Durant je R.Allen samo puno vise atletike i 10 cm visi , sto ga cini da ga skoro nemoguce cuvati

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Bogami evo Oklahome na - 7.Kobe Bryant je napisao/la:Slobodna bacanja Oklahoma - Memphis : 28 -14

, takodjer i fron liniji i fantasticnoj odbrani
  , takodjer i fron liniji i fantasticnoj odbrani  

duel dvije najmlađe ekipe u ligi i pobjedi Memphis.Idemo po prsten Grizliji
  duel dvije najmlađe ekipe u ligi i pobjedi Memphis.Idemo po prsten Grizliji  

mislis da ce uzeti ovi Gayov kontrakt?...nema sanse , pa ni CP3 nece biti haman skuplji ebote ...mislim hoce ali ne toliko mnogo naspram kontrakta kojeg je dobio GayLBJ MVP je napisao/la:Z-Boduel dvije najmlađe ekipe u ligi i pobjedi Memphis.Idemo po prsten Grizliji

Uopšte im ne fali Gay imaju Younga,Batiera,Mayoa i Allena na tim pozicijama i svi su odlični tricaši,a igraju nenormalnu odbranu nadam se tradeu Gay+još nešta za Paula koje bi to perverzije sljedeće sezone bile ovaj Conley im je najslabija karika,a CP3 bi ovako imao šansu za prsten
off topic: Mozes mislit prva zvjezda tima , a ne prodas ni jedan dres , sta ces kad ti na ledjima pise GAYSaltCityAttack je napisao/la:mislis da ce uzeti ovi Gayov kontrakt?...nema sanse , pa ni CP3 nece biti haman skuplji ebote ...mislim hoce ali ne toliko mnogo naspram kontrakta kojeg je dobio GayLBJ MVP je napisao/la:Z-Boduel dvije najmlađe ekipe u ligi i pobjedi Memphis.Idemo po prsten Grizliji

Uopšte im ne fali Gay imaju Younga,Batiera,Mayoa i Allena na tim pozicijama i svi su odlični tricaši,a igraju nenormalnu odbranu nadam se tradeu Gay+još nešta za Paula koje bi to perverzije sljedeće sezone bile ovaj Conley im je najslabija karika,a CP3 bi ovako imao šansu za prsten

@saltcity malo sam maštao jer Paul je igračina,a u NOLI nikada neće imati šansu za prsten dok Memphis izgleda kao ozbiljna ekipa,a i nisu stariKobe Bryant je napisao/la:off topic: Mozes mislit prva zvjezda tima , a ne prodas ni jedan dres , sta ces kad ti na ledjima pise GAYSaltCityAttack je napisao/la:mislis da ce uzeti ovi Gayov kontrakt?...nema sanse , pa ni CP3 nece biti haman skuplji ebote ...mislim hoce ali ne toliko mnogo naspram kontrakta kojeg je dobio GayLBJ MVP je napisao/la:Z-Boduel dvije najmlađe ekipe u ligi i pobjedi Memphis.Idemo po prsten Grizliji

ni ja ne bi kupio taj dres
 ni ja ne bi kupio taj dres 

Pa djesi ti kralju. Grizliji su najvece iznenadjenje u playoffu bili i mene su pravo iznenadili. Jako mi je draga ova ekipa, samo njima fali neka zvijezda koja ce im donijet titulu. Pisi malo cesce.CollegeGunner je napisao/la:Odlicna sezona je iza nas...
Obavezno sada produziti ugovor Marcu i onda slijedece sezone sa Gayom idemo na titulu.
Nazalost, male su sanse da ce i OJ biti tu...

nisam se kldio na ove poluamatere vec na ekipu za koju su igrali basketasiDonnie Darko je napisao/la:Kladit se na predseznoske tekme :/

Kobe Bryant je napisao/la:Samo play-off za kladjenje , reg sezona 70 % nikad neznas da jedan igrac ima ludu noc , ipak sve su to profsionalci imas more ne kostantnih igraca koji u jednoj utakmici izgledaju kao Kobe a u drugoj kao L.Walton , a takvih igraca je najvise u srednjem razredu NBA lige i takvi igraci mogu pobjediti bilo koga u reg. sezoni.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.