umjesto Popovica igra Rasic, a umjesto Raduljice Dusko Savanovic, i umjesto povrijedjenog Tripka ide Keselj. Meni licno je bilo veliko iznenadjenje kada sam vidio da je Raduljica otpao. Vjerovatno ga je Duda "kaznio" za lose pripremne tekme, a pogotovo sto Krstic ne igra utakmice ocekivao sam da ce da ga ostavi. Racuna vjerovatno da Macvan moze da pokrije to korektno dok se Krstic ne prikljuci...Po meni polufinale sigurno, Argentinu ce glat da dobiju, to jest da je slome ritmom....Borba za medalje je realnost...Nemaju sutera i to ce biti veliki hendikep....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 maj 2011, 00:08

pa naravno ja sve pogodio ti promasio i jos ti nije bilo mrsko da rovis po forumu i to trazis
evo sta si pogodio
svjetski prvak spanija,ja rekoh USA
isto si govorio Lakersima lagano do finala pa titula a ono metla
tomic bolji od Noaha ok,vidimo ko je u 2 def. petorci lige
itd,itd nebih vise jos kad se sjetim da si tvrdio da igrac koji do 21g ne postigne vrhunske rezlutate nece nikad.

od mene dosta

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 maj 2011, 00:15

adnan24 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la: ali iskreno Bryant nije zasluzio ovu nagradu kraj Denga.

U postu iznad u raspravi sa "alfom" ti napises ovo:
BIHfan je napisao/la: O da, samo si ti objektivan. A svi NBA strucnjaci, treneri itd su subjektivni.

A upravo 30 nba trenera je izabralo Bryanta ispred Denga u tu prvu NBA petorku...znaci ako vec tako razmisljas onda prihvati i ovu njihovu odluku...ne mogu biti objektivni samo kad tebi odgovara.
Ajde sad iskreno jel Kobeova odbrana bila na nivou kakvu je igrao prije 3-4 godine?
Gle sta mu je u Playoffu uradio onaj Terry, pa cak ga je i Balineli znao tusit.
Po meni nije on zasluzio tu nagradu, moje misljenje. Ima tu nekih momaka koji su vise zasluzili. Deng ti je jako podcijenjen igrac, a Thibs ga hvali na sve strane.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 maj 2011, 00:16

dema je napisao/la:pa naravno ja sve pogodio ti promasio i jos ti nije bilo mrsko da rovis po forumu i to trazis
evo sta si pogodio
svjetski prvak spanija,ja rekoh USA
isto si govorio Lakersima lagano do finala pa titula a ono metla
tomic bolji od Noaha ok,vidimo ko je u 2 def. petorci lige
itd,itd nebih vise jos kad se sjetim da si tvrdio da igrac koji do 21g ne postigne vrhunske rezlutate nece nikad.

od mene dosta
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad sam ja rekao Lakersi lagano do finala i titula, samo mi to napisi molim te :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Malo si mi se pogubio...Jesi procitao post sto sam stavio za USA..Nisi naravno, jer ti samo citas ono sto tebi odgovara..Argumenti su ti strasni...
Taj isti Tomic je nesto puno dao u prvoj tekmi protiv USA (ne sjecam se stvarno, ali se sjecam izjave Odoma kada je rekao da je covjeka zapamtio i da moze biti nesto slicno kao Gasol), i to plus ozlijedjen citavo vrijeme, sa velikim problemima sa ledjima...A Noaha cemo aBd da vidimo u Litvaniji...

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 maj 2011, 00:18

evo malo iz tvoje riznice

---Evo ja ti nudim opkladu da Amerika nece osvojiti SP...Iz prostog razloga sto i bez Paua Spanija je jaka ko zemlja..

Riki, Calderon, Navaro, Rudi, Garbahosa, Marc, San Emeterio, Alex Mumbru, Reyes, Fran....

Gro ovih igraca je prosao velika takmicenja, zna kako se to igra dok ova eksperimentalna ekipa Amerike nista nije u istom sastavu odigrala, nema veze sto je to skup mladih igraca koji posjeduju veliki kvalitet...

--Dobro, nemoj poslije kad Ameri zijane da se pravdas zbog ovog ili onog 8-) 8-) 8-) 8-) ...

Spanci dolaze nikad spremniji, plus ima tu ekipa koje mogu da pomrse racuna Amerima itekako...Osnovna prednost je sto je Spanija na okupu, dok Ameri tek po prvi put igraju u ovom sastavu.

