FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja kako znam mali Armin nece nigdje dok ne zaigra za prvi tim... To je stav njega a i njegovog oca to znam sigurno, neznam jeli se sta promjenilo od tada ali cu provjeriti
hahaha ti si ja mislim 5 koji to pitaspielführer_21 je napisao/la:@Ludlo
Ko je ta na avataru?

Gina joj je ime

5 javno i 5 preko pp ,znaci 9 ,sviju mi da sam sstavio mjesto skrivanja R.M. manje ljudi bi pitaloBuddy je napisao/la:hahaha ti si ja mislim 5 koji to pitaspielführer_21 je napisao/la:@Ludlo
Ko je ta na avataru?![]()
Gina joj je ime

Gina Luzi prvakinja MMA
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
LudLo 4 je napisao/la: 5 javno i 5 preko pp ,znaci 9 ,sviju mi da sam sstavio mjesto skrivanja R.M. manje ljudi bi pitalo![]()
Gina Luzi prvakinja MMA

"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
De nemoj me zaj.ebavatiDžo_Rigorozni je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la: 5 javno i 5 preko pp ,znaci 9 ,sviju mi da sam sstavio mjesto skrivanja R.M. manje ljudi bi pitalo![]()
Gina Luzi prvakinja MMA![]()

||| FKZeljeznicar |||
Koliko ja znam nije baš tako. Stari je navodno cijelo vrijeme u kontaktu sa Amarom. Uprava Želje je dopustila odlazak malog. Klub je Liverpul. Bio je na probi i zadovoljio. Trebao je da ode na posudbu u Genk ili Gent. Također se spominjala dobra odšteta za malog. To je priča od prije petnaestak dana. Sad, jel se nešto promijenilo ne znam. Al saznaće se ubrzo. Koliko sam ja upućen, roditelji su mu sasvim korektni ljudi. Usput, ponuda Liverpula se teško odbija. Realno.Vasa Ladacki je napisao/la:@ Stole, ja se zaista nadam da su moje informacije netacne i da sam pogresno informisan, od srca bi volio, ali tesko ...
@ bob, nisam ni rekao da nije Zeljovac, jasta je pravi, ali otac igra glavnu ulogu, hoce da ga proda i dzaba, a sto je najgore hoce sebi sav kes i zbog toga ne zeli potpisati nista sa Zeljom jer bi u slucaju prodaje imao samo odredjeni dio ... A da mu je Zeljo nudio, jeste itekako ..
@ elsaiČe, razumijem ja to sve, ali mislim da agencija ne moze uzeti nekoga prije 18. godine, klub uredu, ali ta agencija ga uzima i moze ga nuditi i prodati kome ona hoce, zbog toga cekaju 18 godinu
Super za Armina, samo mi je krivo što nije upisao nijedan nastup za seniore. Nadam se da će obeštećenje biti pristojno. Ovo je još jedan dokaz da moramo ulagati u našu omladinsku školu, a izgradnja trening kampa nam treba biti cilj. Ono što mi je drago jeste da ćemo isti trening kamp dobiti kada se bude gradio stadion. Nadam se da će to biti ubrzo...banovan je napisao/la:Koliko ja znam nije baš tako. Stari je navodno cijelo vrijeme u kontaktu sa Amarom. Uprava Želje je dopustila odlazak malog. Klub je Liverpul. Bio je na probi i zadovoljio. Trebao je da ode na posudbu u Genk ili Gent. Također se spominjala dobra odšteta za malog. To je priča od prije petnaestak dana. Sad, jel se nešto promijenilo ne znam. Al saznaće se ubrzo. Koliko sam ja upućen, roditelji su mu sasvim korektni ljudi. Usput, ponuda Liverpula se teško odbija. Realno.Vasa Ladacki je napisao/la:@ Stole, ja se zaista nadam da su moje informacije netacne i da sam pogresno informisan, od srca bi volio, ali tesko ...
