Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Crouch ga dade u istu mrezu ko prosle godine, samo sto se prosle godine vise radovao 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bas poso da napisem, Dzeko se prepo od onoliko lopti prema njemumandraX je napisao/la:Vidi Silve što se dodaje čovječe, nmg' da vjerujem
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
eo žvalje saće opet po starom ...
- HeavensWonder
- Kontakt:
Sto si bolan ureko cojkamandraX je napisao/la:Vidi Silve što se dodaje čovječe, nmg' da vjerujem
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- anonymousHD
- Kontakt:
Edin isto muha bez glave, ne zna gdje trči. 
Kako ovaj Silva igra, bez po muke. Svaka cast!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Stvarno je kriza , ni zelje , ni zara , nista ... daj boze da ga zavali .. 
Željezničar za život cijeli !
Daj sta serete vise... opustite se. Previse ocekujete od njega...
Ne znam u sto gledate Dzeko veze m igru pravo ... osim promasene sanse dobar ... pametno igra otvara prostor itd.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Stvarno ne znam šta vi gledate, koju utakmicu??? Pa 'ajde dajte nekoga ko briljira trenutno u timu???
ali ima realno nepotrebnih zalijetanja i ima problema s primanjem lopte... Ne znam, sve vise sam sumnjicav po pitanju njega...kimbo je napisao/la:Ne znam u sto gledate Dzeko veze m igru pravo ... osim promasene sanse dobar ... pametno igra otvara prostor itd.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
stvarno se*****, ovaj Engleski komentator ga cijelo vrijeme hvali
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Za_raju je napisao/la: Ma ja bih volio da se Edin obrije u Minhenu,MCy je seoski klub za Bayerna,Bavarci ce uvijek biti ekipa koja pretenduje na nesto i znaci nesto u Evropi...
kimbo je napisao/la:Meni se cini da su oni vec formirali svoje misljenje o Edinu i da mu prije ili kasnije predstoji selidba u Bayern
mostar_mo je napisao/la:svakako će tako biti ako ne proradi, samo daj Bože da bude Bayern ...ovi ga neće mnogo trpiti ...maksimalno pola iduće sezone...
Pozdravljam ovakva misljenja
Bayernu i treba ovakav jedan "toranj" koji zna odigrat i akciju i zabit gol van sesnaesterca i koga onakav vezni red moze hraniti do beskonacnosti s loptama koje ce rezultirati golom,a ne "toranj"-kloc k'o sto je Gomez koji je nazalost dao ovoliko golove ove sezone.
A sto se tice dosadasnje igre,Dzeko nazalost samo odmaze na terenu,prvo onakva prilika i on promasi i nikako da mu proradi taj prijem lopte koji je uvijek bio savrsen.A i Silva mu dodaje uvijek kad su najmanje dvojica oko njega i to u krugu od 2 metra.Nadam se da ce ga ostaviti u igri do kraja utakmice i valjda ce zabit
#miasanmia
Sve simptomi igraca koji radi pojacano na fizici !!!!_dreamer_ je napisao/la:ali ima realno nepotrebnih zalijetanja i ima problema s primanjem lopte... Ne znam, sve vise sam sumnjicav po pitanju njega...kimbo je napisao/la:Ne znam u sto gledate Dzeko veze m igru pravo ... osim promasene sanse dobar ... pametno igra otvara prostor itd.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Dzeko ni u Wolfsburgu nikad nije pretjerao trcao ni ganjao loptu...ek0 je napisao/la:Stvarno Dzeko izgleda kao da se drogira od kako je dosao u Englesku, samopouzdanje nula, imam osjecaj da se sakriva iza igraca da nebi dobio loptu kada je neka akcija. Pa trci brate vise, da bar ostavis bolji utisak, a ne ovako. U par trenutaka izgleda kao se slucajno nasao na terenu, seta i cudi se.
P.S. Da je ovaj forum iole normalan banovali bi te zbog tog avatara...
konekcija mi koči tako da slabo vidim al men se čini da je Džeko katastrofa ...recite mi da nije aj please ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
..potpis i samo da dodam kako mu je olaksavajuca sto je citav City kanta , od taktike do ponasanja igraca na terenuek0 je napisao/la:Stvarno Dzeko izgleda kao da se drogira od kako je dosao u Englesku, samopouzdanje nula, imam osjecaj da se sakriva iza igraca da nebi dobio loptu kada je neka akcija. Pa trci brate vise, da bar ostavis bolji utisak, a ne ovako. U par trenutaka izgleda kao se slucajno nasao na terenu, seta i cudi se.
Željezničar za život cijeli !
-
jasko_juve
- Kontakt:
nijemostar_mo je napisao/la:konekcija mi koči tako da slabo vidim al men se čini da je Džeko katastrofa ...recite mi da nije aj please ...
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
da upravo hocu da kazem, komentator na sky de pohvalio dobru igru Dzeke, mada mu boba fali da bude pravibordo_Sarajevo je napisao/la:stvarno se*****, ovaj Engleski komentator ga cijelo vrijeme hvali