FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma i nije neka steta, ako se ugase pola navijaca ce opet navijati za zvezdu a drugo pola, oni mladji evo imaju taj dinamo drezden... a slijedece generacije ce navijati za Zelju... sve u svemu kako dosao tako i otisao. 

Željezničar za život cijeli !
-
- Kontakt:

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
- Kontakt:
e moj padobranac,on je nas pitao imamo li strpljenja godinu dana..mi smo rekli da imamo ali izgleda da on nije imao tog strpljenjapadobranac1978 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Ode Redjepagic a nije bio ni sedam dana tu![]()
a taman smo bacili suplju

Fulio si : ako se ....ne budi zao dok ispijas gorku pilulu navijajuci za sarajevo ..padobranac1978 je napisao/la:![]()
![]()
opet ista prica,sta kazes GAŠENJE,ha

Željezničar za život cijeli !
fol je sto vi ne navijate za sarajevo nego protiv zelje...HzDv95 je napisao/la:Fol je u tome sto kad je kod nas : RAPSAD SISTEMA mi smo tu na tribini i navijamo i ima nas solidno dok vi kad osvajte titule i kad vam je sve ok na tribini vas je ko i nas kad smo u g.vonima !
A kad nema titula kad ste 5 , 6 ima vas 300 maximum zato stisajte se jadnici !
Padobranac lave sad kad dodje nova uprava mozda i spanski progovoris, sve u svemu tebi ce ovo dobro doci...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zdra'o Familija!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
@NICK
ali zar nije fino biti poliglota,a takav sam otkako se raspala SFRJ
ali zar nije fino biti poliglota,a takav sam otkako se raspala SFRJ

Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 10 maj 2011, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Komsije kod vas nikad dosadno..haj doce neko bolji..ebes ove 

-
- Kontakt:
Mario im je jeb'o mater sa ovim tekstom !
-
- Kontakt:
I STA SAD OPET MORAMO CEKATI UTORAK 

kazem ti kako si poceo bit ces turisticki vodicpadobranac1978 je napisao/la:ali zar nije fino biti poliglota,a takav sam otkako se raspala SFRJ

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
KONACNO UPRAVA NAPOLJE......
SARAJEVO ZA ZIVOT CIJELI !!!
Zadnja izmjena: ZLi, dana/u 10 maj 2011, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
vidio si sad da nismo ni blizu prvog mjesta a da nas ima vise od vasHzDv95 je napisao/la:Fol je u tome sto kad je kod nas : RAPSAD SISTEMA mi smo tu na tribini i navijamo i ima nas solidno dok vi kad osvajte titule i kad vam je sve ok na tribini vas je ko i nas kad smo u g.vonima !
A kad nema titula kad ste 5 , 6 ima vas 300 maximum zato stisajte se jadnici !

- Bianconeri1988
- Kontakt:
I šta kažeš, sarajevo za život cijeli, i pričate kako vam nismo nabili komplekseZLi je napisao/la:KONACNO GAMAD NAPOLJE......

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dobro je pa se nisi zaletio stavio Rizvanovića na avatar, neg kakve su šanse a vam se vrati Veliki VođaMegamon je napisao/la:E yebem vam obraz.Pa i Baljak je odlazio al' nikad nije rek'o da je razocaran navijacima.Rizvanovicu daBogda ti propala banka,sve vam yebem stoko neotesana.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
- Kontakt:
šALALALAALA sarajeeeevoooooBianconeri1988 je napisao/la:I šta kažeš, sarajevo za život cijeli, i pričate kako vam nismo nabili komplekseZLi je napisao/la:KONACNO GAMAD NAPOLJE......
SARAJEVO ZA ZIVOT CIJELI !!!![]()
![]()

-
- Kontakt:
Sta ti je klocuZLi je napisao/la:KONACNO GAMAD NAPOLJE......

Klasican primjer kako cak i za podjebavanje trebas posjedovati barem solidnu inteligenciju. Ovako kao nesto pokusavas provaljivati i smjesan biti,a na kraju zapravo ispadnes retardiran i zasluzis sazaljenje.rusina_jr je napisao/la:Ma i nije neka steta, ako se ugase pola navijaca ce opet navijati za zvezdu a drugo pola, oni mladji evo imaju taj dinamo drezden... a slijedece generacije ce navijati za Zelju... sve u svemu kako dosao tako i otisao.
Hajde medvjedicu u sumarak svoj i prati svoj klubic.
-
- Kontakt:
Sta vi ribari radite na temi o Sarajevu ?
Provocirate i pokusavate podjebavati a i sami znate kako je zavrsilo plavo proljece,dupla kruna ovo ono,stadion vam blista,brko u talu sa kujom klepa lovu a vi amar amar osim osim (na kurcu ga nosim
),silovo vas hapoel i mnogo sosta al vi vjerujete da vas klubic cesko-madjarskih radnika nema dugova i problema i da je sve sjajno/bajno/vako/nako.Kod nas najveca kriza u historiji kluba a mi treci na tabeli a kod vas...hm....6 godina bez evrope,pardon Azije.Zato mali plavi strumfici cesko-madjarskog porijekla
GDJE GOD BILI UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Provocirate i pokusavate podjebavati a i sami znate kako je zavrsilo plavo proljece,dupla kruna ovo ono,stadion vam blista,brko u talu sa kujom klepa lovu a vi amar amar osim osim (na kurcu ga nosim

- Bianconeri1988
- Kontakt:
I opet mi takvi, vama nabijamo komplekse, bolno zar ne?gdje,sta,kako? je napisao/la:Sta vi ribari radite na temi o Sarajevu ?
Provocirate i pokusavate podjebavati a i sami znate kako je zavrsilo plavo proljece,dupla kruna ovo ono,stadion vam blista,brko u talu sa kujom klepa lovu a vi amar amar osim osim (na kurcu ga nosim),silovo vas hapoel i mnogo sosta al vi vjerujete da vas klubic cesko-madjarskih radnika nema dugova i problema i da je sve sjajno/bajno/vako/nako.Kod nas najveca kriza u historiji kluba a mi treci na tabeli a kod vas...hm....6 godina bez evrope,pardon Azije.Zato mali plavi strumfici cesko-madjarskog porijekla

Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: BABA1978, HyperOS, mnon46, rimljanin90, Samozdravlje, TheTruth34 i 56 gostiju.