RK Bosna

D-mol
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la D-mol » 10 maj 2011, 16:32

Rosas7 je napisao/la:
Kauboj je napisao/la:
brzi je napisao/la:Sve ove dane se izbjegavaju pomenuti djelioci pravde iz B.Luke,mada je javna tajna da im je se RK BOSNA zahvalila 20 hiljada,,puta,, 8-)
Još malo zanimljive statistike oko delegiranja sudaca na gostujućim utakmicama Bosne BH Gas od gospodina
Halila Škaljića. Izbor je zanimljiv, a još zanimljivija je učestalost ponavljanja!

Gračanica – Bosna BH Gas
Suci: Dejanović – Marčetić

Bosna Prevent – Bosna BH Gas

Krivaja – Bosna BH Gas

bosna je najaci tim u u zemlji to su i dokazali,nemoraju im ovako stelit suce,al eto

Sloga – Bosna BH Gas
Suci: Primorac – Sušić

Gradačac – Bosna BH Gas

Borac – Bosna BH Gas

Konjuh – Bosna BH Gas
Suci: Konjičanin – Konjičanin

Izviđač – Bosna BH Gas
Suci: Konjičanin – Konjičanin

Goražde – Bosna BH Gas
Suci: Salkanović – Zeljko

svi imate nesto protiv kad je u pitanju bh klub ili kad je neki dobar rezultat ostvaren za klub.... "svi" nadjete se da pljujete i sl. pa ljudi imajte i vi sve sto ima bosna i ganjajte rezultate...... ha ya..... ni u babe nema džbe.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Horde Zla

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 10 maj 2011, 17:21

Evo da i ja dam svoj doprinos "statističarima" o RK Bosna.

Sezona: 2005/2006.
1. RK BOSNA = 81 bod = 22 boda više od 2. Izviđača

Sezona: 2006/2007.
1. RK BOSNA = 88 bodova = 29 bodova više od 2. RK Bosna - Visoko

Sezona: 2007/2008.
1. RK BOSNA Lido osiguranje = 56 bodova = 10 bodova više od 2. RK Konjuh

Sezona: 2008/2009.

1. RK BOSNA Sunce osiguranje = 62 boda = 12 bodova više od 2. Borca

Sezona: 2009/2010.
1. RK BOSNA BH GAS = 63 boda = 14 bodova više od 2. Borca

:) :) :) :) :) + :D zaredom.....
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 10 maj 2011, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....

D-mol
Kontakt:

Post Postao/la D-mol » 10 maj 2011, 17:34

Trigger je napisao/la:Evo da i ja dam svoj doprinos "statističarima" o RK Bosna.

Sezona: 2005/2006.
1. RK BOSNA = 81 bod = +22 boda više od 2. Izviđača

Sezona: 2006/2007.
1. RK BOSNA = 88 bodova = +29 bodova više od 2. RK Bosna - Visoko

Sezona: 2007/2008.
1. RK BOSNA Lido osiguranje = 56 bodova = +10 bodova više od 2. RK Konjuh

Sezona: 2008/2009.

1. RK BOSNA Sunce osiguranje = 62 boda = +12 bodova više od 2. Borca

Sezona: 2009/2010.
1. RK BOSNA BH GAS = 63 boda = +14 bodova više od 2. Borca

:) :) :) :) :) + :D zaredom.....

mislim da se nema sta pricat vise... rezultati sve govore.... jasno i glasno BOSNA CHAMPIONS :)
Horde Zla

samba
Kontakt:

Post Postao/la samba » 10 maj 2011, 18:05

Kauboj!
Super si prezentirao sudijske parove na utakmicama BH sampiona. Ti bi I'm vjerovatno odredio picopjevca Pandjica i zenicku prodanu dusu Satordziju na svim gostovanjima.

Nadam se da ces imati dovoljno prstiju da izbrojis koliko su puta Kamberovic & Sabic + Knezovic & Begic spasili satrologa Marku u ovoj sezoni? Ili banjalucki sudijski par u par navrata na domacem terenu!? Ili Dejanovic & Marcetic, koji su zadnjih 10 minuta Gorazdu u Banja Luci konstantno iskljucivali igrace?!

