Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 10 maj 2011, 00:31

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne sumnjajte da ce King dobiti ugovor. :)
ma ne sumnjam ja nego sve izgleda super sada pa je vrijeme da se desi neka glupost :D

nego Taiwo i Mexes kao sto sam ja davno rekao izgleda i sluzbeno sada u Milanu.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 maj 2011, 00:32

E propade Taiwo, najvjerovatnije da ce Enrique biti meta. Ne vjerujem da cemo utjehu traziti u Cissokhu. :)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 maj 2011, 00:33

OTNYS_YNWA je napisao/la:E propade Taiwo, najvjerovatnije da ce Enrique biti meta. Ne vjerujem da cemo utjehu traziti u Cissokhu. :)
u zadnje vrijeme sam vise za transfer Enriquea nego Cissokha jer ovog drugog sto vise gledam sve mi se manje sviđa njegova igra.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 10 maj 2011, 00:48

Sad nesto kontam, pa imamo sanse da preskocimo ovog City-ja. Vrlo lahko mogu izgubiti od Tottenhama, a s obzirom koliko su kilavi, mogu i protiv Stoke-a i protiv Bolton-a odigrat nerijeseno i mi smo 4. ako se ne varam, jer bi se gledala gol razlika jer smo i u Manchester-u i na Anflield-u izgubili, odnosno dobil 3-0. Naravno sve ovo pada u vodu ako mi ne dobijemo obje utakmice do kraja...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 maj 2011, 00:51

nummaLFCŽ je napisao/la:Sad nesto kontam, pa imamo sanse da preskocimo ovog City-ja. Vrlo lahko mogu izgubiti od Tottenhama, a s obzirom koliko su kilavi, mogu i protiv Stoke-a i protiv Bolton-a odigrat nerijeseno i mi smo 4. ako se ne varam, jer bi se gledala gol razlika jer smo i u Manchester-u i na Anflield-u izgubili, odnosno dobil 3-0. Naravno sve ovo pada u vodu ako mi ne dobijemo obje utakmice do kraja...
ja bi radije da city sutra pobjedi tottenhama pa da mi budemo bilizi toj 5. poziciji nego da imamo sanse zavrsiti 4. a na kraju da padnemo na 6. poziciju... u svakom slucaju sutra kako god da oni odigraju mi mozemo neci nesto pozitivno u tom rezultatu :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2011, 01:01

Enrique je zavrsena prica ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Cilic LFC
Kontakt:

Post Postao/la Cilic LFC » 10 maj 2011, 01:06

Svaka čast momcima na odličnoj utakmici, zabiti Fulhamu (koji je poslije Citya,Uniteda i Chelsea imao najmanje primljenih golova) 5 komada i to na njihovom terenu je fantastično.
You'll Never Walk Alone

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 10 maj 2011, 01:15

Gdje je ovaj Maxi bio čitavu sezonu??Do prije 5 utakmica nije bio ni na klupi i onda 7 golova u 3 utakmice sad je drugi strijelac kluba sa 10 golova :o

žali Bože žto Roy nije ranije otišao sad bi vjerovatno bili 3.-4. jer ova igra, bez 4 standardna, je fantastična.Izgledaju kao da ne trebaju pojačanja. :D

Nadam se kiksu onih sutra pa da se bar nadamo za to 4. mjesto.Ako Tottenham pobijedi opet mi sami odlučujemo o sebi jer igramo sa njima na Anfieldu tako da bar Europa Liga neće ostati upitna a LP nedostižna. :mrgreen:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 10 maj 2011, 01:17

Who was our Man Of The Match vs Fulham
Luis Suarez60%
Maxi Rodriguez31%

Divno napredujemo,uigravamo se za sljedecu sezonu. Na ljeto nas ocekuje finansiska inekcija od 60 miliona + 20 od prodjaje nekog starog gvozda znaci oko 80 miliona.. Svidja mi se sto vise nema dovodjenja OTPADA za pisljivih 4-5 miliona vec sada znamo sta dovodimo i na sta idemo a to su mladi i talentovani igraci.. Imamo velikog strucnjaka Commolija koji je zaduzen za transfere igraca uz konsultaciju sa Kenijem.. Clark je zaduzen za treninge i uigravanje ekipe i sve je na svome mjestu vidi se napredak u pas igri i realizaciji sto nam je falilo..

