Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

lfc.tz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la lfc.tz » 10 maj 2011, 15:47

Jako dobra igra sinoc,skoro pa bez greske.Odlicno otvorili utakmicu,3 gola su plod vrsenja stalnog pritiska(posebna pohvala za to ide nasim DM-ovima) gdje Fulham 30 minuta skoro nije ni imao napada,neznam dal su u tom periodu imali i suta.Malo smo se opustili oko 30 minute nakon sto smo imali 3-0,a ko i nebi,vrsenje pritiska palo,kako smo zatvorili prvo poluvrjeme tako smo ga i otvorili,opusteno,primamo gol i malo sam se zabrinuo jer je opala igra i nakon primljenog gola smo nastavili par minuta lose igrat al onda ponovno pocinjemo sa napadima i postizemo dva gola.Pred kraj utakmice primamo drugi gol isti razlog opustenost al nema veze.Sjajna utakmica.Losi smo bili kod prekida skroz imao sam osjecaj da je kod skoro svakog kornera negdje pustalo,par puta su bili blizu pogodka nakon kornera al ispravice se to vjerujem.Mislim da veliki utjecaj na ovu igru ima trener prvog tima Steve Clarke vidi se ta cvrstoca u igri.Najboljii igrac Suarez,treba pohvalit Maxi-a i ostatak ekipe stvarno su odigrali jako dobru utakmicu.Po meni je ova bila najbolja za gledati.Lucas-Spearing iz utakmice u utakmicu me sve vise odusevljavaju.Iako su i jedan i drugi sa nasim stoperima bili krivci za golove,Spearing za prvi,Lucas za drugi(stajali predaleko od igraca koji je na vrhu 16m sa lotpm i naravno kasnili u blok) odigrali su maestralnu utakmicu kada je to bilo najpotrebnije.Cuvali su sredinu i dio odbrane koji je bio nepokriven izetima Flanagana i Jonhsona(2 asistencije).Sasha i ostali mrzitelji Lucasa mislim da vam je ona utakmica od jucer pokazala o cemu sam govorio.

Eh sad sto se tice nase sanse za LP,mislim da su jako male i da City ide,a nama ostaje borba za 5 mjesto.
Imamo 2 utakmice i iz njih mozemo izvuc 6 bodova dok City ima 3 utakmice,a iz te 3 im je potrebna samo jedna pobjeda,tako da realno LP mozemo zaboravit,nada zadnja umire i kod mene,moze se dogodit cudo al kao sto sam rekao jako su male sanse za to.Totenham-moze ih dobit al su jako losi,Stoke-los u gostima i mislim da ce ovdje 100% svoje ucesce naredne godine u LP i Bolton-ukoliko bi im gorilo to 4 mjesto mislim da imaju daleko kvalitetniju ekipu od njih al kada bi vec doslo do toga mislim da bi se i mogli ponadati.

Sto se Kenny-a tice mislim da ostaje,siguran sam u to 99.9%.Zaista ga treba sacuvat veliki posao je napravio odkad je doso u klub i zaista neke sjajne poteze napravio(dovodenje Clarka),poboljasnje rezultata,morala itd.

E malo o Lucasu u prosloj utakmici i golovi sa te utakmice.

Pogledajte Lucasov pas za Suareza kod prvog gola i njegov lob pas za Jonhsona kod drugog gola i neko prica o tome da on nema preglednost igre i da nezna lote dodat,bilo je tu jos dobrih Lucasovih poteza kao dug pas za Flanagana(nije se najbolje snaso sa lotpom u 16) i za Meirelesa(lose stopao) bilo ih je jos al ovi su mi nekako ostali u sjecanju,a skoro da nije imao pogresnog dodavanja.

