FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UPS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UPS » 10 maj 2011, 11:58

e jadi moji kakva razmisljanja, stvarno da covjek ne povjeruje :? :? :P

0d 15.000 ljudi vas je bilo vise?? nevjerovatno :!: :!:

Mi smo popunili na sjeveru 3 krcata sektora i tu je još bilo nesto ljudi prema zapadu i prema istoku. Vi ste se razvukli ali realno ste ispunili samo jedan sektor, ostala 2 su bila prilicno suplja, prema istoku niste imali nikoga, jedino prema zapadu je bilo 200-300 ljudi i to je to.

to samo slijepac ne vidi

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 10 maj 2011, 12:10

UPS je napisao/la:e jadi moji kakva razmisljanja, stvarno da covjek ne povjeruje :? :? :P

0d 15.000 ljudi vas je bilo vise??

nevjerovatno :!: :!:
ocekivano od tebe prvo si nama po jugu mjerio rastojanje a sad bukvalno okreces pricu ,ovdje govorimo o navijackim udarnim tribinama a ne ostalim gdje se grickaju kospe ,ionako vas istok i zapad se nije oglasio do 80 min dok je nas dio u pojedinim trunucima bio glasniji od sjevera vam :lol: ,

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 10 maj 2011, 12:16

UPS je napisao/la:e jadi moji kakva razmisljanja, stvarno da covjek ne povjeruje :? :? :P

0d 15.000 ljudi vas je bilo vise?? nevjerovatno :!: :!:

Mi smo popunili na sjeveru 3 krcata sektora i tu je još bilo nesto ljudi prema zapadu i prema istoku. Vi ste se razvukli ali realno ste ispunili samo jedan sektor, ostala 2 su bila prilicno suplja, prema istoku niste imali nikoga, jedino prema zapadu je bilo 200-300 ljudi i to je to.

to samo slijepac ne vidi
pricas ne argumentirano pitarski tipicno cinicno i uvrijedzeno hvatajuci se za slamku kakvu ,evo da ti pomognem u sektoro do istoka je sjedilo i 10 drotova da znas pa eto bilo nas je jos 10 manje :lol: :lol: ,sve se vidi i svi imaju oci da se ne raspravljamo vise moj zadnji post oko ovoga ;)

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 maj 2011, 12:19

ma ja sam gori sto se sa vama uopste raspravljam oko ovih stvari. Imaju slike, videa, mislim sve se vidi i cuje ;)

Kao sto rekoh jucer mi smo derbi apsolvirali i to u svim segmentima.

P.S. Izvini buraz, jednostavno niste nasa liga ;)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 maj 2011, 12:40

šta, odslušali ste predavanja, al' još niste položili ispite? :mrgreen:

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 10 maj 2011, 13:00

Samo viči šalala i nema teorije da ih čuješ kako smaraju. Isprobano! Na derbiju.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 10 maj 2011, 13:00

Željo-Zrinjski, statistika na strani plavih

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... ani-plavih
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 10 maj 2011, 13:05

Hawking je napisao/la:
rossoner je napisao/la:Mislim da drugo mjesto ide u 2.pretkolo a trece u 1. Ne sjecam se kako je prosle godine bilo, jer me nije zanimalo.
Vezano za ove prethodne komentare: slazem se sa bocacom i samo cu jos reci da cu biti izuzetno razocaran ako bude iduca sezona slicna ovoj! Samo zato sto to mozemo! Nismo sada oni isti kao prije 2-3 godine. Ali ovo su samo zelje,sasvim realne, nazalost Amar ne cita ove nase pametovanje :-D
Ako osvojimo kup onda će i treći krenuti iz drugog, a Čelik iz trećeg, doduše bila je neka priča da će četvrti u EL ako mi osvojimo kup a ne budemo prvaci, mada čisto sumnjam da je to tačno...
Mi ako osvojimo kup, Čelik će od kuće da gleda EL. ;) Svakako, nijedan naš klub ne kreće od trećeg pretkola.

Prvak - drugo pretkolo LP.
Drugoplasirani, Pobjednik kupa - drugo pretkolo EL.
Trećeplasirani - prvo pretkolo EL.
---------------
Ako mi osvojimo kup, onda će:
Mi, trećeplasirani - drugo pretkolo EL.
Četvrtoplasirani - prvo pretkolo.

edit: Također, nije ti tačna tvrdnja da je ista lova bez obzira na pretkolo od kojeg krećeš. Ekipa koja kreće od prvog pretkola dobija 90.000€ za to pretkolo. Ukoliko nakon toga igra i drugo pretkolo dobit će dodatih 90.000€ i za to. Dakle, 180.000€. S druge strane, ekipa koja igra samo drugo pretkolo dobija samo 90.000€ predviđenih za to pretkolo.