Ocekujem da na ljeto dovedemo mlade igrace a da starudiju prodamo ili posudimo, vrlo je bitno da onoliko koliko prodamo priblizno toliko i dovedemo igraca jer nam je sada klupa jako slaba..

Out: Kirgijakos, Konchesky, Jovanovic, J. Cole, Poulsen, Maxi (bez ljutnje jest dobro igrao zadnje tekme)

In: Sakho, Enrique, Marveaux, Defour, Young.

Tim ce ciniti:

Golmani: Reina,Gulacsi, Jones
RB: Glen, Kelly, Robinson
LB: Enrique,Aurelio,Flanagan
CB: Agger,Skrtel,Carra,Sakho,D Wilson,Ayala
Vezni: Gerrard,Meireles,Lucas,Defour,Spearing,Shelvey
Krilni: Suarez, Marveaux, Young, Eccleston, Ammo
CF: Carroll, Kuyt,Ngog

29 igraca od kojih ce 11 koji su u najboljoj formi igrati a ostali se grcevito boriti na mjesto na klupi koja ce biti solidna a ne ko sada nemamo kako treba stopera ili krila.. I onda vatrena ptica ce se konacno dici iz pepela i napasti na crvenog djavola svom snagom.. Sad se sa Manutd borimo za 2je titule, jedna je titula EPL a druga je mnogo veca titula, titula zvanja najtrofejnijeg engleskog kluba YNWA

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 maj 2011, 01:31

harishp je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Kakva dominacija! Liverpool dominira! Hajde City kiksaj **** ga lopta :mrgreen:

a uzet ce **** na srecu 1 tekmu i to je to :cry:
Ma jah.City makszuz cekao Liverpoola da ga krene,da bi ovi tri meca zaredom izgubili. :lol:
Pa City je zreo da ostane bez LP-a...

Sutra igraju sa Totenhemom, ovako stoje stvari:

4. Man. City 62 +21 (utakmica manje)
5. Liverpool 58 +18
6. Tottenham 56 +7 (utakmica manje)

Manchester City - Tottenham x2
Manchester City - Stoke City x
Bolton - Manchester City 1x

Nama je potrebno da City jednu izgubi i da dvije remizira, sto je itekako realno. Totenhem, takodje ima jos sanse za LP, tako da ce sutra uprijet 100%... Nadam se da ce ih oni uzet! Bolton i Stoke su u gornjem dijelu tabele i sjajno igraju, jest da sa Stokom igraju kuci, al' Begovic brani Dzeki sa 2 metra zicer :mrgreen: Bolton je jak kuci i ne mogu izgubit! Dakle, potrebno je da Stoke uzmu bod, i da il Totenhem il Bolton uzmu sva 3! (City gubi mec 1 razlike)

Liverpool - Tottenham 1 (mi uzimamo mec 1 razlike)
Aston villa - Liverpool 2 (mi uzimamo mec 1 razlike)

Dakle, mi moramo dobit obje tekme, to je cisto.