Kauboj, pozdravi mi Marku, Magija i Andreja. Borac ce biti prvi kada oni budu odredjivali sudije.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 14 maj 2011, 22:20

Danas rutinska pobjeda u Prijedoru 28:35!

Zna li neko kako smo odigrali u kupu utakmice do polufinala, ako smo sve pobijedili onda smo u mogućnosti da završimo sezonu sa svim pobjedama u domaćim utakmicama, znači savršeno!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 14 maj 2011, 23:45

aleksandar_veliki je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Danas rutinska pobjeda u Prijedoru 28:35!

Zna li neko kako smo odigrali u kupu utakmice do polufinala, ako smo sve pobijedili onda smo u mogućnosti da završimo sezonu sa svim pobjedama u domaćim utakmicama, znači savršeno!
Pobjeda nije bila bas rutinska, ovi su vodili u 40. minuti, ali onda su se Studenti uozbiljili i slavili. Sve pobjede su u sezoni, a cini mi se da danas Karacic nije igrao, pa ova pobjeda jos vise dobija na tezini. Povrijedjen je, ali bice spreman za Kup.
Ma, bila je rutinska.
S Bosnom se sve domaće ekipe maksimalno mogu "nositi" tih nekih 40-ak minuta i onda se pokaže kvalitet, spremnost...i sve postaje rutina.
Obrnuto tom su nastupi Bosne u "LP", objektivno....ali - Bosna među 16 najboljih u Europi! Golemoooo!
:)
Bosno moja poharana....

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 19 maj 2011, 12:42

Šta je ovo raja!?
Svi zašutili! Jesmo osvojili (odbranili) titulu šampiona :D , ali evo za dva dana i završnica Kupa i to baš u Banja Luci!
Polufinalisti se znaju....a finalisti, a pobjednik!'
Nešto slaba zainteresovanost i za ovaj pehar - valja i njega 'odbraniti' - neka ga još u Sarajevu u vitrinama Bosninim ;)
Bosno moja poharana....

Piotr
Kontakt:

Post Postao/la Piotr » 19 maj 2011, 15:18

Trigger je napisao/la:Šta je ovo raja!?
Svi zašutili! Jesmo osvojili (odbranili) titulu šampiona :D , ali evo za dva dana i završnica Kupa i to baš u Banja Luci!
Polufinalisti se znaju....a finalisti, a pobjednik!'
Nešto slaba zainteresovanost i za ovaj pehar - valja i njega 'odbraniti' - neka ga još u Sarajevu u vitrinama Bosninim ;)
Zašutila i Bosna BH Gas : http://www.rkbosnasarajevo.ba/index.html . Nema se za hostinga ;)
Što se završnice Kupa tiče, s obzirom da se igra u Banja Luci i s obzirom na delegirane sudije, bit će teško odbraniti trofej. Ali ne i nemoguće :)

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 19 maj 2011, 16:47

Piotr je napisao/la:.......Zašutila i Bosna BH Gas : http://www.rkbosnasarajevo.ba/index.html . Nema se za hostinga ;)
Što se završnice Kupa tiče, s obzirom da se igra u Banja Luci i s obzirom na delegirane sudije, bit će teško odbraniti trofej. Ali ne i nemoguće :)
Znam sam da sajt ne radi. Razlog za to može biti najmanje dvojak - to što navodiš, mada meni to nije baš 'ubjedljivo', ali i hrpa drugih. Teško da je sajt finansijski pokazatelj - pa onaj stari Bosnin nije zauzimao 'prostora' ni polovinu koliko nude oni besplatni hostinzi, čak i oni bez reklama....
Ipak, nije za dobro to što sajt ne radi - i mene to ljuti :evil:

Kup će biti mnogo teže odbraniti nego šampionat upravo iz razloga koji si naveo, ali ima Bosna snage da 'odradi' oba svoja "ljuta" rivala - peharu je za sad mjesto tamo gdje se i do sad nalazio :)
Bosno moja poharana....