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 10 maj 2011, 13:15

šalalalalalala žeeeeljeeezničar joj kako grmi :lol:

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 10 maj 2011, 13:41

Elsaik zato sam ja rekao da je najbolje za nase timove da igraju od prvog pretkola jer se malo vise kesa klepi.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 maj 2011, 13:43

ellaxaz je napisao/la:Željo-Zrinjski, statistika na strani plavih

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... ani-plavih

zeljo nam definitivno ne lezi,i kad smo bili najbolji zeljo je pod bijelim brijegom uzimao bod ili tri
nadam se dobroj tekmi u u petak
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 10 maj 2011, 13:44

zeljocity je napisao/la:Elsaik zato sam ja rekao da je najbolje za nase timove da igraju od prvog pretkola jer se malo vise kesa klepi.
I plus dobijes zalet, sigurnost. Vako nas odmah moze potrefiti neka jaka ekipa, i ondah smo donji!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 maj 2011, 13:49

Capt_Billy je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Elsaik zato sam ja rekao da je najbolje za nase timove da igraju od prvog pretkola jer se malo vise kesa klepi.
I plus dobijes zalet, sigurnost. Vako nas odmah moze potrefiti neka jaka ekipa, i ondah smo donji!!
A šta ako nas izbace neki levati u prvom pretkolu? :mrgreen: :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 10 maj 2011, 13:52

Na malog Hodzica zaboravite, jer decko nece nazalost zaigrati za prvi tim. Prvi razlog je njegov otac koji ga zeli prodati a da se Zeljo nista ne pita (njemu sve pare idu), a drugi razlog je neka belgijska agencija koja ga je kupila i samo cekaju 18 godina da ga odvedu. Nazalost, mali je talenat !
Nama je Željo svetinja jedina.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 10 maj 2011, 13:58

Da, inače je poznato da nigdje na zapadu ne igraju igrači mlađi od 18 godina, pa ova agencija mora čekati da bi ga "odvela." Stari njegov, ako to želi, ga sad može prodati i niko ga u tome ne može spriječiti. Dijete već sa 15 može potpisivati ugovore i zarađivati svoj novac.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 10 maj 2011, 14:01

Vasa Ladacki je napisao/la:Na malog Hodzica zaboravite, jer decko nece nazalost zaigrati za prvi tim. Prvi razlog je njegov otac koji ga zeli prodati a da se Zeljo nista ne pita (njemu sve pare idu), a drugi razlog je neka belgijska agencija koja ga je kupila i samo cekaju 18 godina da ga odvedu. Nazalost, mali je talenat !
e pa ja bi takve ljude samario... sta on misli da moze iskoristiti zelju za svog sina da napreduje i onda da klub ni feninga ne dobije?

da sam ja mali, ne bi pristao na to.... cak i da mi se otac protivi tome ili prijeti
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 maj 2011, 14:19

Vasa Ladacki je napisao/la:Na malog Hodzica zaboravite, jer decko nece nazalost zaigrati za prvi tim. Prvi razlog je njegov otac koji ga zeli prodati a da se Zeljo nista ne pita (njemu sve pare idu), a drugi razlog je neka belgijska agencija koja ga je kupila i samo cekaju 18 godina da ga odvedu. Nazalost, mali je talenat !
Ja imam skroz drugacije informacije i one su puno puno povoljnije za Želju. Vidjet cemo s vremenom jesam li slagan ja ili ti ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 maj 2011, 14:26

Ako Hodžić ode, onaj @kadetželje će mi lično odgovarati. Fino sam mu objasnio šta da čini.. :evil:
Ipak, nadajmo se najboljem..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 10 maj 2011, 15:05

UPS je napisao/la:ma ja sam gori sto se sa vama uopste raspravljam oko ovih stvari. Imaju slike, videa, mislim sve se vidi i cuje ;)

Kao sto rekoh jucer mi smo derbi apsolvirali i to u svim segmentima.

P.S. Izvini buraz, jednostavno niste nasa liga ;)
Jeste li to opet bojkotovali derby ? :lol:
G R B A V I C A 2

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 10 maj 2011, 15:42

Ibraković: Želji guraju trofej kako bi Široki išao u Evropu

Mnogo varnica je bilo nakon prve utakmice finala Kupa BiH na Grbavici, koju je Željo dobio 1:0. Još više u onoj prvenstvenoj odigranoj tri dana kasnije na Bilinom polju (1:1) u okviru prvenstva BiH. Čini se da su se nakon dužeg vremena opet usijale strasti na relaciji Sarajevo – Zenica.

„U podređenom smo položaju kada su u pitanju ekipe koje se bore za Evropu, nama ne daju da iskoračimo jer sam uvjeren da će Čelik, ako osvoji Kup i plasira se u Evropu, narednih 10 godina biti u vrhu bh. nogometa. Naravno da to ne odgovara mnogima, tako da sve čine da nas osujete u našem cilju. Smetamo mnogima jer svi žele da Željo osvoji Kup, kako bi Široki kroz prvenstvo išao u Evropu. Ne zaslužujemo ovakakav tretman u našem nogometu i nadam se da će ovaj Komitet normalizaciju biti "normalan", baš kao i ljudi koji su na njegovom čelu. Poručujem svima da će trofej namijenjen pobjedniku Kupa BiH 25. maja ostati u Zenici“, izjavio je za SC Abdulah Ibraković, trener Čelika.
FK Željezničar
Chelsea FC

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, NazorUso i 20 gostiju.