Safet Sušić - Pape
-
neroazzuro
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Uz slaganje sa Devil-om u većini njegovog zadnjeg komentara,moram dodati da mi je još uvijek teško da razlučim koji su od forumaša zreliji a koji zeleniji. Pošto,vidim,ima komentara koji idu do apsurda,od onih da Pape nema pojma o taktici,da je Bjelorusija,eto,pobijedila Francuze (iako je dvaput prešla centar),do onih malo ozbiljnijih koji stvari posmatraju stvari u cjelosti.
Prvo,ono što svakoj budali mora biti očigledno je to da Safet na svakom okupljanju svaki trening koristi samo za uigravanje startne postave igrom u dvije ekipe. To se ODLIČNO primijeti na igri reprezenacije,koja je sve tečnija i tečnija.
Druga stvar,SVI koji ono u Albaniji smatraju lošim rezultatom su trebali pogledat utakmicu te iste Albanije sa Bjelorusijom (koja "razvali" Francuze). Bjelorusi odlično prošli sa porazom od 1-0,uz jedno 3 pogođena okvira gola od strane Albanaca. Razvalili ih Albanci! Al,eto,nama je malo bod. Safet ovo Safet ono.
Treća stvar,Safetov minus u odnosu na Ćiru je sposobnost motivisanja fudbalera,što je,naravno, ogroman minus. Motivacija je u sportu danas uslov broj 1.
Neki će ovde dodati i slab Sušićev vokabular i odnos s medijima (za razliku od Ćire),mada ja lično u tome ne vidi neku veliku stvar. Mediji ko mediji...
Ali,ono najbitnije od svega je to što je očigledno da je čovjek došao sa JASNOM IDEJOM koju pokušava da sprovede u djelo. A to je jaka timska igra sa dosta pas igre i presinga na protivničku zadnju liniju.
Da li je to dobra ideja za našu ekipu,u to ne ulazim,ali mi je drago da se bar drži te ideje do kraja.
Ali ovo što neki (haman mlađi) jedva dočekaju svaki Safetov pogrešan potez (a ko ne griješi) kao razlog za napad na njega,to je fakat licemjerno. De da vidimo krajnji ishod ovog njegovog "mozganja" pa da onda prosudimo...
Prvo,ono što svakoj budali mora biti očigledno je to da Safet na svakom okupljanju svaki trening koristi samo za uigravanje startne postave igrom u dvije ekipe. To se ODLIČNO primijeti na igri reprezenacije,koja je sve tečnija i tečnija.
Druga stvar,SVI koji ono u Albaniji smatraju lošim rezultatom su trebali pogledat utakmicu te iste Albanije sa Bjelorusijom (koja "razvali" Francuze). Bjelorusi odlično prošli sa porazom od 1-0,uz jedno 3 pogođena okvira gola od strane Albanaca. Razvalili ih Albanci! Al,eto,nama je malo bod. Safet ovo Safet ono.
Treća stvar,Safetov minus u odnosu na Ćiru je sposobnost motivisanja fudbalera,što je,naravno, ogroman minus. Motivacija je u sportu danas uslov broj 1.
Neki će ovde dodati i slab Sušićev vokabular i odnos s medijima (za razliku od Ćire),mada ja lično u tome ne vidi neku veliku stvar. Mediji ko mediji...
Ali,ono najbitnije od svega je to što je očigledno da je čovjek došao sa JASNOM IDEJOM koju pokušava da sprovede u djelo. A to je jaka timska igra sa dosta pas igre i presinga na protivničku zadnju liniju.
Da li je to dobra ideja za našu ekipu,u to ne ulazim,ali mi je drago da se bar drži te ideje do kraja.
Ali ovo što neki (haman mlađi) jedva dočekaju svaki Safetov pogrešan potez (a ko ne griješi) kao razlog za napad na njega,to je fakat licemjerno. De da vidimo krajnji ishod ovog njegovog "mozganja" pa da onda prosudimo...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Megamon
- Kontakt:

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
za hejtere :
Okupljenne novinare interesovala je situiacija sa Safetom Sušićem kojem nije najbolje legla odluka o suspenziji Muniba Ušnoića.
"Cijenim Sušiča i doista nemamo nikakvih problema. Izgleda da probleme pokušavate napraviti vi novinari da bi imali očemu pisati", rekao je Ivica Osim.
Pape samo naprijed
Okupljenne novinare interesovala je situiacija sa Safetom Sušićem kojem nije najbolje legla odluka o suspenziji Muniba Ušnoića.
"Cijenim Sušiča i doista nemamo nikakvih problema. Izgleda da probleme pokušavate napraviti vi novinari da bi imali očemu pisati", rekao je Ivica Osim.
Pape samo naprijed
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- molotovljev
Pape je regularan..novinarska posla..sukob interesa..bordo_Sarajevo je napisao/la:za hejtere :
Pape samo naprijed
F.K.SARAJEVO
- Principatus
- Kontakt:
Koje iznenadjenje."Cijenim Sušiča i doista nemamo nikakvih problema. Izgleda da probleme pokušavate napraviti vi novinari da bi imali očemu pisati", rekao je Ivica Osim.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
I to jako neprijatno za kruticarePrincipatus je napisao/la:Koje iznenadjenje."Cijenim Sušiča i doista nemamo nikakvih problema. Izgleda da probleme pokušavate napraviti vi novinari da bi imali očemu pisati", rekao je Ivica Osim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ima da uslijedi plac. Ili ce nekako da drugacije interpretiraju, tipa:
"Ma dobro Osim je tim ustvari zelio da kaze...da novinari nemaju posla...pa zato to pisu...nemaju posla jer Pape ne zabavlja naciju svaki dan novom salom...i zato novinari pisu tako nesto...dakle Osim hoce da kaze da je Pape kriv sto tako pisu...morali smo Rumune 7:0 razbiti....PAPE odlazi!"