EDIT:Prije utakmice Gerrard je gostovao u nekoj emisiji i rekao( zaboravio sam tacno od rjeci do rjeci) al u ovom kontekstu:da pare nisu problem i da nas ceka radno ljeto-po meni ovo obecava pred sljedecu sezonu,ne samo da je to Gerrard izjavio nego svi u i oko kluba sto nas zaista moze veselit.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 10 maj 2011, 17:01

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Evo koliko sam vjerovao u vas

slika
Bravo. Nisam se kladio danas, ne mogu da vjerujem da je kvota na Liverpool ovako dobra bila. :)
Ja odigrao Lfc pk 2, Velez, Vancuver i Dundee, uplata 5, dobitak 123, i proslo.
Dobra kvota na LFC pk bila :o :o :o
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 10 maj 2011, 17:04

lfc.tz je napisao/la: Pogledajte Lucasov pas za Suareza kod prvog gola i njegov lob pas za Jonhsona kod drugog gola i neko prica o tome da on nema preglednost igre i da nezna lote dodat,bilo je tu jos dobrih Lucasovih poteza kao dug pas za Flanagana(nije se najbolje snaso sa lotpom u 16) i za Meirelesa(lose stopao) bilo ih je jos al ovi su mi nekako ostali u sjecanju,a skoro da nije imao pogresnog dodavanja.
Kakvu je samo loptu poslao Flanaganu, ljevicom 8-) 8-) Da je bio Fabio zakuco bi je u mrezu 8-) 8-)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 10 maj 2011, 19:12

IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 maj 2011, 19:35

CARRAGHER: SUAREZ MOŽE POSTATI LEGENDA

Iako je u Liverpool stigao prije samo nekoliko mjeseci i za 'Redse' odigrao tek desetak utakmica, Luis Suarez već je uspio osvojiti srca svih navijača Liverpoola. No, nisu samo navijači prepoznali kvalitetu Urugvajca. Biranim riječima o njemu govore i suigrači, a pohvala je jutros stigla i od jednog od najvećih. Jamie Carragher je sinoć odigrao svoju 666. utakmicu za Liverpool i time došao na drugo mjesto vječne ljestvice po broju nastupa, a vjeruje kako u društvu najvećih Liverpoolovih igrača ima mjesta za još jednoga.

- Ukoliko Suarez nastavi ovako igrati, postati će veća legenda od mene. Stvarno izgleda kao vrhunski igrač, a igra i za momčad. To pokazuje da je svestran i da se lako prilagođava zahtjevima trenera. Od Božića igramo u odličnoj formi, došao je novi trener koji je pokrenuo stvari, stigli su i novi igrači i napravili veliku razliku. Suarez je sjajan. Nadam se da se ne zanosim previše, ali mislim da je u dosadašnjim nastupima pokazao da će biti pravi igrač za Liverpool, ne samo do kraja sezone, već i u idućim godinama.

Pohvale za novu 'sedmicu' stigle su i od najveće Liverpoolove legende svih vremena, Kennyja Dalglisha.

- Suarez je bio fantastičan. Odradio je cijelu utakmicu na visokom nivou i stvarao Fulhamu mnogo problema. Ni u najluđim snovima nismo mogli očekivati da će se tako brzo priviknuti na engleski nogomet. 8-)

KENNY: LUIS 'BOLJI OD SNOVA'

Kenny Dalglish tvrdi da siječanjsko pojačanje Luis Suarez igra "bolje nego što je itko mogao sanjati."

Maxi Rodriguez će se vjerojatno opet naći na naslovnicama nakon novog hat-tricka u pobjedi 5:2 nad Fulhamom, ali je preformans broja 7 ono što će najviše razveseliti navijače.

Urugvajac je zabio jedan i drugi namjestio igravši sjajno svih 90 minuta.

Dalglish je nakon utakmice izjavio: "Bio je fantastičan. I na kraju utakmice je trčao jednako kao i na početku. Stvarao im je svakojake probleme."