Liverpool - Tottenham 1
Tottenham - Birmingham 1

Uzimam da ce City izgubit sutra, a remi sa Boltonom, po nas je svejedno, al zbog ove tabele:

Liverpool 64 +20
Man. City 64 +20
Totenhem 62 +8

Medjusobni omjer nas i Citya:

Manchester City - Liverpool 3:0
Liverpool - Manchester City 3:0

I Totenhem ide u LP jer se mi ne mozemo dogovorit! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Long Live King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la Long Live King Kenny » 10 maj 2011, 07:59

pozz svima,nije me bilo neko vrijeme,bio sam van drzave, vidim raznih komentara ima o maxiu
ja mislim da je on bio izgubio samopouzdanje skroz kada je dolazio i niko nije supio da mu digne to samopouzdanje
evo bas gledam snimke utakmica ni kuyt ni maxi nisu prije zajedno imali 3 suta prema golu a evo kuyt od derbija protiv utd-a redovno trese mreze,a sad je i maxi poeco isto ce biti i sa coleom iduce sezone jer kenny zna dovoljno motivisati igrace

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 maj 2011, 12:47

kuyt je uvijek bio mashina samo sto neki to nikada nece skontati...

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 10 maj 2011, 13:31

Čestitke svima: igračima, navijačima i vama ovdje na forumu - tako to ide sa klubom kojem ne trebaju atributi "najveći", "najbolji", "najslavniji" i slično - dovoljno je samo reći LIVERPOOL FOOTBALL CLUB i sve je već rečeno.

Čestitke ManU za titulu i svim njihovim navijačima. Nekako sam mišljenja da će naš najveći i najrespektabilniji konkurent, na žalost, uskoro ući u krizu sličnu onoj kroz koju je LFC prolazio. Kažem namjerno "na žalost" jer Engleska liga bez ManU i LFC na vrhuncu i nema svoj pravi sjaj. Bojim se da će odlazak SAF biti prevelik udarac za klub jer, bez obzira koliko mi lično nije drag, mora mu se priznati majstorluk i umijeće u svom poslu. Isto tako vjerujem da nama sad predstoji period kada će King Kenny biti isto ono što je SAF uradio za ManU i da će nama naš Kralj donijeti još puno radosti u godinama koje dolaze. Na kraju, bilo je i vrijeme!!!

Ili kako to naša legenda fino napisa na LFC tweetu:

"Hard to believe this is the same Liverpool side that started the season......the king is the man" Robbie Fowler

YNWA
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 maj 2011, 13:48

Edin TM87 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Kakva dominacija! Liverpool dominira! Hajde City kiksaj **** ga lopta :mrgreen:

a uzet ce **** na srecu 1 tekmu i to je to :cry:
Ma jah.City makszuz cekao Liverpoola da ga krene,da bi ovi tri meca zaredom izgubili. :lol:
Pa City je zreo da ostane bez LP-a...

Sutra igraju sa Totenhemom, ovako stoje stvari:

4. Man. City 62 +21 (utakmica manje)
5. Liverpool 58 +18
6. Tottenham 56 +7 (utakmica manje)

Manchester City - Stoke City x
Bolton - Manchester City 1x

Nama je potrebno da City jednu izgubi i da dvije remizira, sto je itekako realno. Totenhem, takodje ima jos sanse za LP, tako da ce sutra uprijet 100%... Nadam se da ce ih oni uzet! Bolton i Stoke su u gornjem dijelu tabele i sjajno igraju, jest da sa Stokom igraju kuci, al' Begovic brani Dzeki sa 2 metra zicer :mrgreen: Bolton je jak kuci i ne mogu izgubit! Dakle, potrebno je da Stoke uzmu bod, i da il Totenhem il Bolton uzmu sva 3! (City gubi mec 1 razlike)

Liverpool - Tottenham 1 (mi uzimamo mec 1 razlike)
Aston villa - Liverpool 2 (mi uzimamo mec 1 razlike)

Dakle, mi moramo dobit obje tekme, to je cisto.