"Ma dobro Osim je tim ustvari zelio da kaze...da novinari nemaju posla...pa zato to pisu...nemaju posla jer Pape ne zabavlja naciju svaki dan novom salom...i zato novinari pisu tako nesto...dakle Osim hoce da kaze da je Pape kriv sto tako pisu...morali smo Rumune 7:0 razbiti....PAPE odlazi!"
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Eto sta bi, Osim rece novinari nemaju boljeg posla a Pape nasa legenda ispade pljuvac fasistiki izjava.Za_raju je napisao/la:Usutio sam se naravno jer je poceo licti na trenera i onda opet sve nas pljunu u lice...
Vi koji ga branite moram vas pitati znateli uopste koliko su teske ove rijeci koje je izrekao Susic???
Ova izjava nije nista blaza od izjava koje dolaze preko Drine kad se daje podrska onima koji su pocinili genocid...![]()
Susic je bio poceo graditi povjerenje nas koji smo odmah prepoznali na koji nacin je dosao na mjesto selektora odnosno nas koji smo znali za njegovu trenersku sposobnost i njegovu ljudsku stranu ili ti obraz i onda mu je proradila seljacka krv i sve po starom...![]()
Ako bude imao i gram obraza ( a znamo da ga nema) otici ce tamo odakle je i dosao.
soko je napisao/la:Sto je zalosno, sto Bosnjo odma mora poceti pljuvati a nije tu najvazniju stvar uzeo iz ovog teksta.
Odkad je ovo sranje pocelo, nigdje niko nije spominjao Papeta. Nisu ga zvali, niko njega nista ne pita.
Svasta, i onda opet neki mamlaz tj novinar napise neko sranje i hajmo pljujte.
Pljunut si kao i ja ovom izjavom i nek vas je stid sto se odazivate na ime Bosanac i Hercegovac kad poslije ovakve fasisticke izjave dajete podrsku pljuvacu svih nas...
Nista idemo dalje.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Ima da uslijedi plac. Ili ce nekako da drugacije interpretiraju, tipa:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Ja sto Osim '' diplomatski posamara'' novinare u vezi onih hava-zovih ''izjava''.
Nece im dobar mjesec dana, pasti na pamet da seruckaju.
Nece im dobar mjesec dana, pasti na pamet da seruckaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel to Pape zali Usanovica? Zasto? Zbog cega? 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- molotovljev
To i jeste finta 'kriticara'...vazno je:kakvu je izjavu Pape dao,kako izgleda,gdje bio cijelo vrijeme...
Rezultat uopste nije vazan,niti igra reprezentacije...sve sto imaju reci..Pape odlazi..pitam se zbog cega...
TITULA NAJBOLJEG
Rezultat uopste nije vazan,niti igra reprezentacije...sve sto imaju reci..Pape odlazi..pitam se zbog cega...
TITULA NAJBOLJEG
F.K.SARAJEVO
Ti to opet maloprije ustao.Probisvjet je napisao/la:Jel to Pape zali Usanovica? Zasto? Zbog cega?
Pogledaj video i tonski zapis a ne da citas izvjestaj, sta je Osim rekao.
Pa se opet vrati i procitaj to sto ti napisa.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Haha kako ih Osim pocjepa. 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
neroazzuro
- Kontakt:
Svega mi,vidićete kad gamad sad počnu pljuvat po Ivici. Kako on napada novinare,bla bla bla. GAMAD!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Upravo to. Ubijedjen sam da ce ga ubrzo poceti kritikovati i pljuvati.neroazzuro je napisao/la:Svega mi,vidićete kad gamad sad počnu pljuvat po Ivici. Kako on napada novinare,bla bla bla. GAMAD!
novinari kod nas i previse seru, pogledajte dnevnike, samo crnjak i cesto kreiraju misljenje, nista neutrala!!! neka im je odgovorio, to je ona cista smrdljiva potreba da se nesto desava, da se pravi nemir.....
4-IN-A-ROW
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Kako Osim zove Papeta?
Dečko
Dečko
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Ma hajde to.Ali kad se izvali ili natakari par njih na forumu.Strauss je napisao/la:Upravo to. Ubijedjen sam da ce ga ubrzo poceti kritikovati i pljuvati.neroazzuro je napisao/la:Svega mi,vidićete kad gamad sad počnu pljuvat po Ivici. Kako on napada novinare,bla bla bla. GAMAD!firauni jedni
U zargonu eto ga izd'o drzavu ko' Alija
@Dzo Rigoroznjak Ivica je stariji od Papeta petnaestak godina ,a vodio ga i u repci.
Opet normalnije je i to nego kao Ciro kad te nazove sinom.
Ko' sto bi jedan rekao,mrs u pm ko da si mater opsovao.Samo me otac moze zvati sinom
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 maj 2011, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.