@ bob, nisam ni rekao da nije Zeljovac, jasta je pravi, ali otac igra glavnu ulogu, hoce da ga proda i dzaba, a sto je najgore hoce sebi sav kes i zbog toga ne zeli potpisati nista sa Zeljom jer bi u slucaju prodaje imao samo odredjeni dio ... A da mu je Zeljo nudio, jeste itekako ..
@ elsaiČe, razumijem ja to sve, ali mislim da agencija ne moze uzeti nekoga prije 18. godine, klub uredu, ali ta agencija ga uzima i moze ga nuditi i prodati kome ona hoce, zbog toga cekaju 18 godinu
ruku na srce vise cemo zaradit ako ode u liverpul neg da ga mi prodamo nekom plzenu i slicnim, ako je istina ovo za liverpul treba ga pustit i ne pravit problemebanovan je napisao/la:Koliko ja znam nije baš tako. Stari je navodno cijelo vrijeme u kontaktu sa Amarom. Uprava Želje je dopustila odlazak malog. Klub je Liverpul. Bio je na probi i zadovoljio. Trebao je da ode na posudbu u Genk ili Gent. Također se spominjala dobra odšteta za malog. To je priča od prije petnaestak dana. Sad, jel se nešto promijenilo ne znam. Al saznaće se ubrzo. Koliko sam ja upućen, roditelji su mu sasvim korektni ljudi. Usput, ponuda Liverpula se teško odbija. Realno.Vasa Ladacki je napisao/la:@ Stole, ja se zaista nadam da su moje informacije netacne i da sam pogresno informisan, od srca bi volio, ali tesko ...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- spielführer_21
- Kontakt:
Mi u tom slučaju dobijamo od njegovog kasnijeg transfera iz Liverpoola negdje drugo onu naknadu za treniranje?? I to je sva zarada, je li tako?banovan je napisao/la:Koliko ja znam nije baš tako. Stari je navodno cijelo vrijeme u kontaktu sa Amarom. Uprava Želje je dopustila odlazak malog. Klub je Liverpul. Bio je na probi i zadovoljio. Trebao je da ode na posudbu u Genk ili Gent. Također se spominjala dobra odšteta za malog. To je priča od prije petnaestak dana. Sad, jel se nešto promijenilo ne znam. Al saznaće se ubrzo. Koliko sam ja upućen, roditelji su mu sasvim korektni ljudi. Usput, ponuda Liverpula se teško odbija. Realno.Vasa Ladacki je napisao/la:@ Stole, ja se zaista nadam da su moje informacije netacne i da sam pogresno informisan, od srca bi volio, ali tesko ...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
jah, mada mislim da ima i ono ako potpise do 21 godine... ili tako nest... a 5 % od svakog transvera, ako ode molis boga da ima karijeru ko anjelkaspielführer_21 je napisao/la:Mi u tom slučaju dobijamo od njegovog kasnijeg transfera iz Liverpoola negdje drugo onu naknadu za treniranje?? I to je sva zarada, je li tako?banovan je napisao/la:Koliko ja znam nije baš tako. Stari je navodno cijelo vrijeme u kontaktu sa Amarom. Uprava Želje je dopustila odlazak malog. Klub je Liverpul. Bio je na probi i zadovoljio. Trebao je da ode na posudbu u Genk ili Gent. Također se spominjala dobra odšteta za malog. To je priča od prije petnaestak dana. Sad, jel se nešto promijenilo ne znam. Al saznaće se ubrzo. Koliko sam ja upućen, roditelji su mu sasvim korektni ljudi. Usput, ponuda Liverpula se teško odbija. Realno.Vasa Ladacki je napisao/la:@ Stole, ja se zaista nadam da su moje informacije netacne i da sam pogresno informisan, od srca bi volio, ali tesko ...