"Stvarno se sjajno snašao i pohvale idu njemu i njegovoj obitelji. Privikli su se na grad, na nogomet i ni u najluđim snovima se nismo mogli nadati da će se tako brzo priviknuti na engleski nogomet."

Ovaj rezultat je najbolji ikad u ovom dijelu Londona, te je također uslijedio nakon zasigurno najbolje gostujuće utakmice Redsa ove sezone.

"Fantastičan rezultat, fantastična predstava, te pobjeda koju smo zaslužili u svim aspektima."

"Mark Hughes je ovdje napravio sjajan posao. Imaju sjajnu statistiku ove godine na svom terenu i već po dolasku na Cottage znate da ćete imati strašno težak posao."

"Zbilja nismo očekivali pet pogodaka, no postigli smo ih zbog sjajnog nogometa koji smo igrali, imali smo odličnu pass igru i čak smo i bez lopte letjeli terenom."

Novim bodovima Liverpool je opet preskočio Tottenham na petom mjestu. U nedjelju se ponovno sastaju u direktnom okršaju.

O tome je li četvrtoplasirani City dostižan, iako mu za potvrdu Lige Prvaka treba samo tri boda iz tri utakmice, Kenny je rekao: "Možemo samo čekati. Znam da je dosadno i repetitivno, ali nije nam loše poslužilo tijekom proteklih godina, iduća utakmica je ipak najbitnija."

"Gdje će nas odvesti nitko ne zna - ne znamo koliko ćemo bodova osvojiti. Baš kao što nitko nije mogao pretpostaviti da ćemo doći ovdje i dobiti 5:2. Znam da ja nisam."

"Imamo tešku utakmicu protiv Spursa koji su imali sjajnu sezonu."

"Nitko nikad ne bi mogao predvidjeti seriju na kojoj su dečki od siječnja, zar ne? Bilo je fantastično, čak i ako ne uhvatimo peto mjesto. Možemo biti ponosni na sebe, a i pozicija nije toliko bitna koliko odgovor igrača na promjene."

Utakmica u ponedjeljak je bila 666. u dresu Liverpoola za Jamiea Carraghera koji je sada drugi na listi nastupa za klub svih vremena.

"On je ikona momčadi i zbilja je prikladno da posjeduje jednu takvu titulu."

"Ipak, ima još igara pred njim što je također možda neočekivano, no on je legendaran dio ovog kluba. Ovdje je od 12. godine, iako nažalost nije igrao otada nego od 17. Otada je vjeran sluga ovoj momčadi."

Carragherovo vrijeme u Liverpoolu podudara se s dominacijom Uniteda, koji je vrlo vjerojatno uzeo novu titulu pobjedom nad Chelseajem u nedjelju.

Dalglish je na to rekao: "Svatko tko osvoji titulu najbolja je momčad u ligi. Ne mislim da je situacija drugačija s Unitedom jer su zasluženo osvojili najviše bodova."

"Iako su naši rivali i protivnici, to ne znači da ih treba omalovažavati i uvijek smo imali respekta za ono što su postigli i tako je bez obzira tko osvojio titulu. Ukoliko ju osvoje oni, čestitat ćemo im."

"Postavili su standarde do kojih i mi moramo doći i potrudit ćemo se da to ostvarimo."

Dalglish također ne vjeruje da je povreda Andyja Carrolla koja ga je izostavila iz tima koji je putovao u London ozbiljna.

"Carroll ima samo modricu, pa bi trebao biti u redu.", rekao je menadžer. 8-)

KUYT: MAXI JE BIO FANTASTIČAN

Liverpool je sinoć prohujao Craven Cottageom i u rasponu od dva tjedna svojim protivnicima poklonio dvije 'petarde'. Ključnu ulogu u tim pobjedama, kao i u 3:0 pobjedi protiv Newcastlea, imao je Maxi Rodriguez. Argentinac je u rasponu od samo dva tjedna postigao svoj drugi 'hat-trick', a u tom je periodu ukupno postigao sedam golova. S nova tri gola, Maxi je stigao do deset pogodaka ove sezone, iako je često bio drugi izbor trenera Hodgsona i Dalglisha. Posebna pohvala stigla je od još jednog raspoloženog strijelca Dirka Kuyta koji zabija već petu utakmicu u nizu.

