ma ne sumnjam ja nego sve izgleda super sada pa je vrijeme da se desi neka glupostOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne sumnjajte da ce King dobiti ugovor.

nego Taiwo i Mexes kao sto sam ja davno rekao izgleda i sluzbeno sada u Milanu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ma ne sumnjam ja nego sve izgleda super sada pa je vrijeme da se desi neka glupostOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne sumnjajte da ce King dobiti ugovor.
u zadnje vrijeme sam vise za transfer Enriquea nego Cissokha jer ovog drugog sto vise gledam sve mi se manje sviđa njegova igra.OTNYS_YNWA je napisao/la:E propade Taiwo, najvjerovatnije da ce Enrique biti meta. Ne vjerujem da cemo utjehu traziti u Cissokhu.
ja bi radije da city sutra pobjedi tottenhama pa da mi budemo bilizi toj 5. poziciji nego da imamo sanse zavrsiti 4. a na kraju da padnemo na 6. poziciju... u svakom slucaju sutra kako god da oni odigraju mi mozemo neci nesto pozitivno u tom rezultatunummaLFCŽ je napisao/la:Sad nesto kontam, pa imamo sanse da preskocimo ovog City-ja. Vrlo lahko mogu izgubiti od Tottenhama, a s obzirom koliko su kilavi, mogu i protiv Stoke-a i protiv Bolton-a odigrat nerijeseno i mi smo 4. ako se ne varam, jer bi se gledala gol razlika jer smo i u Manchester-u i na Anflield-u izgubili, odnosno dobil 3-0. Naravno sve ovo pada u vodu ako mi ne dobijemo obje utakmice do kraja...
Pa City je zreo da ostane bez LP-a...harishp je napisao/la:Ma jah.City makszuz cekao Liverpoola da ga krene,da bi ovi tri meca zaredom izgubili.Edin TM87 je napisao/la:Kakva dominacija! Liverpool dominira! Hajde City kiksaj **** ga lopta
a uzet ce **** na srecu 1 tekmu i to je to
Kako si krenuo još će Liverpul i titulu da osvoji.Edin TM87 je napisao/la:Pa City je zreo da ostane bez LP-a...harishp je napisao/la:Ma jah.City makszuz cekao Liverpoola da ga krene,da bi ovi tri meca zaredom izgubili.Edin TM87 je napisao/la:Kakva dominacija! Liverpool dominira! Hajde City kiksaj **** ga lopta
a uzet ce **** na srecu 1 tekmu i to je to
Sutra igraju sa Totenhemom, ovako stoje stvari:
4. Man. City 62 +21 (utakmica manje)
5. Liverpool 58 +18
6. Tottenham 56 +7 (utakmica manje)
Manchester City - Tottenham x2
Manchester City - Stoke City x
Bolton - Manchester City 1x
Nama je potrebno da City jednu izgubi i da dvije remizira, sto je itekako realno. Totenhem, takodje ima jos sanse za LP, tako da ce sutra uprijet 100%... Nadam se da ce ih oni uzet! Bolton i Stoke su u gornjem dijelu tabele i sjajno igraju, jest da sa Stokom igraju kuci, al' Begovic brani Dzeki sa 2 metra zicerBolton je jak kuci i ne mogu izgubit! Dakle, potrebno je da Stoke uzmu bod, i da il Totenhem il Bolton uzmu sva 3! (City gubi mec 1 razlike)
Liverpool - Tottenham 1 (mi uzimamo mec 1 razlike)
Aston villa - Liverpool 2 (mi uzimamo mec 1 razlike)
Dakle, mi moramo dobit obje tekme, to je cisto.
Manchester City - Tottenham x2
Liverpool - Tottenham 1
Tottenham - Birmingham 1
Uzimam da ce City izgubit sutra, a remi sa Boltonom, po nas je svejedno, al zbog ove tabele:
Liverpool 64 +20
Man. City 64 +20
Totenhem 62 +8
Medjusobni omjer nas i Citya:
Manchester City - Liverpool 3:0
Liverpool - Manchester City 3:0
I Totenhem ide u LP jer se mi ne mozemo dogovorit!![]()
![]()
![]()
Bit ce dogodineNoName je napisao/la: Kako si krenuo još će Liverpul i titulu da osvoji.
reds je napisao/la:Gerrard: "Boli nas, ali bit će motiv"
Kapetan Liverpoola osvrnuo se na rekordni, 19. naslov prvaka Engleske koji stiže u vitrine Manchester Uniteda. Ističe da će na Anfieldu to pretvoriti u dodatni motiv...
Sezona koja je počela vrlo loše po Liverpool završava u nešto pozitivnijim tonovima, no u nedjelju je rezultat utakmice Manchester Uniteda i Chelseaja (2:1) označio i pad rekorda Redsa po broju osvojenih naslova državnih prvaka.
Manchester United će osvajanjem još jednog boda i službeno prestići Liverpool (19-18), a svoje je viđenje tog podatka ponudio i kapetan momčadi s Anfielda, Steven Gerrard.
"Boli nas, jasno, jer smo jako dugo držali taj rekord. Ali treba odati priznanje onome tko ga je zaslužio. Manchester United nas je zasad prestigao", izjavio je vezni igrač Liverpoola i Engleske.
"Za Liverpool je dobra vijest što smo ponovno u uzlaznoj putanji. I ne planiramo odustati od borbe za povratak tog rekorda, nemojte ni sumnjati u to. Činjenica da je naš vječni rival uzeo titulu više predstavlja nam motiv".
Liverpool je još uvijek u prednosti što se tiče naslova prvaka Europe: "Time se zasad možemo pohvaliti, no moramo se iskupiti za engleska prvenstva. Svi u klubu, počevši sa mnom, dat ćemo sve od sebe kako bismo to učinili".
Trenutno korisnika/ca: EBSCO, LiverpoolREDS i 14 gostiju.