FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 09 maj 2011, 22:34

BLU SKY je napisao/la: Bili ste nadglasani u svim segmentima navijanja u sta sam se uvjerijo pregledavajuci snimak utakmice.
Izvini brate, ali te usi trebas malo redovnije i bolje prati ;)

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 09 maj 2011, 22:35

BLU SKY je napisao/la:
UPS je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:http://www.youtube.com/user/fksinfo

3 dijela navijanja , STRASNO !!! Zadaca svima !

3 dio od 5:20 najezio sam se... Cijeli stadion Ori se sa Sjevera ... Samo eho efekat **** stvar malo...
Ma jok ovo

salalalaaalaaa je glavna :D :D

P.S. nije eho u pitanju, istok navija ;)
Bili ste nadglasani u svim segmentima navijanja u sta sam se uvjerijo pregledavajuci snimak utakmice.
Ili su mozda mikrofoni bili iskljuceni na sjeveru pa ste se povremeno culi , posto su se i robijasi bunili da su im iskljucili mikrofone na sjeveru pa reko da nisu i vama:lol: :lol:
Zadnja izmjena: BLU SKY, dana/u 09 maj 2011, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 09 maj 2011, 22:37

BLU SKY je napisao/la:
UPS je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:http://www.youtube.com/user/fksinfo

3 dijela navijanja , STRASNO !!! Zadaca svima !

3 dio od 5:20 najezio sam se... Cijeli stadion Ori se sa Sjevera ... Samo eho efekat **** stvar malo...
Ma jok ovo

salalalaaalaaa je glavna :D :D

P.S. nije eho u pitanju, istok navija ;)
Bili ste nadglasani u svim segmentima navijanja u sta sam se uvjerijo pregledavajuci snimak utakmice.
gledo sam i ja snimak, vi ste nadglasani najmanje 70 min utakmice a mi 15-20 min8pola utakmice niste ni navijali,duze vam pauze izmedju pjesama nego pjesma)...a da ne spominjemo bakljadu,parole,koreografiju,trake i sve ostalo

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 maj 2011, 22:39

SAmo ignor trolove,kad aca dodje nayebali su :lol: .Ovako opet ispadamo k'o pobjednici.Oni u Banovice,jos im izbrise postove.Pa im valja opet praviti acc,novu e-mail i tako u krug.Ko nema u glavi ima u tastaturi :lol: :lol:

Nego da se okrenemo Leotaru.U Trebinju nece moci igrati Torlak.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 09 maj 2011, 22:39

Taj što je rekao da su se Manijaci više čuli nakon pregledanog snimka očito ili laže ili treba dobro uši oprati. Ne pričajte laži bezveze, zna se dobro ko je kome održao lekciju po ko zna koji put. Bio na zapadu i čuo ! Pamet u vugla !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 maj 2011, 22:44

Meni su danas 2 pitara (koji su bili na istoku, imam i slike koje ce to potvrditi), ali prije svega 2 realna covjeka, priznali da se Zeljo vecinu utakmice vise cuo, i slozili smo se da je Sarajevo previse nesto furalo "argentinske" pjesme (koji oni npr nisu ni znali), dok je Zeljo to pametnije odradio, i nije koristio derby navijace tamo gdje im nije ni mjesto.. Ovako ste ostali na nekoj koreografiji, solidnoj bakljadi, i nesto boljoj igri na tekmi i to je sve.. Sve u svemu, manijaci pruzili puno puno bolji dojam..

Sto se igre tice, slicna tekma kao i na Grbavici, taman za toliko je Sarajevo bilo bolje, kao i Zeljo tada.. Ipak na kraju Zeljo moze biti zadovoljniji ishodom derbija jer su ostali na +4, sa sigurnim plasmanom u Evropu, dok ce Sarajevo svoju Evropu morati traziti protiv Sirokog, naravno ako Zeljo ne dobije KUP..
Pozdrav
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 maj 2011, 22:46

Jeste dosadni sada cete 10 stranica ispisati o tome ko je bio bolji , sto je najgore nakon 10 stranica opet cete imati isto misljenje...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 09 maj 2011, 22:47

Ja bio na istoku, culi ste se samo u par navrata salalala i to je sve. Zato se na zapadu niste culi nikako, osim na onom djelu do samog juga ;) da sumiramo i da ne smaramo vise - vi pametni, odradili derbi pametno i to je to. Uzivajte :!:

ja odoh jos jednom odgledati onih nevjerovatnih 30 min navijanja, mozda naucim nesto :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 maj 2011, 22:49

formance je napisao/la:Taj što je rekao da su se Manijaci više čuli nakon pregledanog snimka očito ili laže ili treba dobro uši oprati. Ne pričajte laži bezveze, zna se dobro ko je kome održao lekciju po ko zna koji put. Bio na zapadu i čuo ! Pamet u vugla !
:!:

Sve u svemu, manijaci pruzili puno puno bolji dojam..
Iduci put na zapad :!:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 09 maj 2011, 22:53

:D ma naravno

vala smorise vise. sto se nas tice derbi smo davno apsolvirali u 'svim segmentima' 8-)

Bas me zanima sta MV moze napraviti u Trebinju? Kako ce se igraci postaviti na tom za nas uvijek neugodnom terenu :roll:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 maj 2011, 22:53

Culi su se vise zadnjih 5 min prvog i zadnjih 10 min drugog poluvremena tek jos mozda ukupno 5 minuta u oba pluvremena kad bi pjevali SALALALALALLA ...znaci od 90 minuta 20 minuta ste bili jaci... :arrow:

Kako god treba bit debil pa ne rec da su i manijaci dobro odradili posao.Kako se zavrsavala tekma sve ste bili bolji i bolji jer vam je i rezultat odgovarao ali kako god i ostatak tekme ste normala bili.Malo poradite na pjesmama tj smislite ih malo vise. Mi imamo pjesama toliko da se po 3 tekme neka ne spomenu...tu smo vrh u BiH sto jest jest :geek:
I naravno...vođe mjenjajte ...

za ovog baju
i nama je cudno bilo ste se ne pjevaju pjesme koje i malo djete zna,one klasicne derby pjesme te pokoja starija ali kod nas se fura uvjek isto bez obzira na tekmu,nova pjesma koju zna manje od 2000 ljudi se pjevala 15 minuta,tako tjeramo i druge da ih prihvate...za par godina ce to dati velike rezultate pogotovo na ovim euro tekmama gdje sjever bude skoro kao i na derbiju pa se raja uci lagano...
takodje vi mnogo vise forsirate **** majki sto nama sto sudiji...ono sto ste "pjevalI" prije pocetka "**** vam mater u picku" mi je beze skroz...mi smo mozda 5 minuta pjevali bilo sta vezano za zelju i manijake...5-6 puta ponovili "jeb*m te zeljo" , "sarajvo sarajvo ti je*i zelju malenog" minut dva i to je to bilo..cak nismo pjevali "đes ba,đes ba" to ti sve govori...forsira se da raja dolazi na tekmu radi Sarajeva a ne da **** majku nekome....

toliko

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 09 maj 2011, 22:55

momci svaka čast,za više nego uspjesnu sezonu obzirom u kakvim ste g.ovnima bili...ove se vase bolesne komsije dernjaju kao da su 100 bodova ispred vas,a imaju jos uvijek sanse da se nađu ispod vas,plus da kup ostane u zenici...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

gdje,sta,kako?
Kontakt:

Post Postao/la gdje,sta,kako? » 09 maj 2011, 23:05

Baja_Zvjerka je napisao/la:Meni su danas 2 pitara (koji su bili na istoku, imam i slike koje ce to potvrditi), ali prije svega 2 realna covjeka, priznali da se Zeljo vecinu utakmice vise cuo, i slozili smo se da je Sarajevo previse nesto furalo "argentinske" pjesme (koji oni npr nisu ni znali), dok je Zeljo to pametnije odradio, i nije koristio derby navijace tamo gdje im nije ni mjesto.. Ovako ste ostali na nekoj koreografiji, solidnoj bakljadi, i nesto boljoj igri na tekmi i to je sve.. Sve u svemu, manijaci pruzili puno puno bolji dojam..

Sto se igre tice, slicna tekma kao i na Grbavici, taman za toliko je Sarajevo bilo bolje, kao i Zeljo tada.. Ipak na kraju Zeljo moze biti zadovoljniji ishodom derbija jer su ostali na +4, sa sigurnim plasmanom u Evropu, dok ce Sarajevo svoju Evropu morati traziti protiv Sirokog, naravno ako Zeljo ne dobije KUP..
Pozdrav
Ja volim volim volim samo tebe je jedina "argentinska"pjesma i ona se nije pjevala,to realni pitari sa istoka znaju,ta tvoja dvojica mimo derbija ocigledno ne dolaze.Za koreografiju se moze reci da je odlicna,perverzija,dobra,fina,kvalitetno uradjena vaka naka al reci NEKA koreografija odaje utisak da si izrazito pristran,solidna bakljada citaj recenicu prije....
Pet parola,koreografija,trake,bakljada naspram bakljade ?????????
Manijaci pruzili puno puno bolji dojam ???????????
Procitaj barem zadnje dvije recenice pa uporedi,o navijanju bi se dalo raspravljati sa nekim ko je prvo REALAN i ko shvata neke stvari,a ti ocigledno zalutao u te stvari.BISTRO DRUZE BISTRO :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2011, 23:07

molim admistraciju bar da upozori ove sexualno opterecene ljude i da nas malo pokusa zastititi...
HVALA!!
P.S. Odnosi se na onog pusaca od maloprije!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 09 maj 2011, 23:11

samosarajvo je napisao/la:Culi su se vise zadnjih 5 min prvog i zadnjih 10 min drugog poluvremena tek jos mozda ukupno 5 minuta u oba pluvremena kad bi pjevali SALALALALALLA ...znaci od 90 minuta 20 minuta ste bili jaci... :arrow:

Kako god treba bit debil pa ne rec da su i manijaci dobro odradili posao.Kako se zavrsavala tekma sve ste bili bolji i bolji jer vam je i rezultat odgovarao ali kako god i ostatak tekme ste normala bili.Malo poradite na pjesmama tj smislite ih malo vise. Mi imamo pjesama toliko da se po 3 tekme neka ne spomenu...tu smo vrh u BiH sto jest jest :geek:
I naravno...vođe mjenjajte ...

za ovog baju
i nama je cudno bilo ste se ne pjevaju pjesme koje i malo djete zna,one klasicne derby pjesme te pokoja starija ali kod nas se fura uvjek isto bez obzira na tekmu,nova pjesma koju zna manje od 2000 ljudi se pjevala 15 minuta,tako tjeramo i druge da ih prihvate...za par godina ce to dati velike rezultate pogotovo na ovim euro tekmama gdje sjever bude skoro kao i na derbiju pa se raja uci lagano...
takodje vi mnogo vise forsirate **** majki sto nama sto sudiji...ono sto ste "pjevalI" prije pocetka "**** vam mater u picku" mi je beze skroz...mi smo mozda 5 minuta pjevali bilo sta vezano za zelju i manijake...5-6 puta ponovili "jeb*m te zeljo" , "sarajvo sarajvo ti je*i zelju malenog" minut dva i to je to bilo..cak nismo pjevali "đes ba,đes ba" to ti sve govori...forsira se da raja dolazi na tekmu radi Sarajeva a ne da **** majku nekome....

toliko
kako te nije stid ,2 god se cekamo na neuralnom terenu i u situaciji kad smo podijeljeni ,kad nam fali veliki dio ekipe ,kad je situacija lose prekucamo vas kao prvo u bROJNOSTI u sred vaseg koseva ,ne pokusavajte objasniti i izvuci pricu oko navijanja na fazon sta je glasnije ste bili ali mi imamo ljepse pjesme i to :lol: :lol: ,jednostavno ste odneseni prosto i to svak neutralan ce potrvrditi koje prisustvovao na utakmici ,zao mi je bilo onih na istoku samo oni su ni krivi ni duzni bili pod talasom tm dominacije da ni bakljadu nisu mogli na miru snimiti :lol: :lol:

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 09 maj 2011, 23:11

Sad nesto gledam raspored pa vama je ova u Trebinju kljucna tekma,morate ovo dobiti i Široki na Kosevu da bi bili sigurni za Evropu.Kako igrate sa Širokim sanse su vam... :roll:
Sreca pa imate rezervnu opciju da navijate za nas :mrgreen:
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 09 maj 2011, 23:12

brcanska_malta je napisao/la:joj divovi usmrdili ste se 1 dobro odradjena utakmica i uzdigli se kupuju bodove od travnika da izgledate jaki pa gori ste od zrinjskog hahaha divoviiiiiiiiiii
kako te se nije stid javljati ?

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 09 maj 2011, 23:14

aS_Roma je napisao/la:
brcanska_malta je napisao/la:joj divovi usmrdili ste se 1 dobro odradjena utakmica i uzdigli se kupuju bodove od travnika da izgledate jaki pa gori ste od zrinjskog hahaha divoviiiiiiiiiii
kad strumfovi zgaze divove hahaha

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2011, 23:16

brcanska_malta je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
kad strumfovi zgaze divove hahaha
kume vise ima dragonsa od vas na tribini ,a ti po drugima pljujes a niko ti nije rijeci rekao..ccc svakakve raje...bolje ti je odi pogledaj svoj tim i pruzi mu podrsku osim sto ovdje pljujes poo drugima...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

lolz
Kontakt:

Post Postao/la lolz » 09 maj 2011, 23:20

Da napomenem ovo nije nikakva provokacija, vidio sliku na netu pa cisto reda radi na vasu temu stavio, ako vam smeta delete odma ;)
slika
Zadnja izmjena: lolz, dana/u 09 maj 2011, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, nedimmmm1337 i 59 gostiju.