FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 21 jun 2009, 11:28

Ihtijarević povrijeđen, sa Hošićem sklopljen dogovor

Mehmed Janjoš izgleda da je osuđen na stalna nerviranja na klupi Sarajeva. Ekipa s Koševa nije ni počela pripreme, a već je ostala bez glavne uzdanice Alena Škore, koji će zbog operacije koljena propustiti veći dio jesenje polusezone.

Čim su igrači počeli raditi, desio se novi peh. Faruk Ihtijarević je na treningu u sudaru sa suigračem slomio jagodičnu kost, pa je Janjošev ionako dosta oskudan kadar ostao bez još jednog fudbalera.

Kada je riječ o pojačanjima, čini se da je jedno na pomolu. Radi se o Dženanu Hošiću, čiji je angažman na Koševu prošle zime propao zbog spora s Veležom.

Nekadašnji bek Sarajeva, koji je nakon odlaska s Koševa prije desetak godina igrao za ruske i poljske klubove, pregovara o povratku. Kako kaže sportski direktor Senad Merdanović, čini se da će s Hošićem biti sklopljen dogovor.

- S njim smo se načelno dogovorili. Nije još potpisao, ali putovat će s nama na pripreme - kaže Merdanović.

On dodaje da klub u planu ima još nekoliko igrača, ali da je njihov dolazak upitan zbog teške finansijske situacije.

Ekipa Sarajeva danas putuje na prvu fazu priprema u Vitez, gdje će se zadržati sedam dana. U ponedjeljak će bordo tim saznati ime protivnika u drugom pretkolu Evropske lige.

Damir Hadžić ostaje

Damiru Hadžiću, kojeg su navijači Sarajeva izabrali za najborbenijeg igrača u prošloj sezoni, istekao je ugovor na kraju protekle sezone, ali čini se da će, na radost poklonika tima, ovaj fudbaler ostati na Koševu.

Iako je imao nekoliko opcija za odlazak u inozemstvo, Hadžić je s Upravom dogovorio produženje saradnje, koja bi uskoro trebala biti potpisom ozvaničena.
Dnevni Avaz
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 21 jun 2009, 12:53

cassanova je napisao/la:OK stvarno nisam upucen i ne pratim toliko fks koliko pratim FKŽ al koliko ja znam primili ste dosta!al ipak zna se ko je najveci i najtrofejniji klub u BIH a to je FK Željeznicar!hajde sad živio ti meni....Respect svako ima svoje misljenje :P :P

zelja je najtrofejniji kluba samo zato sto je dva puta osvojio BH super kup koji se vise ne igra, da nije toga ne bi bili najtrofejniji. zadnjih 5 godina niste bili ispred sarajeva, a niti izasli u evropu, s sarajevo 4 puta izaslo. zato kad sarajevo bude igralo evropske tekme ti fino idi na pesmu ciganin sam al najelepsi
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 21 jun 2009, 12:58

irfan41 je napisao/la:
cassanova je napisao/la:OK stvarno nisam upucen i ne pratim toliko fks koliko pratim FKŽ al koliko ja znam primili ste dosta!al ipak zna se ko je najveci i najtrofejniji klub u BIH a to je FK Željeznicar!hajde sad živio ti meni....Respect svako ima svoje misljenje :P :P

zelja je najtrofejniji kluba samo zato sto je dva puta osvojio BH super kup koji se vise ne igra, da nije toga ne bi bili najtrofejniji. zadnjih 5 godina niste bili ispred sarajeva, a niti izasli u evropu, s sarajevo 4 puta izaslo. zato kad sarajevo bude igralo evropske tekme ti fino idi na pesmu ciganin sam al najelepsi
Samo cekam da vam dodje Zvezda i Delije :D
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 21 jun 2009, 13:04

je LI prvu utakmicu igramo kao domacin ???
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 21 jun 2009, 13:26

Sutra je zrijeb raja,koga bi ste zelili da izvucemo?Zvezdu zasto ne pa nek dodju i delije.Bujrum hahaha.LJUBAV je samo jedna.FCS.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 21 jun 2009, 13:59

Rijeka, Zvezda ili Galata. :mrgreen:

R_Quaresma
Kontakt:

Post Postao/la R_Quaresma » 21 jun 2009, 14:05

ma nije važno ko da dođe....samo da se igra Evropa na Koševu...najviše bi volio c.zvezdu da jih odpratimo nazad u pasaluk sa 5 komada... ;) ;) ;)
Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!

n4n3
Kontakt:

Post Postao/la n4n3 » 21 jun 2009, 14:09

pa raja nek dodje ko hoce, ja bih iskreno volio da dobijemo Rijeku, a i Zvezdu sto da ne, nije ni ta zvezda nesh, bar trenutno sada, znamo da su u nenormalnoj krizi, tako da se to moze odraziti na igru, al sta bude bude, Horde ce te pratiti bilo gdje !!!
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997

High

Post Postao/la High » 21 jun 2009, 15:09

Moguć ljetni transfer

Prema izvorima iz Dalmacije, mladi napadač Sarajeva Dalibor Pandža, na meti je Hajduka. Za 18-godišnjeg igrača sa Koševa zanima se i sportski direktor Splićana, Iko Buljan.

Radi se o jednom od najtalentovanijih mladih igrača u BiH Premijer ligi, a najveća odlika je brzina.
Prema pisanju portala Dalmacianews Hajduk bi u svom sastavu mogao imati dvojicu Pandža, Borisa i Dalibora.

Mladi reprezentativac BiH je profesionalni ugovor sa FK Sarajevo potpisao u januaru 2009. godine, a prije toga je bio najbolji juniorski strijelac.

Pojedini mediji idu daleko pa ga zovu novi Edin Džeko zbog dobrih igara i golova.

Mladog napadača su već gledali OFK Beograd, Partizan, Bochum i Hamburger i s obzirom na tešku finansijsku situaciju u Sarajevu nije nemoguće da promijeni sredinu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 jun 2009, 15:16

e jbg, valjda nam neće otići Dado ! :roll:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jun 2009, 15:19

A oticice sigurno ako zadovolji tamo,klub sigurno nece odbiti ponudu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 21 jun 2009, 15:35

Ok neka ide ali pod pravim obestecenjem,a sta je pravo obestacenje to je pitanje.Momak je kapacitete samo takav i vidicete da ce to hajduk znati unovciti kad zato dodje pravo vrijeme,naravno pod uslovom da i ode u hajduk.

R_Quaresma
Kontakt:

Post Postao/la R_Quaresma » 21 jun 2009, 15:48

hočemo li navijači Sarajeva ili bilo kojeg drugog kluba u Bosni doživjeti da prodamo igrača više od 1 mio eur????? :cry: :shock: :!:
Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jun 2009, 19:07

Pa, budite pametni i napravite sto je Široki napravio u slucaju Pandze. Novac, plus 40 posto od slijedeceg transfera. Ukoliko je igrac dovoljan kapacitet, unovcit ce njega Hajduk vec za nesto. Nece postici cijenu kao sto bi u Dinamu, vjerojatno, ali doduse oni bi to rijesili s vise para, bez ovih prethodno navedenih mogucnosti.
...Život za Široki...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 jun 2009, 22:13

Da li će sutra biti prenos na http://uefa.com izvlačenja parova (tj. tabelarni prenos) i ako hoće u koliko je sati izvlačenje. Predpostavljam u 12:00 ?
Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 21 jun 2009, 22:17, ukupno mijenjano 2 puta.

High

Post Postao/la High » 21 jun 2009, 22:16

U 13:30 je izvlacenje,bar za nas klub.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 jun 2009, 22:18

High je napisao/la:U 13:30 je izvlacenje,bar za nas klub.
Da, evo i ja vidjeh na fks forumu.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 jun 2009, 14:09

da vas hoce zapast zvezda,pa da vam delije malo pokazu kako se navija na tribinama :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

High

Post Postao/la High » 22 jun 2009, 14:11

rob do bagro je napisao/la:da vas hoce zapast zvezda,pa da vam delije malo pokazu kako se navija na tribinama :D

U koliko je izvlacenje za celik ?

High

Post Postao/la High » 22 jun 2009, 14:18

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.