- Bila je to nova sjajna večer za Maxija. Prije Birminghama nije puno igrao, ali iskoristio je ponuđenu priliku i dva hat-tricka u dva tjedna su fantastičan pothvat. U odličnoj je formi, iskoristio je ukazano povjerenje, sjajan je igrač i svima nam je drago što je dio ove momčadi. Treći pogodak je jednostavno fantastičan.

Nizozemac se dotakao i trenutne forme i samopouzdanja kojeg je igračima vratio Dalglish.

- Zaista je veliko zadovoljstvo igrati u ovoj momčadi. Igramo odlično i jedino što se vidi u svlačionici su osmjesi na licima igrača. Cilj nam je plasirati se u Europu i želimo do kraja prvenstva osvojiti maksimalan broj bodova. Jedva čekamo nedjelju i Tottenham, ako budemo na razini na kojoj smo bili jučer, možemo se nadati još jednom odličnom rezultatu. :ugeek:

Što se tiče Kennya,ne ide kralj nigdje. 8-)
FK Pjetlovi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 maj 2011, 19:39

Gerrard: Suarez a joy to watch

Steven Gerrard described Luis Suarez as a 'midfielder's dream' after watching the Uruguayan turn in a sensational performance in Liverpool's 5-2 demolition of Fulham at Craven Cottage.

Suarez netted the Reds' fifth goal on a night to remember in west London, to add to Maxi Rodriguez's hat-trick and a Dirk Kuyt strike.

Speaking on television after the game, Gerrard, who is continuing his recuperation from a groin operation, chatted openly and honestly about a variety of subjects including Suarez, next season, Kenny Dalglish and also Manchester United closing in on the league title.

Here's what the Liverpool captain had to say...

On Luis Suarez's man-of-the-match performance against Fulham...

It goes to show how good Luis Suarez was. Usually, if you score a hat-trick, you deserve to win man of the match. But Luis Suarez's movement, touches, awareness, vision and the way he took his goal was sensational. He's a midfielder's dream. As soon as you look up, he's making great movement and gives you an option all the time. What impresses me even more about him is when he hasn't got the ball - his tenacity to win it back and attitude. In the 92nd minute, he was trying to get his second goal and still closing defenders down. He was just an absolute joy to watch.

On comparisons between Luis Suarez and Carlos Tevez...

I think it's natural he's going to be compared to Tevez because of the way he's built, his shape and the way he plays. But from what I've seen so far, and I'm going to be slightly biased because he's one of my teammates and one of our players, I think he could go on to be better. I can't wait (to play with Suarez next season). I am looking forward to next season already. Hopefully we can finish this season with another two wins, get a good pre-season under our belts and have a good crack at it next year.

On Dirk Kuyt's incredible form...

He's very good. He pops up with important goals, he's got the never-say-die attitude and never gives up from start to finish. He's in a very good vein form at the moment, scoring important goals. He's the Duracell bunny, isn't he? He just keeps going and going, never gives up, has a fantastic attitude, works hard every day in training and if you're a young kid and you look at Dirk, he's the type of role model you want - somebody who gives everything they've got.

On Maxi Rodriguez...

He's another player in superb form - that's two hat-tricks in three games. There are a lot of Liverpool players on top form at the moment.

On the difference Kenny Dalglish has made since returning...

I think Kenny has brought everyone together. He's approached all of the players, and he's drilling belief and confidence into them. Training has changed with Steve Clarke with the tempo, and the lads are enjoying going into training. You can see the difference out on the pitch - they're basically taking their training performances out there. If you're a footballer going into work smiling and enjoying it, you usually see results improving - and that's exactly what has happened.

