FK Rudar Prijedor
- Бањалучанин
- Kontakt:
- 
				Grad je nas DS
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Koliko ljudi dobiju para od drzave i ne bili najbolji. Pa ja mislim više od svih ostalih naših klubova. Postoje li neke brojke, čisto me interesuje? Za Dzaju i stadion ste dobili sigurno preko milku i po, tako?

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
						- 
				veteran 1987
- Kontakt:
mi pare dobijamo od grada a ne od drzave shvatite to jednom, tako bi i vi trebali da se izborite za to, brojke postoje i oni koji trebaju ih i znajuGrad je nas DS je napisao/la:Koliko ljudi dobiju para od drzave i ne bili najbolji. Pa ja mislim više od svih ostalih naših klubova. Postoje li neke brojke, čisto me interesuje? Za Dzaju i stadion ste dobili sigurno preko milku i po, tako?

"JOŠ OD 1926"
						- Бањалучанин
- Kontakt:
О ' се $ "?Grad je nas DS je napisao/la:Koliko ljudi dobiju para od drzave i ne bili najbolji. Pa ja mislim više od svih ostalih naših klubova. Postoje li neke brojke, čisto me interesuje? Za Dzaju i stadion ste dobili sigurno preko milku i po, tako?

% &, & " " " ? " РС, & " " " $ у ФСРС, ? ' ¥, $ су се ? "?" попут $ " ?. "...
$ не " & $ & " $ $ $... & $ " " ? % је $ &, ? $ је ? "?

$ $ $ ?, & " $, " $ са " & у РС $ ' &, $ то не $ &....
Е па &...
/ се " " $ стварног $ &, а то је & ", & је ? " ? " за & ? & "....
& је " " рата " " " " ? са овог $($ РС), не $ % је ? & је то " $... " & " $, за ? $ " " & су ? & "...
Let's go, Fighter!
"!
						"!
- 
				rudarprijedor
- Kontakt:
,gdje ste bili prije dvije-tri godine,borili se za opstanak stalno...selili se svake druge godine kroz rangove,evo sad zadnje dvije -tri sezone kad je Milorad poceo kesirati malo vise ukljucuju se u borbe neke za prvaka i to...

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
						pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- Бањалучанин
- Kontakt:
% $ ' ??
Те $ сезоне су " $ $, " " " ? о ' на " о &...
" " "? " "" ' " ? " ? са " простора...
? ' " успјех ? $ (РС). $ ' " $ $ у ? & `88 $ су " ? '. $ сезону ? СФРЈ ? евро-? у & "- $, $, ", $... А $ " ? ? $...
Ја ' &, нас ' $ ?, јер су & у " $ " " ? $ " ? &, а то % ' ', & жао " је....
? " ", па не $ $ ' то '. " су ту ' паре 

$ гурао ? , па ' " ?. 

? " ", па ' " ?... 

$ $ " ? са " простора је &, то ' $...

" " "? " "" ' " ? " ? са " простора...
? ' " успјех ? $ (РС). $ ' " $ $ у ? & `88 $ су " ? '. $ сезону ? СФРЈ ? евро-? у & "- $, $, ", $... А $ " ? ? $...
Ја ' &, нас ' $ ?, јер су & у " $ " " ? $ " ? &, а то % ' ', & жао " је....
? " ", па не $ $ ' то '. " су ту ' паре

$ гурао ? , па ' " ?.

? " ", па ' " ?...

$ $ " ? са " простора је &, то ' $...

Let's go, Fighter!
"!
						"!
Borcu čestitke ! 
A ko gubi ima pravo da se ljuti, šta drugo reći za ove što komentarišu kako je osvojeno.

A ko gubi ima pravo da se ljuti, šta drugo reći za ove što komentarišu kako je osvojeno.
Who dares, wins !
						- 
				Grad je nas DS
- Kontakt:
aaa

Zadnja izmjena: Grad je nas DS, dana/u 10 maj 2011, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
						- 
				Grad je nas DS
- Kontakt:
Ma imate budzet Grada pa pogledajte koliko se izdvaja za sport. NE pricajte gluposti, satro "onaj ko treba da zna taj zna". I jos jednom, nije problem sto se daje Borcu, ali nenormalno je da Borac dobija vise od svih ostalih nasih klubova zajedno.

- 
				veteran 1987
- Kontakt:
Na tvoju veliku zalost jesam. Ti da ista znas nebi napisao toliku glupost da drzava daje pare Borcu,uostalom dobra djeca su vec odavno u krevetu. Fk borac je u rashodima sport grada Banjaluka, a cifra je ipak manja od milionGrad je nas DS je napisao/la:A pretpostavljam da si ti taj koji zna,a? E pa drugar, budzet Grada je nesto sto je dostupno svima. Predlazem da ga malo pregledas, siguran sam da ces saznati nesto novo. U zdravlje..

"JOŠ OD 1926"
MIR RULJCI...nemojte da vam tamo dolazimo po bodove...

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Kome da daje pare Leotaru i SlavijiGrad je nas DS je napisao/la:Ma imate budzet Grada pa pogledajte koliko se izdvaja za sport. NE pricajte gluposti, satro "onaj ko treba da zna taj zna". I jos jednom, nije problem sto se daje Borcu, ali nenormalno je da Borac dobija vise od svih ostalih nasih klubova zajedno.
 Te klubove treba izbaciti u 3. ligu
  Te klubove treba izbaciti u 3. ligu- Бањалучанин
- Kontakt:
' " ' - $ % " % % "...
"" / " "" " "" &, " ?"$ " $ је " " % - & " ", а $ је то $, ?, ?, ", " не " " ?...
$, " је ' $ то не $ &, а &` $ ? & $, ' везе.
Зато " је % ? % ' " " $ у ? за ? ...
А " " не ' $ % успјех, % " " ја... 

