Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 maj 2011, 22:59

Ne znam sta da napisem a da ne bude suvisno. Zaista je nevjerovatno koliko se Liverpool preporodio dolaskom Kinga. Igracki kadar nije Bog zna sta, ali ovi momci djeluju kao da bi se mogli nadigravati sa bilo kojim tim na svijetu. Jos jedno divno vece, nova 3 boda i polahko osiguravamo to mjesto u Europi. Djeluje kao da nam pojacanja nisu potrebni, dobili smo 2, najbolja, Kinga i Suareza. :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 maj 2011, 23:01

Edin TM87 je napisao/la:Kakva dominacija! Liverpool dominira! Hajde City kiksaj **** ga lopta :mrgreen:

a uzet ce **** na srecu 1 tekmu i to je to :cry:
Ma jah.City makszuz cekao Liverpoola da ga krene,da bi ovi tri meca zaredom izgubili. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 09 maj 2011, 23:03

Strasna tekma , ali smo mogli zabiti bar jos 2 komada , sta je samo promasio Kuyt ali to se njemu ne moze zamjeriti.

Sta reci za Suareza sudijska nadoknada on protrcava protivnickog igraca k'o da ga Bog nije ni dao , STRASNO :mrgreen:

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 09 maj 2011, 23:04

Svaka cast momcima na odlicnoj utakmici. Steta sto nema vise utakmica do kraja sampionata, sigurno bi zavrsili ispred Citya, al' sta ces, neke greske se ne mogu popraviti...
Samo meni nikako nije jasno kako ovaj Fulham nema niti jedan crveni u sampionatu, pa tipovi su barabe na terenu. Odavno nisam gledao grublji tim protiv Liverpoola, i ovaj sudija im je previse tolerisao grublju igru, a nasim nogometasima je davao bezveze javne opomene...
PS. Pozdrav ili selam za zaboravljenog momka sa foruma... @Rizah nemoj se tako gubiti :D
Joint_fc

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 09 maj 2011, 23:06

Sve neki zavodnici i latino tipovi poceli razvaljivati kod nas Maxi, Suarez, Meireles, Lucas, Reina, jos moramo na beka dovesti Jose Enriquea i na krilo Lavezzija da upotpunimo kolekciju 8-)

Btw. sta reci o suarezu u 93 minuti vodimo 2-5 on fantasticno probija i svadja se sa pomocnim sudijum riskirajuci da dobije zuti karton jer nepostuje sudiske odluke.. Toliko je on voljan i zeljan golova i pobjeda kluba za koji igra..

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 09 maj 2011, 23:06

Šta uradište jadnom Fulhamu, još ljudi dobili pet žutih kartona a ganjaju ono fair-play mjesto za EL.. I to ste im poremetili :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 09 maj 2011, 23:07

odlicna igra nasih momaka samo neka nastave ovako :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 09 maj 2011, 23:14

I ćorava kokoš nekad ubode zrno. :P
Who dares, wins !

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 09 maj 2011, 23:18

Svaka cast:)Da smo samo malo ranije poceli igrat fudbal bilo bi sve dobro:)
"You'll Never Walk Alone"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 maj 2011, 23:26

Evo koliko sam vjerovao u vas

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 09 maj 2011, 23:28

Liverpool ce naredne godine ubijati nogama.Jedno je kad ih vodi ona matori luzer Roy, a druga je prica sa Kennyijem.
Suarez je "zlo" od igraca, pun pogodak je njegovo dovođenje.
Meni drag igrac Jonjo upisao asistenciju kod zadnjeg gola...i to odlicna asistencija.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 maj 2011, 00:12

EL PISTOLERO :!: :!: :!: :!: :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 maj 2011, 00:14

Virtu4l je napisao/la:Evo koliko sam vjerovao u vas

slika
Imas li sta za sutra :D ? Ja sam večeras digo nešto siće pa da sutra uplatim to :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2011, 00:15

slika

Normalno da ces vjerovati ;)

igrao si iste parove kao i ja,samo sto sam ja juve golove i bez tog tenisa ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 maj 2011, 00:17

Ponos Torina je napisao/la:igrao si iste parove kao i ja,samo sto sam ja juve golove i bez tog tenisa ;)
Ma Petrova predala, izbila mi 150 KM.

@Bosco, imamo podforum kladionica, pa ćemo tamo. Da ne idemo u off topic bez veze.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 10 maj 2011, 00:18

Suarez je igracina,mene je kupio u JAR-u,pogotovo protiv Gane,gdje je vecina onaj postupak osudila,a covjek je pokazao da mu je tim daleko ispred licnih interesa..Kapa dole,mada strah me i da zamisljam da je pored njega Ninho..

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 maj 2011, 00:20

slika
Bravo. Nisam se kladio danas, ne mogu da vjerujem da je kvota na Liverpool ovako dobra bila. :)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 maj 2011, 00:21

nije vise Mini... :D

Dalglish je napravio cudo i samo se nadam da se nece desiti neka glupost i da on ne ostane bar naredne 2-3 sezona na klupi...
Sada je Europa Liga realnost a prije nekoliko kola je i to izgledalo kao san... da ima malo vise do kraja mogli bi se ukljuciti u borbu za Ligu prvaka a ovako treba biti zadovoljan ovim sto su momci postigli. godinama sam zelio vidjeti ovakav Liverpool, igraci se bore za loptu, i nakon sto smo im zabili 5 komada u 93. minuti se svađaju sa sudijama... vidi se da su svi zeljni igre, golova i dobrih rezultata.

nadam se da Raul nije teze ozlijeđen, sudije su ih pustile da nas fino izmlate al nema veze...
You are someone else I am still right here

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2011, 00:24

fera je napisao/la:nije vise Mini... :D

Dalglish je napravio cudo i samo se nadam da se nece desiti neka glupost i da on ne ostane bar naredne 2-3 sezona na klupi...
Sada je Europa Liga realnost a prije nekoliko kola je i to izgledalo kao san... da ima malo vise do kraja mogli bi se ukljuciti u borbu za Ligu prvaka a ovako treba biti zadovoljan ovim sto su momci postigli. godinama sam zelio vidjeti ovakav Liverpool, igraci se bore za loptu, i nakon sto smo im zabili 5 komada u 93. minuti se svađaju sa sudijama... vidi se da su svi zeljni igre, golova i dobrih rezultata.

nadam se da Raul nije teze ozlijeđen, sudije su ih pustile da nas fino izmlate al nema veze...

Evo gledam jos uvijek nisu Kenny-u ponudili ugovor da vodi ekipu na duze staze mamu im :evil: :evil: :evil: stvarno ako mu nedaju odrijesene ruke nek se upuca upravaili nek se baci sa Avazovog Towera :lol: :lol: 8-)

Kenny je napravio nesto specijalno :) :D
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 maj 2011, 00:26

Ne sumnjajte da ce King dobiti ugovor. :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, sarajevskiMarlboro, Venom i 19 gostiju.