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ako je tako u zadnjih 15 dana onda uredu, samo nek bude dobro... Ali znam sta je bilo na zimskim pripremama i zbog cega je Amar zamjerio se prvenstveno ocu.. To da stari nece nista da radi bez Amara je glupost obicna, ali uredu mali se prodao neka je, Zeljo ce valjda dobiti nesto ...banovan je napisao/la:Koliko ja znam nije baš tako. Stari je navodno cijelo vrijeme u kontaktu sa Amarom. Uprava Želje je dopustila odlazak malog. Klub je Liverpul. Bio je na probi i zadovoljio. Trebao je da ode na posudbu u Genk ili Gent. Također se spominjala dobra odšteta za malog. To je priča od prije petnaestak dana. Sad, jel se nešto promijenilo ne znam. Al saznaće se ubrzo. Koliko sam ja upućen, roditelji su mu sasvim korektni ljudi. Usput, ponuda Liverpula se teško odbija. Realno.Vasa Ladacki je napisao/la:@ Stole, ja se zaista nadam da su moje informacije netacne i da sam pogresno informisan, od srca bi volio, ali tesko ...
Nama je Željo svetinja jedina.
Keenan.- je napisao/la:Ibraković: Želji guraju trofej kako bi Široki išao u Evropu
Mnogo varnica je bilo nakon prve utakmice finala Kupa BiH na Grbavici, koju je Željo dobio 1:0. Još više u onoj prvenstvenoj odigranoj tri dana kasnije na Bilinom polju (1:1) u okviru prvenstva BiH. Čini se da su se nakon dužeg vremena opet usijale strasti na relaciji Sarajevo – Zenica.
„U podređenom smo položaju kada su u pitanju ekipe koje se bore za Evropu, nama ne daju da iskoračimo jer sam uvjeren da će Čelik, ako osvoji Kup i plasira se u Evropu, narednih 10 godina biti u vrhu bh. nogometa. Naravno da to ne odgovara mnogima, tako da sve čine da nas osujete u našem cilju. Smetamo mnogima jer svi žele da Željo osvoji Kup, kako bi Široki kroz prvenstvo išao u Evropu. Ne zaslužujemo ovakakav tretman u našem nogometu i nadam se da će ovaj Komitet normalizaciju biti "normalan", baš kao i ljudi koji su na njegovom čelu. Poručujem svima da će trofej namijenjen pobjedniku Kupa BiH 25. maja ostati u Zenici“, izjavio je za SC Abdulah Ibraković, trener Čelika.
Jao pazi zadnje recenice svega ti. Sta sad treba mi da radimo da ih optuzujemo da su vec sve sredili u vezi kupa????????????
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
I to sto kazes, ne treba se raspravljati uopste.pintol_TM87 je napisao/la:Lagano ignoreZnaci tekma je u petak u 19:30 aj moglo je biti i gore...
Info iz prve ruke vrse se neki pregovori sa Arsenalom tacnije sa Borom Primorcem ok odigravanja prijateljske tekme...
Samo cu im ovo reci, kao i @Bianconeri1988
ŠALALALALALALAAAA ŽELJEZNIČAR!
btw. bilo bi fino za Arsenal, nadam se da ce se ostvariti