--Gelabale nije ni sjena onog sto je bio npr. iz Beograda 2005. godine. Joakim Noah nikada nije nista odigrao za repku, to sto on ima statistiku iz Bulsa je nesto drugo, puno je drugacije igrati u repki. Ja ti kazem da je Weis njihov najbolji centar u posljednje vrijeme bio, a i on je bio upitne tehnike, motorike, koordinacije. Od Noaha ko ce biti bolji centar je li?? Tijago Spliter, Ante Tomic, Nenad Krstic, Marc Gasol su samo neka od imena koja su bolji od Noaha..

--Ti si suvise subjektivan prema Roseu i Joakimu, to je tvoj jedini problem. Ja uopce ne tvrdim da ce Spanija da uzme prvenstvo

sve tacno bilo

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 maj 2011, 00:21

Ali stvarno kada covjek cita postove o Noahu pomisli da je u najmanju ruku to Hauard...Nevjerovatno...

P.S. Kobe je dosta cuvao i Paula, tako da je rijetko kada bio na Belineliju...A i u seriji sa Dallasom na Kiddu..

Ostalo je samo ime.....

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 11 maj 2011, 00:25

BIHfan je napisao/la:
Ajde sad iskreno jel Kobeova odbrana bila na nivou kakvu je igrao prije 3-4 godine?
Gle sta mu je u Playoffu uradio onaj Terry, pa cak ga je i Balineli znao tusit.
Po meni nije on zasluzio tu nagradu, moje misljenje. Ima tu nekih momaka koji su vise zasluzili. Deng ti je jako podcijenjen igrac, a Thibs ga hvali na sve strane.

Shvati malo sta ja zelim da kazem...po meni Kobe nije zasluzio da bude u prvoj petorci ali tu je negdje...(iako ove 2 serije je igrao pod povredom koja je veoma slicna onoj Rose-ovoj) ali ja te njihove izbore uopste ne vidim kao nesto ozbiljno...od izbora za MVP-ja,trenera godine,pobjedinka u zakucavanju...znaci svaki njihov izbor uzimam sa rezervom.

Ali pogledaj svoje postove...prvo kazes ovo:
Znaci ti se ovdje ocigledno vodis za onim sto su rekli treneri,strucnjaci i po tebi je njihov izbor najbolji...a onda u sljedececm postu napises ovo:
BIHfan je napisao/la:ali iskreno Bryant nije zasluzio ovu nagradu kraj Denga.

A isti ti strucnjaci su izabrali Bryanta ispred Denga...

Samim tim kad sve to pogledam po tebi su u prvom slucaju objektivni strucnjaci jer se slazu s tvojim misljenjem a onda u drugom slucaju kad stave Bryanta ispred Denga sto se ti ne slazes onda je to nezasluzeno...ispadne da uzimas ono sto ti odgovara :|

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 11 maj 2011, 00:30

adnane
to mu i ja pricam ali ne kapira :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 maj 2011, 00:39

pa hajde dobro odabrala ga NBA i denga nisu i to je to...znam d au kljucnim trenutcima utkamcie kada je odbrana najpotrebnija, Deng je jedan od najboljih...sad jeli trebao biti ispred nekog ili ne ne znam.... ebiga ne znam samo kako je Rose imao vise poena od njega... doduse mozda zato sto igra tu drugu poziciju, ali eto kako neko napisa Rose je bio najbolje ocjenjeni u toj nominaciji, koji nije izabran...samo eto ne znam kako je mogao da bude ispred Denga... dobro Rose ima brojke u odbrani, jer je napredovao sto se tice odbrane i imao je dosta blokada i puno manje poena je njegov igrac postizao, nego u prve dvije sezone....mogu samo reci da je ovaj mali iz Atlante skoro pa najbolje odigrao protiv Rosa ove sezone ...jest da nije imao sanse da zaustavi Rosa, ali je ofanzivno mali odigrao dosta dobro
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 11 maj 2011, 00:47

SaltCityAttack je napisao/la:pa hajde dobro odabrala ga NBA i denga nisu i to je to...znam d au kljucnim trenutcima utkamcie kada je odbrana najpotrebnija, Deng je jedan od najboljih...sad jeli trebao biti ispred nekog ili ne ne znam.... ebiga ne znam samo kako je Rose imao vise poena od njega... doduse mozda zato sto igra tu drugu poziciju, ali eto kako neko napisa Rose je bio najbolje ocjenjeni u toj nominaciji, koji nije izabran...samo eto ne znam kako je mogao da bude ispred Denga... dobro Rose ima brojke u odbrani, jer je napredovao sto se tice odbrane i imao je dosta blokada i puno manje poena je njegov igrac postizao, nego u prve dvije sezone....mogu samo reci da je ovaj mali iz Atlante skoro pa najbolje odigrao protiv Rosa ove sezone ...jest da nije imao sanse da zaustavi Rosa, ali je ofanzivno mali odigrao dosta dobro

e ovaj komentar ti vredi,tako malo vise pisi,a ne sve u subjektivu,tako daj malo objektivnosti

