ma ne zna Milutin đeće on proćiCitizen-X je napisao/la:vakat ti je mrak sa ociju da skinesInterista je napisao/la:udjem danas u kladionicu i reko da odigram jedan za danas odigram liverpoola 2 onda laval 1x galatasaray h1 i razmisljam da li igrati na chievo x2 i ne odigram stavim oba daju i izbrisem i glupan umjesto starace cisti 1 stavim zbroj gemova u prvom setu vise od 9,5 i cekao bi jos boston....... neda djavo mira....
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
imas na bilo kojoj ozbiljnijoj kladionici uz par koji igra ikonu koju samo kliknes, medjusobni omjeri , sve sve i bas sve, cak i igrac dali je zenjen ima li djece itd...Samo F.K.S !! je napisao/la:Daj preporucite mi nekih stranica gdje mogu pratit statistike timova,medjusobne omjere....
J.Goerges je napisao/la:Danas tenis pravo zajeban za pogoditi ,sve teški mečevi
Davydenko -Troicki
Baghdatis-Tsonga
Monfils -Nishikori - nije odigran
Hanescu -Stahovsky
sve su ovo potencijalna iznenađenja
- Citizen-X
- Kontakt:
Velez - Banfild - 2 - probati na manji ulog ili X2 na srednji
sretno
sretno
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
kad si ovo postavio sto lazesJ.Goerges je napisao/la:J.Goerges je napisao/la:Danas tenis pravo zajeban za pogoditi ,sve teški mečevi
Davydenko -Troicki
Baghdatis-Tsonga
Monfils -Nishikori - nije odigran
Hanescu -Stahovsky
sve su ovo potencijalna iznenađenja
tesko bilo danas tenis pogodit cak ni begonja nije uspio nista pogoditi iako je majstor za tenis
adis.p je napisao/la:Imal ko kakvih prijedloga za sutra za tenis, jedno 6-9 parova ..![]()
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Citizen-X
- Kontakt:
evo jarane poklon tip Malisa - Marej - 1 - kv 4,5adis.p je napisao/la:adis.p je napisao/la:Imal ko kakvih prijedloga za sutra za tenis, jedno 6-9 parova ..![]()
Soderling-Verdasco 1set zg 9.5 višeadis.p je napisao/la:adis.p je napisao/la:Imal ko kakvih prijedloga za sutra za tenis, jedno 6-9 parova ..![]()
Čilić -Karlović 9.5 više
Melzer -Mayer 1
Chela -Isner 9.5 više
jel dosta ,i probaj Real 3+
probaj boleli-almagro 2 i anderson-querrey 1adis.p je napisao/la:adis.p je napisao/la:Imal ko kakvih prijedloga za sutra za tenis, jedno 6-9 parova ..![]()
- Citizen-X
- Kontakt:
Makarovu i Šipers + i eto loveJ.Goerges je napisao/la:Soderling-Verdasco 1set zg 9.5 višeadis.p je napisao/la:adis.p je napisao/la:Imal ko kakvih prijedloga za sutra za tenis, jedno 6-9 parova ..![]()
Čilić -Karlović 9.5 više
Melzer -Mayer 1
Chela -Isner 9.5 više
jel dosta ,i probaj Real 3+
Odigrat cu sve sto ste mi rekli...
♥
♥
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ko na Liverpool-u nije uzeo pare nek se upuca odma

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Virtu ja tebi vjerujem ovdje jer redovno igraš, imas li sta za sutra, ništa pretjerano, dobitak 5-6 maraka da spucam cvaju na to. 
Zaista, ja kad sam vidio koeficijent, nisam mogao da vjerujem.Ponos Torina je napisao/la:Ko na Liverpool-u nije uzeo pare nek se upuca odma![]()
![]()
Ma nemam vremena da pišem po forumu. Daj MSN na pp, pa ćemo tako lakše biti u kontaktu.Bosco je napisao/la:Virtu ja tebi vjerujem ovdje jer redovno igraš, imas li sta za sutra, ništa pretjerano, dobitak 5-6 maraka da spucam cvaju na to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
http://imageshack.us/photo/my-images/705/unledcw.jpg/
puu jbm ti vasluii, dagobdaa nikad nista ne osvojilii kreteni jednii u 94 minuti primajuu go, izmace mi 536 KM

puu jbm ti vasluii, dagobdaa nikad nista ne osvojilii kreteni jednii u 94 minuti primajuu go, izmace mi 536 KM
oj zivote moj ja na 6 kvoti padam na dva para, a ne da ovako hladno pogodim ovoliko parovahare_king je napisao/la:http://imageshack.us/photo/my-images/705/unledcw.jpg/
puu jbm ti vasluii, dagobdaa nikad nista ne osvojilii kreteni jednii u 94 minuti primajuu go, izmace mi 536 KM![]()
![]()
glupi rumuni!
nema potpisa
Ma krivo mi u zadnje dvije sedmice preko 3000 mi izmace sve ovako na jednom, razmisljam da se prestanem kladitAdmir_Sa je napisao/la:oj zivote moj ja na 6 kvoti padam na dva para, a ne da ovako hladno pogodim ovoliko parovahare_king je napisao/la:http://imageshack.us/photo/my-images/705/unledcw.jpg/
puu jbm ti vasluii, dagobdaa nikad nista ne osvojilii kreteni jednii u 94 minuti primajuu go, izmace mi 536 KM![]()
![]()
![]()
glupi rumuni!
- Citizen-X
- Kontakt:
i ova tema se pretvorila ili u qrchenje nakon (konacnog) dobitka ili u naricanje nad propalim tiketima... rijetko ko da kadnosta postira konkretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.