& ", " право $ се " 

АЈ &!!!

"" / " "" " "" &, " ?"$ " $ је " " % - & " ", а $ је то $, ?, ?, ", " не " " ?...
$, " је ' $ то не $ &, а &` $ ? & $, ' везе.
Зато " је % ? % ' " " $ у ? за ? ...
А " " не ' $ % успјех, % " " ја...

& ", " право $ се "

АЈ &!!!
Let's go, Fighter!
"!
						"!
Problem je što je vaš grad naša država! Što drugi klubovi ne dobijaju pomoć od države? Zato što je država Banja Luka!veteran 1987 je napisao/la:mi pare dobijamo od grada a ne od drzave shvatite to jednom, tako bi i vi trebali da se izborite za to, brojke postoje i oni koji trebaju ih i znaju
A šta, sad ne misliš da je ova sezona izrežirana da budete prvaci? Nego, kad ispadate, onda je izrežirano!? je napisao/la:% $ ' ??
Pretpostavljam da su uz to i članovi SNSD-a? (Ne pretpostavljam, nego znam, ali da mi "govor" bude zanimljiviji)? je napisao/la:Ја ' &, нас ' $ ?, јер су & у " $ " " ? $ " ? &, а то % ' ', & жао " је....
Naravno da nam nije smetalo jer mi mrzim Borac, a ne Igokeu, Modriču i Leotar...? je napisao/la:? " ", па не $ $ ' то '. " су ту ' паре
$ гурао ? , па ' " ?.
? " ", па ' " ?...

Retardi!
Vi ako ste najbolji klub sa ovih prostora, yebem ti fudbal i ko ga izmisli... Fuj!? je napisao/la:$ $ " ? са " простора је &, то ' $...
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
						- 
				Grad je nas DS
- Kontakt:
Brate, pogledaj sta znaci izraz oksimoron obzirom da vjerovatno ne znas.To ce biti moj komentar.Ziv bio.veteran 1987 je napisao/la:Na tvoju veliku zalost jesam. Ti da ista znas nebi napisao toliku glupost da drzava daje pare Borcu,uostalom dobra djeca su vec odavno u krevetu. Fk borac je u rashodima sport grada Banjaluka, a cifra je ipak manja od milionGrad je nas DS je napisao/la:A pretpostavljam da si ti taj koji zna,a? E pa drugar, budzet Grada je nesto sto je dostupno svima. Predlazem da ga malo pregledas, siguran sam da ces saznati nesto novo. U zdravlje..
						- Бањалучанин
- Kontakt:
А & је? Са простора РС? " је то ? " $ &?Hemuli je napisao/la:
Vi ako ste najbolji klub sa ovih prostora, yebem ti fudbal i ko ga izmisli... Fuj!
По ?, " ", & "? $ "....
А ?, & ' ја $ % се " % са '.
Не знате " " пораз.
$ вас на терену, ? у ", " % $ ' се $.

`? $, " " ?, & % је " & ? за ?.
" вјерујте % -, ? ' & а р " н а... & вас је*е.
" % ?, а пјевате " " / " "" " "" & " ?"...
& вас " ', а " & $, а ' пјевате $ - / " " ", " онај " транспарент на ? ", " то & ' $ сте ?....
" $ % $ ' се $.... ?, $!!
Let's go, Fighter!
"!
						"!
Joj koja je ovo komedija,gdje je onaj djecko,sto rece da me nasao na Facebook-u,da sam 96.godiste?  

Joj sto boli,boli guza ove paore...

Joj sto boli,boli guza ove paore...

- 
				Vastecija_GSE
- Kontakt:
Cekajte ljudi....jel ima iko normalan ovdje? dajte sta me vise boli **** koliki budzet ima Borac i ko je te pare dao.....i vise dosta prepucavanja...Borac je dobio tekmu sve je ok i gotovo...dosta je vise i ovih mangupa iz BL sto su vise na nasoj temi nego na temi Borca....dajte da se malo pozabavimo ostatkom sez....ima jos malo utakmica...treba onim igracima dati neku podrsku a ne samo "**** Borac **** BL" dajte vise da se dodje na neku utakmicu , lako je biti net huligan!

Ko napise preko 30 tacaka u postu, ne shvataju ga ozbiljno.
Sad idemo Olimpiku na noge, bice to dobra utakmica a onda moramo da pobjedimo Zvijezdu, svi treba da se potrudimo oko dolaska na tu a i ostale utakmice!

Sad idemo Olimpiku na noge, bice to dobra utakmica a onda moramo da pobjedimo Zvijezdu, svi treba da se potrudimo oko dolaska na tu a i ostale utakmice!
- Жика Павловић
- Kontakt:
Vastecija_GSE je napisao/la:Cekajte ljudi....jel ima iko normalan ovdje? dajte sta me vise boli **** koliki budzet ima Borac i ko je te pare dao.....i vise dosta prepucavanja...Borac je dobio tekmu sve je ok i gotovo...dosta je vise i ovih mangupa iz BL sto su vise na nasoj temi nego na temi Borca....dajte da se malo pozabavimo ostatkom sez....ima jos malo utakmica...treba onim igracima dati neku podrsku a ne samo "**** Borac **** BL" dajte vise da se dodje na neku utakmicu , lako je biti net huligan!