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 maj 2011, 00:53

ne kontam te ba covjece sta ja uvjek pisem kako jeste?..pa sta trebam da pisem da je D Will bolji i tako ostali PG u ligi?...da nije covjek zasluzio MVP i da bi se postovali moji postovi?...pa normalno da u odbrani Rose nije bolji od Denga sta trebam da kazme i da nije objektivno da je on bolje ocjenjeni igrac od njega...nebi bilo objektivno da sam napisao da je to ispravno...nisam vam ja kriv sto vi sami prevodite neke nase postove , kao da mi Rosa probijamo ispred Kobea i Jamesa ....zna se sta ja pisem i ne dam da se bez razloga pljuje po njemu, jer on je danas jedna od najvecih zvijezda koju ova liga ima
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 11 maj 2011, 00:56

SaltCityAttack je napisao/la:ne kontam te ba covjece sta ja uvjek pisem kako jeste?..pa sta trebam da pisem da je D Will bolji i tako ostali PG u ligi?...da nije covjek zasluzio MVP i da bi se postovali moji postovi?...pa normalno da u odbrani Rose nije bolji od Denga sta trebam da kazme i da nije objektivno da je on bolje ocjenjeni igrac od njega...nebi bilo objektivno da sam napisao da je to ispravno...nisam vam ja kriv sto vi sami prevodite neke nase postove , kao da mi Rosa probijamo ispred Kobea i Jamesa ....zna se sta ja pisem i ne dam da se bez razloga pljuje po njemu, jer on je danas jedna od najvecih zvijezda koju ova liga ima

on je jos daleko od zvezde to da ti bude na umu...
tek je krenuo,ako osvoji neku titulu pricace se o njemu ako ne ostace u zaborav,pa ga tvoji unuci nece ni spominjati :lol: :lol:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 maj 2011, 01:01

SaltCityAttack je napisao/la:ne kontam te ba covjece sta ja uvjek pisem kako jeste?..pa sta trebam da pisem da je D Will bolji i tako ostali PG u ligi?...da nije covjek zasluzio MVP i da bi se postovali moji postovi?...pa normalno da u odbrani Rose nije bolji od Denga sta trebam da kazme i da nije objektivno da je on bolje ocjenjeni igrac od njega...nebi bilo objektivno da sam napisao da je to ispravno...nisam vam ja kriv sto vi sami prevodite neke nase postove , kao da mi Rosa probijamo ispred Kobea i Jamesa ....zna se sta ja pisem i ne dam da se bez razloga pljuje po njemu, jer on je danas jedna od najvecih zvijezda koju ova liga ima

tek je krenuo,ako osvoji neku titulu pricace se o njemu ako ne ostace u zaborav,pa ga tvoji unuci nece ni spominjati :lol: :lol:
nema ni James prsten pa se opet smatra za jednog od najboljih i najvecih zvijezda u NBA ligi ;)

i u ostalom ne znam koji vam je k skrivio Rose pa da ga konstantno napadate,momak sa svoje 23 god. vec spada medju najbolje igrace lige 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 11 maj 2011, 01:07

L-Train je napisao/la:

nema ni James prsten pa se opet smatra za jednog od najboljih i najvecih zvijezda u NBA ligi ;)

i u ostalom ne znam koji vam je k skrivio Rose pa da ga konstantno napadate,momak sa svoje 23 god. vec spada medju najbolje igrace lige 8-)
Ma kakav James, jedina zvezda je Kobe... Dok ne osvoji on nesto dzaba njemu onakva statistika,moze samo da se pokaki i nista vise

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 maj 2011, 01:12

idi spavaj,samo bezze smaras ljude :lol:
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 11 maj 2011, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 maj 2011, 01:15

nemoj da se grijesim nemoj ziv bio stavit cu te na ignore ponovo i ne zelim da citam ovo... sta je onda MVP?... biti MVP i nisi zvijezda ma bjezi bolan nemoj vise da pises ovdje idi ba ubi se ziv bio.......da o upravu si njega zovu young super -star ima ipak ovo young sto ga jos vise krasi ...cuj nije zvijezda cip3 vam zvijezda, koga je Rose zadnje dvije sezone stavljao u djep u medjusobnim susretima jeli?...daj ba kako te nije sramota pisati vise idi ziv bio na ignore mi ides i ti i slicni tebi...hoces da ja budem objektivan, a nisi ni svjestan sta pises djete drago :(
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.