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 19 maj 2011, 20:19

ako je do hostinga, mogu ga vazda hostirati kod nas besplatno. one evropske pobjede barem toliko vrijede. :!:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 maj 2011, 20:33

Kad se igra zavrsnica kupa i hoce li biti na TV-u???
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 19 maj 2011, 21:43

admin je napisao/la:ako je do hostinga, mogu ga vazda hostirati kod nas besplatno. one evropske pobjede barem toliko vrijede. :!:
Pa javi im se na mail, teško da će se sami javiti, svi misle da nema džabe ni kod babe...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 19 maj 2011, 21:55

sarajlija89 je napisao/la:Kad se igra zavrsnica kupa i hoce li biti na TV-u???
20. i 21.maja.
Finale će biti na TV, u 17,30 h.
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 19 maj 2011, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 19 maj 2011, 21:58

Hawking je napisao/la:
admin je napisao/la:ako je do hostinga, mogu ga vazda hostirati kod nas besplatno. one evropske pobjede barem toliko vrijede. :!:
Pa javi im se na mail, teško da će se sami javiti, svi misle da nema džabe ni kod babe...
Ma prije da je problem osoba za "održavanje" sajta, aktualiziranje sadsržaja...admina...
Aki, što kaza prethodnij, najbolje bi bilio kontaktirati klub i pitati - zaslužili su to.
Bosno moja poharana....

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 19 maj 2011, 23:00

Trigger je napisao/la:
Hawking je napisao/la:
Ma prije da je problem osoba za "održavanje" sajta, aktualiziranje sadsržaja...admina...
Aki, što kaza prethodnij, najbolje bi bilio kontaktirati klub i pitati - zaslužili su to.
toliko o evropskoj bosni....ni sajt ne radi..a kamoli šta drugo :lol: :lol: ....

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 19 maj 2011, 23:33

Aikon je napisao/la:.....toliko o evropskoj bosni....ni sajt ne radi..a kamoli šta drugo :lol: :lol: ....
Zašto i čemu toliko zlobe drugar kod tebe, odjednom i to "zbog sajta"!??
Hmmm.... potvrđuje se stara istina - ovdje će ti sve oprostiti (i zločine) samo USPJEH neće, većina :roll:
Bosno moja poharana....

firefighter
Kontakt:

Post Postao/la firefighter » 20 maj 2011, 01:51

Ma Bosna ima predobru Facebook stranicu. Svaku informaciju dobijem tamo. Imaju najbolju i najaktivniju vezu sa svojim fanovima... Sta ce im vise od toga? Visine i tezine igraca?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 maj 2011, 02:00

Na Bosnu će uvjek bit ljubomorni oni koji ne vole sport i kolektiv. To je poslije sjedeće odbojke najbolji kolektiv u Bosni i Hercegovini i jedni klub koji svake godine sve bolje i bolje rezultate pravi u Europi, a kod nas im niko ništa ne može, ni blizu. Zato su ljubomorini a trebali bi svakako suprotno od toga, al pošto kod nas nije ništa normalno pa ne treba se čudit ni ovome.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 20 maj 2011, 02:09

firefighter je napisao/la:Ma Bosna ima predobru Facebook stranicu. Svaku informaciju dobijem tamo. Imaju najbolju i najaktivniju vezu sa svojim fanovima... Sta ce im vise od toga? Visine i tezine igraca?
OK - FB je svjetska 'mreža'...ali zaista je upitno to sa sajtom!?
Ipka, RK Bosna kao evropski klub MORA imati svoj web-site, ma šta ko o tom mislio....
Bosno moja poharana....

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 20 maj 2011, 10:00

Trigger je napisao/la:
Aikon je napisao/la:.....toliko o evropskoj bosni....ni sajt ne radi..a kamoli šta drugo :lol: :lol: ....
Zašto i čemu toliko zlobe drugar kod tebe, odjednom i to "zbog sajta"!??
Hmmm.... potvrđuje se stara istina - ovdje će ti sve oprostiti (i zločine) samo USPJEH neće, većina :roll:
bosna je EVROPSKA kad je u pitanju: igra,dobar trener,uspjehi:državni prvaci,prolaz u LP,i nadajmo se novoj tituli u kupu ;)

a ostale stvari:.....NO KOMENT :oops: :oops:

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.