Liverpool - Tottenham 1
Tottenham - Birmingham 1

Uzimam da ce City izgubit sutra, a remi sa Boltonom, po nas je svejedno, al zbog ove tabele:

Liverpool 64 +20
Man. City 64 +20
Totenhem 62 +8

Medjusobni omjer nas i Citya:

Manchester City - Liverpool 3:0
Liverpool - Manchester City 3:0

I Totenhem ide u LP jer se mi ne mozemo dogovorit! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Kako si krenuo još će Liverpul i titulu da osvoji. :lol:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 10 maj 2011, 14:03

Samo ove igrace treba uciti timskom radu, a ne sutra kad se Gerrard vrati da opet sve muke prebace na njega. Sjajna igra, sjajan rezultat, steta sto se ovako nije igralo od pocetka sezone, ali eto, valjda ce se bar nastaviti ovako u iducoj :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 10 maj 2011, 14:16

evo ovako se nekad slavilo :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 maj 2011, 14:44

NoName je napisao/la: Kako si krenuo još će Liverpul i titulu da osvoji. :lol:
Bit ce dogodine :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 maj 2011, 15:17

Gerrard: "Boli nas, ali bit će motiv"

Kapetan Liverpoola osvrnuo se na rekordni, 19. naslov prvaka Engleske koji stiže u vitrine Manchester Uniteda. Ističe da će na Anfieldu to pretvoriti u dodatni motiv...

Sezona koja je počela vrlo loše po Liverpool završava u nešto pozitivnijim tonovima, no u nedjelju je rezultat utakmice Manchester Uniteda i Chelseaja (2:1) označio i pad rekorda Redsa po broju osvojenih naslova državnih prvaka.

Manchester United će osvajanjem još jednog boda i službeno prestići Liverpool (19-18), a svoje je viđenje tog podatka ponudio i kapetan momčadi s Anfielda, Steven Gerrard.

"Boli nas, jasno, jer smo jako dugo držali taj rekord. Ali treba odati priznanje onome tko ga je zaslužio. Manchester United nas je zasad prestigao", izjavio je vezni igrač Liverpoola i Engleske.

"Za Liverpool je dobra vijest što smo ponovno u uzlaznoj putanji. I ne planiramo odustati od borbe za povratak tog rekorda, nemojte ni sumnjati u to. Činjenica da je naš vječni rival uzeo titulu više predstavlja nam motiv".

Liverpool je još uvijek u prednosti što se tiče naslova prvaka Europe: "Time se zasad možemo pohvaliti, no moramo se iskupiti za engleska prvenstva. Svi u klubu, počevši sa mnom, dat ćemo sve od sebe kako bismo to učinili". 8-)
FK Pjetlovi

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 10 maj 2011, 15:28

Ja sad krenuo to postavit :D .....

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 maj 2011, 15:33

reds je napisao/la:Gerrard: "Boli nas, ali bit će motiv"

Kapetan Liverpoola osvrnuo se na rekordni, 19. naslov prvaka Engleske koji stiže u vitrine Manchester Uniteda. Ističe da će na Anfieldu to pretvoriti u dodatni motiv...

Sezona koja je počela vrlo loše po Liverpool završava u nešto pozitivnijim tonovima, no u nedjelju je rezultat utakmice Manchester Uniteda i Chelseaja (2:1) označio i pad rekorda Redsa po broju osvojenih naslova državnih prvaka.

Manchester United će osvajanjem još jednog boda i službeno prestići Liverpool (19-18), a svoje je viđenje tog podatka ponudio i kapetan momčadi s Anfielda, Steven Gerrard.

"Boli nas, jasno, jer smo jako dugo držali taj rekord. Ali treba odati priznanje onome tko ga je zaslužio. Manchester United nas je zasad prestigao", izjavio je vezni igrač Liverpoola i Engleske.

"Za Liverpool je dobra vijest što smo ponovno u uzlaznoj putanji. I ne planiramo odustati od borbe za povratak tog rekorda, nemojte ni sumnjati u to. Činjenica da je naš vječni rival uzeo titulu više predstavlja nam motiv".

Liverpool je još uvijek u prednosti što se tiče naslova prvaka Europe: "Time se zasad možemo pohvaliti, no moramo se iskupiti za engleska prvenstva. Svi u klubu, počevši sa mnom, dat ćemo sve od sebe kako bismo to učinili". 8-)
:D :D :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, TheTruth34 i 14 gostiju.