On the attacking options Liverpool now have available...

Now the midfielders have got options. If big Andy Carroll is playing, you've got height and someone who it will stick with. If you've got Dirk, he will be everywhere, running into the channels, holding it up and running in behind. You've also got Suarez's class. The good thing about this team and squad now is there are options up front - good options.

On losing the 'two-man team' tag...

You only have to look at the performance (against Fulham) to realise we're not a one-man or two-man team. There were a lot of positive performances out there. If we can add a bit of strength to the squad in the summer and if the players can maintain that form, and there is still a lot of hard work to do, that's when we will push the teams above us a lot more closely.

On whether Liverpool can still make the top four...

It depends on the result (between Manchester City and Tottenham tonight). If Manchester City win, the race for fourth is all over, but if Tottenham can beat them it gives us a little bit more of a chance. We won't give up on it until it's impossible. The important thing for us is to worry about our two games and take six points from the last two.

On Manchester United closing in on league title No.19...

It's hurtful from our point of view because we held the record for so long, but you've got to give credit where it's due, they've overtaken us for the time being. The good thing is we are on our way back up and we won't give up the fight to try and overtake them again - don't worry about that. That is the motivation - to know your bitter rivals have overtaken you on league titles. We can still boast about the European Cups, of course, but we do need to amend the 19-18 and myself and everyone else will be doing everything we can to try and do that. 8-)
FK Pjetlovi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 10 maj 2011, 21:22

Što bi bilo dobro da dođe Lass, stvarno odličan igrač :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 maj 2011, 21:28

Han!$;Lfc je napisao/la:Što bi bilo dobro da dođe Lass, stvarno odličan igrač :mrgreen:
Imamo Lucasa :D

btw. City vodi
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 maj 2011, 21:29

Pogani Totenhem, nece valjda izgubit :(
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 10 maj 2011, 21:30

Edin TM87 je napisao/la:Pogani Totenhem, nece valjda izgubit :(
I to niko drugi nego Crouch !
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 10 maj 2011, 21:30

Carlo je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:Što bi bilo dobro da dođe Lass, stvarno odličan igrač :mrgreen:

btw. City vodi
Dobar je Lucas ali ipak da napravi malo konkurencije u ekipi :)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 maj 2011, 21:46

Han!$;Lfc je napisao/la:
Carlo je napisao/la:

btw. City vodi
Dobar je Lucas ali ipak da napravi malo konkurencije u ekipi :)
Iskreno, ne treba nam. Imamo Shelveyja i Spearinga, šta ćeš više? :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 maj 2011, 21:53

dugo se ovdje taj lass spominje... ako sad ne dođe onda nece nikad :D
You are someone else I am still right here

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 10 maj 2011, 21:54

Crouch ubija svaku nadu svojem bivsem timu da udje u ligu prvaka :lol:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 maj 2011, 22:16

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 10 maj 2011, 22:19

Taj mi se igrač pravo dopada,njegova brzina i sve to.Volio bi ga vidjeti u L'poolu. :)
You'll never walk alone.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 10 maj 2011, 22:19

Tribalian je napisao/la:Jurado u Liverpoolu ?????

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=84359
Odlican igrac :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 maj 2011, 22:28

LP papaaaa, vidimo se za 2 godine ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 maj 2011, 22:31

VolimLiverpool je napisao/la:Taj mi se igrač pravo dopada,njegova brzina i sve to.Volio bi ga vidjeti u L'poolu. :)
Po mom iskustvu kad god su ovi sa transfer marketa objavili nesto,tako je i bilo. Osecam da LFC sprema bar jos dva neka extra pojacanja.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 11 maj 2011, 01:10

Kruze price da je Zeljin kadet na putu za Lpool pa ako nesto znate javite nam na nasem podforumu. Unaprijed zahvaljujem
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.