Pazi, ja sam napisao navodnoVasa Ladacki je napisao/la:Ako je tako u zadnjih 15 dana onda uredu, samo nek bude dobro... Ali znam sta je bilo na zimskim pripremama i zbog cega je Amar zamjerio se prvenstveno ocu.. To da stari nece nista da radi bez Amara je glupost obicna, ali uredu mali se prodao neka je, Zeljo ce valjda dobiti nesto ...banovan je napisao/la:Koliko ja znam nije baš tako. Stari je navodno cijelo vrijeme u kontaktu sa Amarom. Uprava Želje je dopustila odlazak malog. Klub je Liverpul. Bio je na probi i zadovoljio. Trebao je da ode na posudbu u Genk ili Gent. Također se spominjala dobra odšteta za malog. To je priča od prije petnaestak dana. Sad, jel se nešto promijenilo ne znam. Al saznaće se ubrzo. Koliko sam ja upućen, roditelji su mu sasvim korektni ljudi. Usput, ponuda Liverpula se teško odbija. Realno.Vasa Ladacki je napisao/la:@ Stole, ja se zaista nadam da su moje informacije netacne i da sam pogresno informisan, od srca bi volio, ali tesko ...

Koliko ja znam priča je bila da je Upravni odbor dopustio transfer uz Amarov blagoslov jer je bilo očito da malog ne možemo zadržati(a Željo je vjerovatno mogao da zajebava sa ispisnicom) i da smo tražili odštetu od 300.000. Ne znam čega. Vjerovatno KM-ova. Sumnjam da su euri bili u pitanju

Saznaće se to uskoro.
Tačno je da nemamo igru i da će se morati nešto mjenjati ali sam prije svega zahvalan što nemamo "gužvu"kakvu komšije imaju..Jedno je sigurno da sređena situacija u klubu mora dati rezultat.Kako tako klub je ustrojen i za nadati se da će ova garnitura izgurati barem dio onoga što nam je svima želja.Volio bih da se uvedu mlade snage da veliki igrači malo odmore ali ću podržati i odluku da opet gledam kako se lazar gura ili mladi višća troši vrijeme jer imamo pretpostavku da napredujemo a to je mir u klubu.Zna se šta je čiji posao a ostalo će doći
-
- Kontakt:
koji smo "bolesnici"TeaM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

jeli ovo savjet za zdraviji zivot????
26.05.2010-TITULA
- Stole iz Bora
- Kontakt:
E o ovome sam govorio. Sad je samo ostalo da vidimo jeli istina. Ako jeste, Željo bi trebao dobiti dobre pare a valuta je u eurima.banovan je napisao/la:Koliko ja znam nije baš tako. Stari je navodno cijelo vrijeme u kontaktu sa Amarom. Uprava Želje je dopustila odlazak malog. Klub je Liverpul. Bio je na probi i zadovoljio. Trebao je da ode na posudbu u Genk ili Gent. Također se spominjala dobra odšteta za malog. To je priča od prije petnaestak dana. Sad, jel se nešto promijenilo ne znam. Al saznaće se ubrzo. Koliko sam ja upućen, roditelji su mu sasvim korektni ljudi. Usput, ponuda Liverpula se teško odbija. Realno.Vasa Ladacki je napisao/la:@ Stole, ja se zaista nadam da su moje informacije netacne i da sam pogresno informisan, od srca bi volio, ali tesko ...
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Od neke belgijske menađerske agencije stigla je ponuda za malog Armina Hodžića.To ništa nebi bilo čudno da se u svoj toj priči nije pojavio i enes delimustafić sa svojim nekim potraživanjima od 90.000 eura odBubinog transfera u Murciu.Preko te iste agencije traži da se taj dug prebije preko malog Hodžića.

Čudno malo je reči,s obzirom da je isti imao dogovor sa klubom odnosno sa tadašnjim predsjednikom Farukom da se prva tranša obeštečenja isplati klubu a da on drugu tranšu naplati od Murcie kada za to dođe vrijeme.
Meni stvarno nije ništa jasno.
Navodno je čitav transfer iznosio 180.000eura i onpotražuje sada tih 90.000 eura.
Ko je koga lagao svo vrijeme saznaćemo uskoro.

Čudno malo je reči,s obzirom da je isti imao dogovor sa klubom odnosno sa tadašnjim predsjednikom Farukom da se prva tranša obeštečenja isplati klubu a da on drugu tranšu naplati od Murcie kada za to dođe vrijeme.
Navodno je čitav transfer iznosio 180.000eura i onpotražuje sada tih 90.000 eura.
-
- Kontakt:
Ovaj nas je Buba u crno zavijoDANDY je napisao/la:Od neke belgijske menađerske agencije stigla je ponuda za malog Armina Hodžića.To ništa nebi bilo čudno da se u svoj toj priči nije pojavio i enes delimustafić sa svojim nekim potraživanjima od 90.000 eura odBubinog transfera u Murciu.Preko te iste agencije traži da se taj dug prebije preko malog Hodžića.![]()
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, MrkiMedo, TefalTava i 43 gosta.